WeCall Bluetooth telefonmødehøjttaler

  WeCall Bluetooth telefonmødehøjttaler

  Foretag tydelige konferenceopkald overalt

  Foretag konferenceopkald overalt med den bærbare Philips WeCall. Den leveres med fire mikrofoner og avanceret ekkofjernelse for klare samtaler, mens LED-indikatorer og Bluetooth®-tilslutning giver dig den mest praktiske brug. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

WeCall Bluetooth telefonmødehøjttaler

Bluetooth®, til Apple/Android-enheder AECS7000E/00 Find lignende produkter

Foretag tydelige konferenceopkald overalt

der lyder, som om I taler ansigt til ansigt

 • Fire mikrofoner giver perfekt stemmeoptagelse i 360 grader

  Fire mikrofoner giver perfekt stemmeoptagelse i 360 grader

  Fire retningsuafhængige mikrofoner giver mulighed for 360 graders stemmeoptagelse fra op til 5 meters afstand, så du får klar og naturlig kommunikation uden at skulle hæve stemmen eller stå lænet ind over en højttaler - selv i de mest vanskelige omgivelser.

 • Opret nemt forbindelse til Bluetooth-aktiverede smartphones og bærbare PC'er

  Opret nemt forbindelse til Bluetooth-aktiverede smartphones og bærbare PC'er

  Problemfri tilslutning via automatisk parring med iPhones og enhver Bluetooth-aktiveret smartphone, computer og bærbar PC med op til 10 meters trådløs rækkevidde.

 • Gratis WeCall-app til hurtige og brugervenlige telefonmøder

  Gratis WeCall-app til hurtige og brugervenlige telefonmøder

  Den praktiske Philips WeCall-app administrere numre til telefonmøder og indtaster adgangskoder direkte fra din kalender og gør det nemt at ringe og få adgang til opkald fra din kalender ved at trykke på en knap.

 • Op til 8 timers batterilevetid og genopladning via USB-kabel

  Op til 8 timers batterilevetid og genopladning via USB-kabel

  Op til 8 timers batterilevetid ved brug under et opkald, og op til 200 timer i standbytilstand. Det medfølgende USB-kabel gør opladning af højttaleren nem og praktisk.

 • Avanceret støjeliminering giver klar lyd

  Avanceret støjeliminering med fire retningsuafhængige mikrofoner omkring højttaleren gir mulighed for, at flere personer kan deltage i samtalen, og sikrer, at stemmerne kan høres i helt klart. Stationær og ikke-stationær støj dæmpes, så samtalen bliver helt støjfri.

 • Avanceret undertrykkelse af ekko for vellydende samtaler

  Meget hurtig og avanceret undertrykkelse af ekko muliggør revolutionerende håndfri, fuld dupleks-samtale et par meter fra højttaleren. En adaptiv algoritme er designet til at eliminere ekko og undgå hylen på grund af feedback fra højttaleren til mikrofonen, hvilket ideelt under vanskelige akustiske betingelser og rum med tilbagekastning som f.eks. på kontorer med få møbler.

 • Kraftig højttaler, så du nemt kan høre stemmer og afspille musik

  2-tommers højfølsom neodym-magnet-højttaler med lav forvrængning og særligt konstrueret lavprofil-kegle, som giver stort responsområde og stor spredningsretning. Tal, mens du går rundt i rummet uden kvalitetsforringelse. Også perfekt til afspilning af musik.

 • USB-tilslutning til opkald via bærbare PC'er

  USB-tilslutning giver dig mulighed for at benytte højttaleren til at foretage opkald fra bærbare PC'er med Plug and Play-funktionalitet og automatisk enhedsregistrering.

 • Slankt og kompakt design, som giver nem bærbarhed overalt

  Det slanke og bærbare design giver dig mulighed for at tage telefonmødehøjttaler med, hvor det passer dig. Den kan nemt være i tasken til din bærbare computer til brug, når du er på farten, arbejder derhjemme, er på hotel eller besøger en forretningspartner.

 • Slankt og let rejseetui, som du kan have med overalt

  Holdbart og ultralet rejseetui beskytter højttaleren under transport og har et elegant og funktionelt design, som giver et professionelt udseende.

Se alle specifikationer
 • Philips er ikke ansvarlig for stjålne værdifulde genstande af nogen art, der kan være forårsaget af brugen af InRange.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i