Xenon WhiteVision

Xenon lyskilde til bilforlygter

  Xenon WhiteVision

  Xenon lyskilde til bilforlygter

  Xenon har aldrig været så attraktiv

  Philips Xenon WhiteVision-lyskilder giver din bil et intenst hvidt look og forbedrer din sigtbarhed med op til 5000 Kelvin hvidt lys på vejen. Det perfekte valg til xenon-forlygter, der matcher LED-lyskilder. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Xenon WhiteVision Xenon lyskilde til bilforlygter

Lyskildetype: D2R, Pakke med 1 stk., 85 V, 35 W 85126WHVS1 Find lignende produkter

Nyt Philips emballage design

philips-change-package

Vælg den rigtige lyskilde til din bil!

Xenon har aldrig været så attraktiv

Klar, hvid xenon-lyskilde, der matcher LED'er

 • Skarp, ren hvid stråle, der skærer sig igennem mørket

  Skarp, ren hvid stråle, der skærer sig igennem mørket

  Med en farvetemperatur på op til 6.000 kelvin belyser Philips Xenon WhiteVision-lyskilder vejen forude med en skarp, ren hvid stråle, der skærer sig igennem mørket. Takket være Philips' patenterede teknologi giver Xenon WhiteVision-belægningen også en intens blå virkning på siden af vejen, så vejskilte og forhindringer reflekteres godt ved nærlys.

 • 100 % lovligt at bruge på vejene, 100 % intenst hvidt lys

  Xenon WhiteVision er ECE-certificeret og leverer intenst hvidt lys, der er tilladt i trafikken. Du får den ultimative synlighed uden at irritere modkørende billister takket være en lyskildefarve, der er harmoniseret med LED-lys.

 • Større kontrast for større synlighed og sikrere kørsel

  Maksimalt hvidt lys med en farvetemperatur på 5.000 K betyder, at dine forlygter giver bedre refleksioner fra vejafmærkninger og skilte. Hvidere lys holder dig frisk om natten og giver dig en mere behagelig og sikker køreoplevelse om natten.

 • Philips-autolyskilder er yderst robuste

  UV-kvartsglas er stærkere end hærdet glas og meget modstandsdygtigt over for ekstreme temperaturer eller rystelser, hvilket eliminerer risikoen for tidlige fejl. Philips-autolyskilder med UV-kvartsglas muliggør højere tryk i lyskilden og producerer kraftigere lys samt giver længere levetid.

 • Mange større bilfabrikanter vælger Philips

  Philips har i 100 år været den førende virksomhed inden for lyskilder til bilindustrien og har introduceret teknologiske innovationer, som er blevet standard på moderne biler. I dag er hver anden bil i Europa og hver tredje bil på verdensplan udstyret med lyskilder fra Philips.

 • Ultimativ hvid effekt, der passer til LED'erne på din bil

  Philips Xenon WhiteVision-lyskilder er det perfekte valg for billister, der ønsker et skarpt hvidt look til deres forlygter – svarende til lysdioder. Med samme farvetemperatur som LED-lys er Xenon WhiteVision den ultimative opgradering til dine xenon-forlygter. Takket være Philips' patenterede belægningsteknologi leverer Xenon WhiteVision et virkeligt hvidt lys, der er designet til at være det perfekte match til LED.

 • Tilgængelig i de mest populære xenon-lyskildetyper: D1S, D2S, D2R

  Find ud af, hvilken tilgængelig Xenon WhiteVision-lyskilde, der passer til din bil, på www.philips.com/automotive

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i