LCD-skærm med NVIDIA G-SYNC™

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272g5dyeb_01/272g5dyeb_01_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LCD-skærm med NVIDIA G-SYNC™

  Den hurtigste og mest glidende spiloplevelse nogensinde

  Dominer konkurrencen som aldrig før. Philips 27" 272G5DYEB spilskærm med NVIDIA G-SYNC™-teknologi eliminerer udrivning og hakken og giver dig den hurtigste og mest glidende spiloplevelse nogensinde. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm med NVIDIA G-SYNC™

G-line, 144 Hz, 27" (68, 6 cm) 272G5DYEB/01 Find lignende produkter

Den hurtigste og mest glidende spiloplevelse nogensinde

NVIDIA G-SYNC™-teknologi

 • NVIDIA G-SYNC™ for glidende, hurtig gaming

  NVIDIA G-SYNC™ for glidende, hurtig gaming

  NVIDIA G-SYNC™ er en banebrydende ny skærmteknologi, som leverer den hurtigste og mest glidende spiloplevelse nogensinde. Den revolutionerende ydeevne i G-SYNC™ opnås ved at synkronisere skærmens opdateringshastigheder til GPU'en i din GeForce GTX-drevne PC, hvilket eliminerer udrivning og minimerer hakken og inputforsinkelse. Resultatet: Scener vises med det samme, motiverne ser skarpere ud, og gameplayet glider jævnt, så du får en imponerende visuel oplevelse og en seriøs konkurrencefordel.

 • 144 Hz opdateringshastigheder til ekstra jævne strålende billeder

  144 Hz opdateringshastigheder til ekstra jævne strålende billeder

  Du spiller intense konkurrencespil. Du har brug for en skærm uden forsinkelse og med ultrajævne billeder. Denne Philips-skærm gentegner skærmbilledet op til 144 i sekundet, hvilket faktisk er 2,4 gange hurtigere end en standardskærm. En lavere billedhastighed får fjender til at hoppe fra sted til sted på skærmen, og det gør dem vanskeligere at ramme. Med 144 Hz billedhastighed får du de vigtige billeder, der ellers ville mangle, som viser fjendens bevægelser i et ultrajævnt tempo, så du nemt kan nedlægge dem. Med ultralav inputforsinkelse og ingen skærmslitage er denne Philips-skærm din perfekt spilmakker

 • SmartResponse: 1 ms svartid giver hurtig gaming

  SmartResponse: 1 ms svartid giver hurtig gaming

  SmartResponse er en eksklusiv overdrive-teknologi fra Philips, som automatisk justerer svartiderne til specifikke anvendelsesformål såsom spil og film, der kræver hurtigere svartider, med henblik på at producere billeder, der er fri for sløring, forsinkelser og visuelt ekko

 • NVIDIA Ultra Low Motion Blur giver jævn action

  NVIDIA Ultra Low Motion Blur giver jævn action

  Med tilstanden NVIDIA Ultra Low Motion Blur (ULMB) ser motiver i bevægelse skarpere ud end i standardtilstand selv ved høje opdateringshastigheder som f.eks. 120 Hz.

 • NVIDIA 3D Vision Ready for medrivende spil

  NVIDIA 3D Vision Ready for medrivende spil

  Denne Philips-skærm til spil er NVIDIA 3D Vision Ready. Forvandl din oplevelse med medrivende 3D full HD 1080p-teknologi. Med NVIDIA 3D Vision™ 2-brilleteknologi* bliver du helt omsluttet - så alle dine spiloplevelser og film forvandles til 3D. Med denne nye teknologi får du dobbelt så skarpe 3D-billeder som med konventionel 3D-teknologi. Der findes i øjeblikket mere end 550 PC-spiltitler, der er kompatible med NVIDIA 3D Vision™-sættet. * Kræver tilkøb af NVIDIA 3D Vision 2-sæt for medrivende 3D-underholdning. Se http://store.nvidia.com/

 • SmartErgoBase giver bedre spilkomfort

  SmartErgoBase giver bedre spilkomfort

  SmartErgoBase er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus kabelstyring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning under længerevarende spil. Den smarte kabelføring giver mindre rod.

 • DisplayPort-tilslutning optimerer grafikken

  DisplayPort-tilslutning optimerer grafikken

  DisplayPort er et digitalt link fra PC til skærm uden konvertering. Det har højere ydeevne end DVI-standard og kan understøtte kabler på op til 15 meter og dataoverførsel på 10,8 Gbps/sek. Med denne høje ydeevne og nul forsinkelse får du de hurtigste billedbehandlings- og opdateringstider, hvilket gør DisplayPort til det bedste valg - ikke kun til almindelig kontor- og hjemmebrug, men også til krævende spil og film, videoredigering m.m. Der er også tænkt på driftskompatibilitet via brug af flere forskellige adaptere.

 • USB 3.0 hub med superhastighed sparer tid med hurtige dataoverførsler

  USB 3.0 med superhastighed anvender 5,0 gbit/s overførselshastighed, hvilket er ca. 10 gange hurtigere end USB 2.0-standarden. Det reducerer overførselshastigheden markant og sparer dig både tid og penge. Med større båndbredde, superhurtige overførselshastigheder, bedre strømstyring og en overlegen ydeevne sætter USB 3.0 den nyeste standard, så du kan bruge enheder med stor lagerkapacitet. Sync-N-Go-teknologi sikrer, at du ikke længere skal vente på, at der bliver ledig båndbredde. Din investering i USB 2.0 enheder er beskyttet, da de er bagudkompatible.

Se alle specifikationer
 • Kontroller, at operativsystemet på din PC er Windows 7 eller nyere, samt at grafikkortet er NVidia GeForce GTX650 Ti Boost CPU eller nyere og er opdateret med den nyeste driver.
 • G-Sync-tilstand, ULMB-tilstand og 3D Vision-tilstand fungerer uafhængigt af hinanden samtidig. Hvis en af tilstandene er aktiveret, vil de øvrige to tilstande være deaktiveret.
 • ULMB er kun aktiveret ved 85 Hz 100 Hz og 120 Hz. 3D-vision er kun aktiveret ved 100 Hz og 120 Hz.
 • Få flere oplysninger om tilslutning af NVIDIA Graphics- og DisplayPort, hvilket er påkrævet for at kunne bruge G-SYNC™, på www.geforce.com/g-sync.
 • For eventuelle spørgsmål, der er relateret til 144 Hz ydeevne, bedes du henvende dig direkte til kortleverandøren.
 • Copyright 2014 NVIDIA Corporation. NVIDIA, NVIDIA G-SYNC og 3D Vision er varemærker tilhørende og/eller registrerede varemærker tilhørende NVIDIA Corporation i USA og andre lande.
 • BATMAN: ARKHAM ORIGINS software Copyright 2013 Warner Bros. Entertainment Inc. Udviklet af WB Games Montreal og Splash Damage. BATMAN og alle figurer, deres særlige kendetegn og relaterede elementer er varemærker tilhørende DC Comics Copyright 2013. Alle rettigheder forbeholdes.
 • WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & Copyright Warner Bros. Entertainment Inc. (s13)

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i