Ultratyndt 4K TV med Android TV™

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus7601_12/65pus7601_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Ultratyndt 4K TV med Android TV™

  Tyndt 4K LED-TV med Android TV

  Forkæl dine sanser. Philips 7600-serien bruger intelligente lokale lysstyrkezoner på skærmen for at skabe dyb sort og livagtige farver, der stråler ud fra skærmen. Og med HDR får du den fulde oplevelse af instruktørens vision. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 20.999,00
 • Tyndt 4K LED-TV med Android TV

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

7000 series Ultratyndt 4K TV med Android TV™

164 cm (65"), 4K Ultra HD LED-TV, Quad Core, 16 GB, som kan udvides, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 65PUS7601/12 Find lignende produkter

7601-serien

Valgt af EISA til Europas bedste køb af TV-storskærme i 2016-2017

Tyndt 4K LED-TV med Android TV

med 3-sidet Ambilight

 • Ambilight ændrer for altid måden, du ser TV på

  Du har skabt et hjem, der er mere end blot et hus, så hvorfor ikke vælge et TV, der er varmt og indbydende? Philips' unikke Ambilight-teknologi gør skærmen meget bredere – og din TV-oplevelse mere overvældende – ved at projicere et ekstra bredt skær fra tre sider af TV-skærmen op på den omgivende væg. Farve, vitalitet og spænding springer ud af skærmen og ind i din dagligstue, så du får en TV-oplevelse ud over det sædvanlige.

 • 4K Ultra HD er anderledes end nogen opløsning, du nogensinde har set før

  Ultra HD-TV har fire gange så høj opløsning som et almindeligt Full HD-TV. Med mere end 8 millioner pixel og vores unikke Ultra Resolution-opskaleringsteknologi opnår du den bedst mulige billedkvalitet. Jo bedre kvalitet af det oprindelige indhold, jo bedre billeder og opløsning vil du kunne opleve. Nyd forbedret skarphed, større dybdefornemmelse, uovertruffen kontrast, jævne, naturlige bevægelser og fejlfrie detaljer.

 • Slip kraften fra Quad Core og integreret Android løs

  Philips Quad Core-processoren samarbejder med Android-platformen og leverer en spændende spiloplevelse. Med Android på TV'et kan du navigere rundt, starte apps og afspille videoer på en måde, der er superhurtig, superintuitiv og supersjov.

 • Prisvindende Micro Dimming Premium, der giver en fremragende kontrast

  Prisvindende Micro Dimming Premium, der giver en fremragende kontrast

  Micro Dimming Premium analyserer billedet i 6.400 forskellige zoner for at styre og optimere hvert enkelt segment af den direkte LED-baggrundsbelysning. Så du får et livagtigt billede med utrolig dybt sortniveau og høj kontrast til de lyse hvide farver.

 • High Dynamic Range gør billedet livagtigt

  High Dynamic Range gør billedet livagtigt

  High Dynamic Range (HDR) leverer en helt anden visuel oplevelse. Med markant større lysstyrke og uovertruffen kontrast kommer underholdningen til live for øjnene af dig. Det er mere end blot et dybere sortniveau og fængende farver. Det er en mere fyldig palette af rige farver, der tidligere ikke kunne gengives. Forbered dig på en visuel oplevelse, der åbner dine sanser og inspirerer dine følelser som aldrig før.

 • Perfect Pixel Ultra HD for den ultimative billedkvalitet

  Perfect Pixel Ultra HD for den ultimative billedkvalitet

  Vi har bygget videre på prisvindende UHD-billedkvalitet og bragt HD-billedkvalitet op på et helt nyt niveau. Med den avancerede billedbehandlingssoftware i Perfect Pixel Ultra HD-enheden konverteres billederne til krystalklar 4K Ultra HD-opløsning. Så kan du nyde de dybeste sortniveauer, de klareste hvide farver, de mest livagtige farver og naturlige hudfarver. Og alt dette kommer til live med vores mest funklende, knivskarpe billedkvalitet – hver gang, og fra enhver kilde.

 • Philips' Double Ring-teknologi giver en fyldig og kraftig bas

  Philips' Double Ring-teknologi giver en fyldig og kraftig bas

  Philips' Double Ring-teknologi giver mulighed for øget højttalerbevægelse i subwooferne - og mere bevægelse betyder mere kraft! Så oplever du en kraftig, fyldig bas, selv i et tyndt TV-design.

 • Google Play Store og Philips App Gallery: Se mere end blot TV

  Google Play Store og Philips App Gallery: Se mere end blot TV

  Google Play Store og Philips App Gallery går længere end de traditionelle TV-programmer og tilbyder dig en stor onlinesamling af film, TV, musik, apps og spil. En 16 GB hukommelse, der kan udvides, betyder, at der er masser af plads til at gemme alt dit yndlingsindhold og installere flere apps.

 • Slanke aluminiumsstandere for et førsteklasses letsvægtslook

  Al stor kunst skal bruge sit eget staffeli. Og som alle store kunstværker skal dit nye Philips TV vises frem på den rette måde. Disse slanke aluminiumsstandere er udviklet specielt til denne model af vores designteam og er et sandt vidnesbyrd om letheden og den slanke konstruktion af dette kraftfulde TV-sortiment.

 • Hør alle detaljer med DTS Premium Sound

  Fantastiske TV-højttalere kræver et kraftigt behandlingsprogram, som bevarer renheden i det originale lydindhold. DTS Premium Suite er udviklet til at levere den oplevelse, som forbrugerne har vænnet sig til fra førsteklasses lydbehandling: Overvældende surroundlyd med fyldig, dyb bas og krystalklar samtale, som leveres med maksimal lydstyrke og uden svingninger, amplitudebegrænsning eller forvrængning.

Se alle specifikationer
 • EPG og den faktiske synlighed (op til 8 dage) afhænger af land og operatør.
 • Android-app udvalget varierer fra land til land. For yderligere oplysninger kan du besøge din lokale Google Play Store.
 • Energiforbrug i kWh pr. år, baseret på strømforbruget for et TV der er tændt i 4 timer om dagen i 365 dage. Det faktiske energiforbrug vil afhænge af, hvordan TV'et anvendes.
 • Udvalget af Cloud-spil afhænger af spiludbyderne.
 • TV'et understøtter DVB-modtagelse af gratis kanaler. Bestemte DVB-udbydere understøttes muligvis ikke. Du kan se en opdateret liste i afsnittet Ofte stillede spørgsmål på Philips' support-websted. For nogle udbydere kræves der programkort eller abonnement. Kontakt din udbyder for at få flere oplysninger.
 • (Philips) kun kompatibel med specifik Philips-afspillerenhed.
 • Google Cast-funktionaliteten er betinget af Google Cast Ready-apps og -enheder. Du kan få flere oplysninger på Google Cast-produktsiden.
 • Philips TV Remote App og de tilknyttede funktioner varierer afhængigt af TV-model, operatør og land samt smartenhedsmodel og operativsystem. Du kan finde flere oplysninger på: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Smart TV app-tilbud varierer afhængigt af TV-model og land. Du kan finde flere oplysninger på: www.philips.com/smarttv.
 • USB-optagelse fungerer kun på digitale kanaler, og optagelserne kan være begrænset af copyright-beskyttelse på udsendelserne (CI+). Der kan være begrænsninger afhængigt af land og kanal.
 • MultiRoom Client og Server understøtter kun "gratis" digitale programmer.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i