X-tremeVision

Xenon lyskilde til bilforlygter

  X-tremeVision

  Xenon lyskilde til bilforlygter

  Føl dig sikker, kør sikkert

  Ved at give op til 50 % bedre udsyn leverer denne højtydende xenon-belysningsløsning maksimal lysstyrke for at få maksimal synlighed, så selv de mest krævende bilisters behov opfyldes. Philips Xenon X-tremeVision er det ultimative valg for bilister. Se alle fordelene

 • Føl dig sikker, kør sikkert

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

X-tremeVision Xenon lyskilde til bilforlygter

Lyskildetype: D2S, Pakke med 1 stk., 85 V, 35 W 85122XVC1 Find lignende produkter

Nyt Philips emballage design

philips-change-package

Vælg den rigtige lyskilde til din bil!

Føl dig sikker, kør sikkert

Op til 50% bedre udsyn

 • Mange større bilfabrikanter vælger Philips

  Mange større bilfabrikanter vælger Philips

  Philips har i 100 år været en førende virksomhed inden for lys til biler og har introduceret teknologiske innovationer, som er blevet standard for moderne biler. I dag er en ud af to biler i Europa og en ud af tre biler på verdensplan udstyret med belysning fra Philips

 • Prisvindende autopæreproducenter

  Prisvindende autopæreproducenter

  Vores lyskilder modtager ofte priser fra autoeksperter

 • Philips er opfinderen af Xenon HID-teknologi

  Philips er opfinderen af Xenon HID-teknologi

  Xenon HID-lyskilder (High Intensity Discharge) giver dobbelt så meget lys mhp. sikker kørsel under alle forhold. Faktisk er det intense, hvide lys fra Xenon HID-lyskilderne sammenligneligt med dagslys. Undersøgelser har vist, at Xenon-lyskilder til biler hjælper bilister med at koncentrere sig om vejen og opdage forhindringer og vejskilte langt hurtigere end traditionelle lyskilder.

 • Philips autopærer er yderst UV-varmebestandige

  Philips autopærer er yderst UV-varmebestandige

  Philips' særlige anti-UV-belægningsteknologi beskytter forlygterne mod skadelig ultraviolet stråling, hvilket gør Philips quartz-glas med UV-belægning perfekt til alle køreforhold og sikrer deres langtidsholdbarhed

 • Overholder de høje kvalitetsstandarder i ECE-standarden

  Philips' autoprodukter og -tjenester anses for klassens bedste på markedet for originalt produceret udstyr (OEM) og markedet for reservedele. Vores udstyr, der er fremstillet af produkter af høj kvalitet og testet i overensstemmelse med de højeste standarder, er designet til at maksimere sikkerheden og komforten for vores kunders køreoplevelse. Hele vores produktsortiment er grundigt testet, kontrolleret og certificeret (ISO 9001, ISO 14001 og QSO 9000) til at kunne overholde de strengeste ECE-krav. Kort sagt: Det er kvalitet, du kan stole på.

 • Bedre udsyn for sikker kørsel

  Xenon X-treme Vision giver dig mulighed for at reagere hurtigere, fordi du tidligere får øje på forhindringer og trafikskilte. Lys er en grundlæggende del af køreoplevelsen, og lys er den første og eneste del af sikkerhedsforanstaltningerne, der faktisk hjælper med til at forhindre ulykker. Philips fremmer aktivt sikkerheden ved at øge udsynet og belysningen på vejen, mens 4800K farvetemperatur øger den visuelle komfort.

 • Xenon X-tremeVision giver den ultimative ydelse

  Xenon X-tremeVision-lyskilderne er fremstillet med Philips Xenon-teknologi for den ultimative ydelse. Xenon X-tremeVision giver en længere lysstråle og hjælper dig med at se forhindringer tidligere og forbedrer udsynet til siderne. Takket være den øgede mængde lys tilfredsstiller Xenon X-tremeVision-lyskilder selv de mest krævende bilister, samtidig med at de bevarer den høje kvalitet og uovertrufne ydelse.

 • Philips autopærer er fremstillet af quartz-glas af høj kvalitet

  UV-Quartz-glas er stærkere end hårdt glas og yderst modstandsdygtigt over for ekstreme temperaturer og vibrationer, hvilket eliminerer risikoen for eksplosion. Philips-lyskilder af quartz-glas kan modstå voldsomme termiske chok. På grund af muligheden for øget tryk i lyskilden kan UV-quartz-glas generere mere kraftigt lys.

 • Philips autopærer er yderst modstandsdygtige over for fugt

  Kun glødepærer fremstillet af quartz-glas kan modstå termiske chok: Hvis en dråbe koldt vand rammer den varme lyskilde, hvilket kan ske, hvis du kører igennem vand med en defekt forlygte.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i