Xenon WhiteVision gen2

Xenon lyskilde til bilforlygter

  Xenon WhiteVision gen2

  Xenon lyskilde til bilforlygter

  Rent og klart hvidt lys besejrer mørket

  Philips Xenon WhiteVision gen2-lyskilder giver din bil et intenst hvidt look og udsender kraftigere, mere ensartet hvidt lys på vejen. Det perfekte valg til xenonforlygter, der matcher LED-lyskilder. Se alle fordelene

 • Rent og klart hvidt lys besejrer mørket

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Xenon WhiteVision gen2 Xenon lyskilde til bilforlygter

Lyskildetype: D2S, Pakke med 1 stk., 85 V, 35 W 85122WHV2S1 Find lignende produkter

Nyt Philips emballage design

philips-change-package

Vælg den rigtige lyskilde til din bil!

Rent og klart hvidt lys besejrer mørket

Intenst, hvidere lys forbedrer førerens koncentration

 • Ultimativ hvid effekt, der passer til andre LED'er på din bil

  Philips Xenon WhiteVision gen2-lyskilder er det perfekte valg til bilister, der ønsker et skarpt, hvidt look til deres forlygter - svarende til LED'er. Med samme farvetemperatur som LED-lys er Xenon WhiteVision gen2 den ultimative opgradering til dine xenonforlygter.

 • Skarp, ren hvid stråle, der skærer sig igennem mørket

  Med en farvetemperatur på op til 5000 Kelvin oplyser lyskilderne fra Philips Xenon WhiteVision vejen forude med en skarp, ren hvid lyskegle, der skærer sig igennem mørket. I stedet for at skulle anstrenge dig for at se vejen forude kan du nu nyde en sikrere og mere spændende kørsel. Med lyskilder fra Philips er kørsel om natten ikke længere en begrænsning for dig.

 • Større kontrast for større synlighed og sikrere kørsel

  Det er af afgørende betydning hurtigt at kunne opdage og identificere vejafmærkninger og skilte ved kørsel i mørke. Med Xenon WhiteVision lyskilderne opnår du et skarpt, ensartet hvidt lys. Kombineret med en høj farvetemperatur giver lyskilderne en stærkere kontrast og bedre refleksioner fra objekter og skilte. Du vil samtidig opnå større nydelse af en mere behagelig og sikrere køreoplevelse. Det er et faktum, at mange trafikulykker på vejene skyldes overtrætte bilister, der mister koncentrationen. Dette hvidere lys hjælper dig til at kunne bevare koncentrationen og være opmærksom ved kørsel om natten.

 • En kraftigere lyskegle, der giver bedre sigtbarhed

  Denne kraftige, hvide lyskilde giver dig et mere intenst lys. Philips WhiteVision gen2 skaber et højtydende lys, der giver op til 120 % bedre sigtbarhed i forhold til lovens mindstekrav. Det forbedrede lys fremmer sigtbarheden og giver øget kontrol over køretøjet.

 • Intenst hvidt lys, 100 % lovligt at bruge på vejene

  Selvom klarere lygter hjælper dig med at se bedre, bliver vejene mindre sikre for dig, hvis de blænder modkørende bilister. ECE-certificerede Xenon WhiteVision gen2 giver et intenst hvidt lys, der er lovligt at bruge på vejene, med en farve på lyskilden i forlygten, der er harmoniseret med LED-lyskilder. Det deraf resulterende lys giver en fremragende sigtbarhed og en sikrere kørsel, uden at genere andre bilister.

 • Philips er alle større bilfabrikanters foretrukne valg

  Philips er kendt for teknologisk avanceret bilbelysning med mange nyskabelser, der er blevet standardudstyr på moderne køretøjer. Hver anden bil i Europa og hver tredje verden over er udstyret med lyskilder fra Philips, hvilket gør dem til alle større bilfabrikanters foretrukne valg.

 • Philips-autolyskilder er yderst robuste

  UV-Quartz-glas er stærkere end hårdt glas og særligt modstandsdygtigt over for ekstreme temperaturer og rystelser, hvilket eliminerer risikoen for tidlig defekt. Philips autolyskilder af UV-Quartz-glas kan modstå kraftige temperaturchok og tillader et højere tryk inde i lyskilden, som derfor kan producere et kraftigere lys og forbedre sigtbarheden under kørslen. Kombineret med en særlig anti-UV-belægningsteknologi, der beskytter forlygterne imod skadelige ultraviolette stråler, kan du være sikker på, at lyskilderne er bygget til at holde.

 • Fås i de mest populære lyskildetyper: D1S, D2S, D2R og D3S

  Find ud af, hvilke Xenon WhiteVision gen2-lyskilder der passer til din bil, ved at gå til www.philips.com/automotive

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i