LCD-skærm med Ambiglow

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278g4dhsd_00/278g4dhsd_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LCD-skærm med Ambiglow

  Strålende Ambiglow-skærm

  Intensiver dine spiloplevelser med denne ikoniske Philips Gioco 3D-skærm med Ambiglow. Ved at skabe en lyskrans, der matcher billedet på skærmen, forstørrer det nyskabende Ambiglow visuelt skærmen og giver dig en virkelig medrivende 3D-oplevelse Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm med Ambiglow

Gioco, 27" (68, 6 cm), 3D-Ambiglow-skærm 278G4DHSD/00 Find lignende produkter

Strålende Ambiglow-skærm

til medrivende spil i 3D

 • Ambiglow forstærker din 3D-oplevelse med en krans af lys

  Ambiglow forstærker din 3D-oplevelse med en krans af lys

  Ambiglow føjer en ny dimension til din TV-oplevelse. Den nyskabende Ambiglow-teknologi gør skærmen større ved at skabe en lyskrans på væggen fra bagsiden af skærmen. Den hurtige processor analyserer det indgående billedindhold og tilpasser hele tiden farverne og lysstyrken i det udsendte lys, så det passer til billedet. Brugervenlige indstillinger giver dig mulighed for at justere funktionen efter din smag og kan også være med til at reducere træthed i øjnene. Philips Ambiglow er specielt velegnet til at se film, sport eller spille 2D- eller 3D-spil, og giver dig en unik og medrivende TV-oplevelse.

 • AH-IPS-skærmen giver meget klare billeder med levende farver

  AH-IPS-skærmen giver meget klare billeder med levende farver

  Den nyeste Philips-skærm anvender avancerede AH-IPS-paneler, som sikrer suveræn farvegengivelse, reaktionstid og optimeret strømforbrug. I modsætning til standard TN-paneler viser AH-IPS-paneler ensartede farver selv ved 178 graders betragtningsvinkler og i pivottilstand. Med sin fremragende ydeevne er AH-IPS specielt velegnet til programmer, der kræver nøjagtige farver og ensartet lysstyrke altid, som f.eks. fotoretouchering, grafikprogrammer og internetsurfing.

 • SmartImage-spiltilstand optimeret til spillere

  SmartImage-spiltilstand optimeret til spillere

  Den nye Philips-spilleskærm har hurtig OSD-adgang, der er finjusteret til spillere og giver dig flere muligheder. "FPS-tilstand" (førstepersonsskydespil) forbedrer de mørke temaer i spil, så du kan se skjulte genstande i mørke områder. "Løb-tilstand" tilpasser skærmen til den hurtigste reaktionstid og har høj farvegengivelse sammen med billedjusteringer. "RTS-tilstand" (Real time strategy) har en særlig SmartFrame-tilstand, som gør det muligt at fremhæve særlige områder og justere størrelse og billede. Gamer 1 (Spiller 1) og Gamer 2 (Spiller 2) gør det muligt at gemme brugerdefinerede indstillinger til forskellige spil, så du får den bedst mulige ydeevne.

 • Smart Bias 6500K lys sikrer en optimal TV-oplevelse

  Smart Bias-lystilstand giver dig mulighed for at nyde optimal billedkvalitet med stor komfort. I et mørkt rum vil dine pupiller hele tiden udvide sig og trække sig sammen, fordi lysstyrken på billederne konstant ændrer sig, hvilket kan føre til Computer Vision Syndrome. Smart Bias-lys skaber en blød lyskrans af statisk 6500K hvidt lys på væggen omkring skærmen. Det er især godt for personer, som ser på deres skærm i lang tid, og det bidrager ikke kun til at reducere belastning og træthed i øjnene, men eliminerer også lysrefleksioner og genskin fra belysningen i rummet. Dermed forbedres oplevelsen af kontrastforhold og billeddetaljer, og den korrekte farveopfattelse bevares

 • Minimalistisk look med ultratynd ramme

  Ved hjælp af den nyeste panelteknologi er de nye Philips-skærme designet med en minimalistisk tilgang ved at begrænse den udvendige rammetykkelse til omkring 2,5 mm. Kombineret med panelets Black Matrix-stribe på ca. 9 mm reduceres de samlede rammemål betydeligt, hvilket sikrer minimale distraktioner og maksimal visningsstørrelse. Den ultratynde ramme er specielt velegnet til opsætninger med flere skærme, som f.eks. til spil, grafisk design og professionelle anvendelser, hvor man får fornemmelsen af at bruge én stor skærm.

 • Flimmerfri 3D-ydeevne

  Flimmerfri 3D sikrer, at du får lang tid med behagelig underholdning. De prisbillige, lette og flimmerfri briller kræver ikke batterier eller kabeltilslutning. Nu kan du omsider gøre dig fri af alt bøvlet og nyde 3D-oplevelser med din familie!

 • Automatisk 3D med de nyeste Blu-ray- og spilkonsoller med HDMI

  Med Blu-ray-spil og -filmafspillere med HDMI 1.4a-kompatibelt stik skifter Philips 3D-skærmen automatisk til 3D og giver dig fantastiske billeder med det samme. Nu er det slut med at rode med justeringer!

 • USB 3.0 gør det muligt med hurtige dataoverførsler og opladning af smartphones

  USB 3.0 med superhastighed anvender 5,0 gbit/s overførselshastighed, hvilket er ca. 10 gange hurtigere end USB 2.0-standarden. Det reducerer overførselshastigheden markant og sparer dig både tid og penge. Med større båndbredde, superhurtige overførselshastigheder, bedre strømstyring og en overlegen ydeevne sætter USB 3.0 den nyeste standard, så du kan bruge enheder med stor lagerkapacitet. Sync-N-Go-teknologi sikrer, at du ikke længere skal vente på, at der bliver ledig båndbredde. Din investering i USB 2.0 enheder er beskyttet, da de er bagudkompatible.

 • Oplad din mobile enhed hurtigt

  Den nye Philips-skærm leveres med en indbygget USB 3.0-hurtigoplader. Denne skærm anvender et særligt kredsløb, som giver optimal udgangseffekt til 1,5 A og oplader hurtigt din mobile enhed samtidigt med, at der overføres data ved superhurtig hastighed. Dermed sparer du både tid og penge. Du kan oplade enhver standardenhed ved hjælp af USB-opladningsmetoden.

Se alle specifikationer
 • Undgå at se direkte på Ambiglow-LED'erne, da deres lys er meget stærkt og kan forårsage midlertidigt sløret syn.
 • Hvis du oplever ubehag som f.eks. svimmelhed, hovedpine eller desorientering anbefaler vi, at du ikke ser 3D i længere tid ad gangen.
 • Forældre bør holde øje med deres børn, mens de ser 3D, og sikre sig, at de ikke oplever ubehag som nævnt ovenfor. Det anbefales, at børn under 6 år ikke ser 3D.
 • Læs instruktionsmanualen omhyggeligt for at lære mere om 3D og sundhed
 • Læs mere om VGA-kort og andre krav til 3D-betjening på www.philips.com/support.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i