professionelt widescreen TV

  professionelt widescreen TV

  Widescreen Real Flat System TV

  System SmartCard-sortimentet giver dine gæster effektivitet i forhold til styring og stor brugervenlighed. Det integrerede udvidelsesstik giver mulighed for udvidelse af interaktive systemer. Det er fremtidssikret og rustet til digitale programmer. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Widescreen Real Flat System TV

til interaktive applikationer i rummet

 • SmartCard 3v3 udvidelsesstik

  Gør det muligt at installere OEM eller eksterne dekodere og kontrolenheder i TV'et til brugertilpasset komponentintegration. Eliminerer behovet for eksterne Set-Top-dekodere, kontrolenheder eller dataterminaler. Integrerer systemet med overordnede kontrolprogrammer. Giver mulighed for fremtidige opgraderinger. Forberedt til digitale programmer.

 • Smartplug RJ12-stik

  Smartplug RJ12-stikket gør det muligt at bruge OEM- eller eksterne dekodere og kontrolenheder til TV'et.

 • Begrænsning af lydstyrke

  Denne funktion fastlægger på forhånd det interval for lydstyrke, som TV-apparatet kan bruge. Dermed undgår du at skulle regulere lydstyrken ved høje lydniveauer, og du forstyrrer ikke dine naboer.

 • Integreret visning af ur med vækkeur og meddelelsesalarm

  Den indbyggede visning af ur, der også fungerer som vækkeur, fjerner behovet for at investere i et ekstra ur med kabler og ledninger i rummet. Den automatiske synkronisering af tid via tekst-tv og bibeholdelse af alarmindstillingerne ved kortvarige strømudfald betyder ekstra komfort for gæsterne

 • Trådløs Smartloader™ til hurtig kopiering

  Med denne funktion kan du på mindre end ét minut nemt og trådløst kopiere alle programindstillinger fra et TV til et andet. Funktionen er med til at sikre ensartethed på dine TV'er og reducerer installationstiden og omkostningerne væsentligt.

 • Ekstern højttalertilslutning

  Forstærket lydstik gør det nemt at tilslutte eksterne højttalere (i f.eks. badeværelser), og gør det unødvendigt at investere i eksternt udstyr

 • Velkomstmeddelelse på skærmen

  En velkomstmeddelelse vises på skærmen, hver gang der tændes for TV-apparatet.

 • Låsning af knapper på forsiden

  Forhindrer uautoriseret adgang til TV-funktioner

 • Programmering af startkanal

  Perfekt til in house-reklame eller informationskanaler, da det er muligt at vise en foruddefineret kanal, når TV-apparatet tændes.

 • Adgang til menuen Sikkerhed

  Giver betinget adgang til installations- og konfigurationsindstillinger via en særlig kode eller master-fjernbetjening

 • ESP™ (Energy Savings Programmability)

  Denne funktion kan vælges i opsætningsmenuen. TV'et kan slukkes automatisk efter et nærmere angivet tidsrum. Det er med til at spare energi og forlænge produktets levetid. Indstillingsintervallet går fra 0 til 99 timer.

 • Tekst-TV-modtagelse på flere sprog

  Gør det muligt for brugerne at vælge deres foretrukne sprog, når de skal se tekst-TV.

 • Scan Velocity Modulation forbedrer definition og kontrast.

  Scan Velocity Modulation varierer elektronstrålens hastighed, så du får en mere detaljeret billedgengivelse med forbedret skarphed og kontrast.

 • 2D kombinationsfilter giver skarpe billeder, så der vises flere detaljer

  2D kombinationsfilteret adskiller krominans- (farve) fra luminans- (lysstyrke) information i videosignalet, så de behandles uafhængigt af hinanden, forbedrer billedopløsningen og minimerer forvrængning.

 • NICAM digital stereo giver en ren, klar stereolyd.

  I visse lande, f.eks. i Storbritannien og Belgien, udsendes TV-programmer med NICAM digital stereo. NICAM giver lyd i CD-kvalitet og er ufølsom over for støj og signalforringelse. Systemet kan bruges til både mono-, stereo- og Dolby® Pro Logic®-udsendelser. Den indbyggede tuner i dette produkt kan afkode NICAM-signalet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i