LED-baggrundsbelyst LCD-skærm

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/275c5qhaw_01/275c5qhaw_01_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LED-baggrundsbelyst LCD-skærm

  IPS-skærm og Bluetooth-højttaler på én gang

  Philips Moda 2 kombinerer imponerende grafik med et praktisk Bluetooth-højttalersystem i en raffineret pakkeløsning. Du kan nemt streame musik og modtage opkald fra det kraftfulde Bluetooth-højttalersystem og derved få en udvidet oplevelse. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LED-baggrundsbelyst LCD-skærm

C-line, 27" (68, 6 cm), Full HD (1920 x 1080) 275C5QHAW/01 Find lignende produkter

IPS-skærm og Bluetooth-højttaler på én gang

Nu kan du høre musik og tale i telefon, mens du arbejder

 • AH-IPS-skærm giver fantastiske billeder med brede betragtningsvinkler

  AH-IPS-skærm giver fantastiske billeder med brede betragtningsvinkler

  AH-IPS-skærme anvender avanceret teknologi, der giver dig ekstra brede betragtningsvinkler på 178/178 grader, så du kan se skærmen fra næsten enhver vinkel. I modsætning til almindelige TN-paneler opnår du med AH-IPS-skærme bemærkelsesværdigt skarpe billeder med levende farver, så de ikke alene er perfekt til fotos, film og søgning på nettet, men også til professionelle applikationer, der stiller krav om nøjagtige farver og ensartet lysstyrke til enhver tid.

 • Full HD for krystalklare, skarpe billeder

  Full HD for krystalklare, skarpe billeder

  Full HD-skærmen har en widescreen-opløsning på 1920 x 1080p. Det er den højeste opløsning for HD-kilder og giver den bedst mulige billedkvalitet. Den er fuldt ud fremtidssikret, da den understøtter 1080p-signaler fra alle kilder, herunder de nyeste som Blu-ray og avancerede HD-spilkonsoller. Signalbehandlingen er helt opgraderet, så den understøtter denne meget højere signalkvalitet og opløsning. Den producerer strålende flimmerfri progressive scanningsbilleder med fremragende lysstyrke og farver.

 • Mindre øjentræthed med flimmerfri teknologi

  Mindre øjentræthed med flimmerfri teknologi

  På grund af den særlige styring af lysstyrke på LED-baggrundsbelyste skærme oplever nogle brugere flimmer på skærmen, hvilker gør øjnene trætte. Philips' flimmerfrie teknologi anvender en ny løsning til at regulere lysstyrke og reducere flimmeret, så du får en mere behagelig oplevelse.

 • Bluetooth til trådløs streaming af musik og opkald

  Bluetooth til trådløs streaming af musik og opkald

  Oplev den trådløse frihed med Bluetooth-teknologien. Par hurtigt din mobile enhed med skærmens Bluetooth-højttaler, og afspil nemt din yndlingsmusik, eller brug den endda til håndfrie opkald.

 • Musik- og videostreaming under opladning med MHL

  Musik- og videostreaming under opladning med MHL

  MHL (Mobile High Definition Link) er en mobil lyd-/videogrænseflade, der kan sluttes direkte til mobiltelefoner og andre bærbare enheder til HD-visning. Et MHL-kabel (ekstraudstyr) giver dig mulighed for blot at tilslutte din MHL-kompatible mobile enhed til denne store Philips MHL-skærm og se dine HD-videoer folde sig ud med fuld digital lyd. Nu kan du ikke kun nyde dine mobile spil, fotos, film, eller andre apps på den store skærm - du kan samtidig oplade din mobile enhed, så du aldrig løber tør for strøm halvvejs.

 • Glas fra kant til kant og en smal ramme for et perfekt udseende

  Glas fra kant til kant og en smal ramme for et perfekt udseende

  Ved hjælp af den nyeste panelteknologi udvikles de nye Philips-skærme med en minimalistisk tilgang ved at begrænse den udvendige rammetykkelse til omkring 2,5 mm. Kombineret med panelets Black Matrix-stribe på kun 3,5 mm reduceres de samlede rammemål betydeligt, hvilket sikrer minimale distraktioner og maksimal visningsstørrelse. Den ultratynde ramme er specielt velegnet til opsætninger med flere skærme, som f.eks. til spil, grafisk design og professionelle anvendelser, hvor man får fornemmelsen af at bruge én stor skærm.

 • SmartImage-forudindstillinger til nemme, optimerede billedindstillinger

  SmartImage-forudindstillinger til nemme, optimerede billedindstillinger

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, der vises på skærmen, og giver optimeret skærmydeevne. Denne brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for at vælge mellem en række tilstande, f.eks. Kontor, Billede, Foto, Film, Spil osv., så det passer til den aktuelle anvendelse. SmartImage optimerer på dynamisk vis kontrast, farvemætning og skarphed for billeder og video, så du får en ultimativ skærmydeevne. Indstillingen Sparetilstand giver store strømbesparelser. Det hele er i realtid og med tryk på blot én knap!

 • SmartContrast for dybe detaljer i mørke scener

  SmartContrast for dybe detaljer i mørke scener

  SmartContrast Philips-teknologi, der analyserer det indhold, du får vist, og automatisk justerer farver og styrer baggrundsbelysningens lysstyrke for dynamisk at forbedre kontrasten. På den måde får du den bedste kvalitet digitale billeder og video, samt når du spiller spil med mange mørke nuancer. Hvis du vælger sparetilstand, justeres kontrasten, og baggrundsbelysningen finjusteres, så du får en helt perfekt visning af hverdagens programmer på kontoret og mindre strømforbrug.

 • Kraftige 7 W højttalere til frigørelse af dit indhold

  Et par stereohøjttalere i høj kvalitet indbygget i en skærm. De kan være fremadrettede eller usynlige nedadrettede, opadrettede, bagudrettede osv. afhængigt af model og design.

 • SRS WOW HD™ for spændende, fordybende lyd

  Små højttalere på de fleste skærme giver ofte en ordinær lydoplevelse. Skærme fra Philips er specialindstillet med SRS WOW HD™, der omdanner din lydoplevelse til en fordybende, spændende begivenhed. Vi vil vædde med, at du siger "WOW", når du hører forskellen med SRS.

 • Incredible Surround til virtuel 5.1-kanals biograflyd

  Incredible Surround Sound-teknologi frembringer en omsluttende flerkanals surroundlyd med stereohøjttalere, uden at den begrænses af rumstørrelse og ledningsrod. Den giver en imponerende virtuel 5.1-lyd for fordybende filmoplevelser og musiknydelse.

Se alle specifikationer
 • Denne Philips skærm er MHL-certificeret. Hvis MHL-enheden ikke forbindes eller fungerer korrekt, skal du dog tjekke ofte stillede spørgsmål for din MHL-enhed eller henvende dig til forhandleren for at få hjælp. Producenten af din MHL-enhed har muligvis en politik om, at du skal købe deres mærke MHL-kabel eller -adapter, for at enheden kan fungere
 • Kræver en MHL-certificeret mobilenhed (ekstraudstyr) og MHL-kabel (medfølger ikke). Spørg din leverandør af MHL-enheder om kompatibilitet.
 • Standby/sluk energibesparende funktion for ErP gælder ikke for MHL-opladningsfunktionaliteten
 • Du kan finde en komplet liste over MHL-aktiverede produkter på www.mhlconsortiun.org
 • "AH-IPS"-ordmærket/-varemærket og relaterede patenter på teknologier tilhører deres respektive ejere.
 • Smart-reaktionstiden er den optimale værdi fra enten GtG-tests eller GtG-tests (BW).

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i