LCD-skærm med webkamera, MultiView

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272c4qpjkab_00/272c4qpjkab_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LCD-skærm med webkamera, MultiView

  Krystalklare billeder, maksimal ydeevne

  Denne Philips 27" skærm vil betage dig med sine krystalklare Quad HD 2560 x 1440 billeder og fantastiske farver. MultiView muliggør aktiv dobbelt tilslutning og visning. Webkameraet med 2 megapixel giver dig muligheder for sociale aktiviteter. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm med webkamera, MultiView

Quad HD, 27" (68, 6 cm), 2560 x 1440 display 272C4QPJKAB/00 Find lignende produkter

Krystalklare billeder, maksimal ydeevne

med MultiView

 • PowerSensor sparer på op til 80 % af energiomkostningerne

  PowerSensor sparer på op til 80 % af energiomkostningerne

  PowerSensor er en indbygget "menneskedetektor", der udsender og modtager uskadelige infrarøde signaler for at bestemme, om en bruger er til stede. Sensoren reducerer automatisk skærmens lysstyrke, når brugeren fjerner sig fra skrivebordet, hvilket reducerer energiomkostningerne med op til 80 % og forlænger skærmens levetid

 • SmartImage-forudindstillinger til nemme, optimerede billedindstillinger

  SmartImage-forudindstillinger til nemme, optimerede billedindstillinger

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Foto, Film, Spil osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • SmartKolor giver detaljerede og levende billeder

  SmartKolor giver detaljerede og levende billeder

  SmartKolor er en avanceret farveudvidelsesteknologi, der er i stand til at udvide skærmens visuelle farveskala. Ved at øge skærmens RGB-niveau giver funktionen dig detaljerede, levende billeder og giver dig en enestående oplevelse af fotos og videoer.

 • SmartTxt giver forbedret læseoplevelse

  SmartTxt giver forbedret læseoplevelse

  SmartTxt er en avanceret algoritme, der forbedrer læsning af tekstbaserede programmer som f.eks. PDF-dokumenter eller e-bøger, hvilket normalt kræver mere fokus og koncentration. SmartTxt-funktionen øger kontrasten og skarpheden i tekstindhold mhp. bedre læsbarhed. Optimering til læsning gennemføres ved at justere skærmens gråtoneskala samt hvidbalance, lysstyrke og kontrast.

 • PLS Quad HD-teknologi sikrer 8-bit farve, 109 ppi billeder

  Denne professionelle Philips-skærm bruger det seneste PLS Quad HD-panel, der giver dig fantastiske vidvinkelbilleder i ekstra høj opløsning med en pixelopløsning på 2560 x 1440. Med en fremragende farvedybde på 8 bit kombineret med 109 ppi tæthed, kan du nu nyde professionelle ægte sRGB-farvebilleder sammenlignet med skærme, der er begrænset med en farvedybde på 6 bit og med 82 ppi tæthed. Dens højere lysstyrke og lavere strømforbrug i forhold til konventionelle vidvinkelskærme sikrer, at du altid har fremragende ydeevne, samtidig med at du også sparer strøm. Den er særligt velegnet til professionelle programmer som CAD, grafisk design, billedgengivelse osv.

 • Krystalklare billeder med Quad HD 2560 x 1440 pixel

  Disse nye Philips-skærme leverer krystalklare Quad HD-billeder i 2560 x 1440 eller 2560 x 1080 pixel. Ved at udnytte paneler med høj pixeltæthed, der muliggøres af kilder med stor båndbredde som f.eks. DisplayPort, HDMI og Dual-link DVI, vil disse nye skærme gøre dine billeder og din grafik levende. Uanset om du er en krævende professionel bruger, der har brug for meget detaljerede oplysninger til CAD-CAM-løsninger, om du bruger 3D-grafiske programmer, eller om du er et økonomisk geni, der arbejder med kæmpestore regneark. Philips-skærmene giver dig krystalklare billeder.

 • Webkamera og mikrofon hjælper med at holde kontakten med familie og venner

  Indbygget 2 megapixel webkamera med uovertrufne, lyse og skarpe billeder gør det muligt at mødes med familie og venner. Dens følsomme mikrofon sikrer, at din stemme gengives klart. Du kan høre klar lyd via de indbyggede stereohøjttalere, eller du kan tilslutte dine egne hovedtelefoner for at tale privat. Denne enkle indbyggede løsning sikrer, at du undgår besværet med at installere kamera og mikrofoner.

 • MultiView muliggør aktiv dobbelt tilslutning og visning på samme tid

  Med Philips MultiView-skærmen med ekstra høj opløsning kan du nu opleve en verden af tilslutningsmuligheder på en behagelig måde, uanset om du er på kontoret eller hjemme. MultiView muliggør aktiv dobbelt tilslutning og visning, så du kan arbejde med flere enheder som f.eks PC og bærbar computer på samme tid, hvilket gør komplekse multi-tasking-opgaver til en leg. Nu er nemt at se et direkte fodbold-feed fra din set-top-boks på højre side, mens du er på internettet fra din bærbare computer på venstre side. Du kan også holde øje med et direkte nyhedsfeed med lyd i det lille vindue, mens du arbejder på din blog.

 • SmartConnect med HDMI, Display Port og Dual-link DVI

  Med en stor mængde tilslutningsmuligheder er disse Philips-skærme udstyret med flere tilslutninger som f.eks. Dual-link DVI, Display Port eller universelt HDMI-stik, der gør dig i stand til at nyde ukomprimeret video- og lydindhold i høj opløsning. Uanset hvilken kilde du bruger, kan du være sikker på, at denne Philips-skærm vil sikre, at din investering ikke bliver forældet i den nærmeste fremtid!

 • Indbyggede stereohøjttalere til multimedier

  Et par stereohøjttalere i høj kvalitet indbygget i en skærm. De kan være fremadrettede eller usynlige nedadrettede, opadrettede, bagudrettede osv. afhængigt af model og design.

 • PVC-BFR-frit kabinet

  Dette Philips-skærmkabinet indeholder ikke brominerede flammehæmmer og polyvinylklorid (PVC-BFR-fri)

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i