LCD-skærm med klinisk digitalbillede

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/c/c271p4qpjew_00/c271p4qpjew_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LCD-skærm med klinisk digitalbillede

  Skærm til klinisk evaluering

  Denne Philips-skærm er perfekt til daglig brug i kliniske behandlingsmiljøer. Det forudindstillede digitalbillede giver dig ensartede scanninger i DICOM-gråtoner. Den medicinsk godkendte strømforsyning sikrer den grundlæggende sikkerhed. Antimikrobielt kabinet forhindrer bakterievækst. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm med klinisk digitalbillede

Skærm til klinisk evaluering, 27" (68, 6 cm), 1920 x 1080 (2 megapixel) C271P4QPJEW/00 Find lignende produkter

Skærm til klinisk evaluering

med strålende billeder

 • Forudindstillet klinisk digitalbillede til DICOM del 14 gråtonebilleder,

  Forudindstillet klinisk digitalbillede til DICOM del 14 gråtonebilleder,

  Skærme skal vise ensartede scanninger i høj kvalitet for at give mulighed for at opnå pålidelige fortolkninger. Gengivelsen af gråtonescanninger på standardskærme er i bedste fald uensartede, hvilket gør dem uegnede til anvendelse i et klinisk miljø. Philips' skærme til klinisk evaluering med forudindstillet digitalbillede er kalibreret fra fabrikkens side til at give DICOM del 14 kompatibel gråtonestandardskærmydelse. Med LCD-paneler i høj kvalitet og LED-teknologi tilbyder Philips dig ensartet og pålidelig ydeevne til en fornuftig pris. Yderligere oplysninger findes på http://medical.nema.org/

 • Antimikrobielt kabinet, som aktivt forhindrer bakterievækst

  Antimikrobielt kabinet, som aktivt forhindrer bakterievækst

  Bakterier er blevet et stigende problem på hospitaler og i kliniske miljøer over hele verden, da de kan forårsage livstruende infektioner. Philips' skærme til klinisk evaluering håndterer denne udfordring ved brug af et JIS Z2801-godkendt antimikrobielt tilsætningsstof i kabinetmaterialet, hvilket gør det til en integreret del af skærmens kabinet. Din og dine patienters sundhed er nu sikret af dette beskyttende skjold, som forhindrer væksten af de mest almindelige mikroorganismer som f.eks. "Staphylococcus aureus (mave-tarm-katar)", "Escherichia coli (E-colibakterie)" og "Klebsiella (lungebetændelse)".

 • AMVA LED giver bred visning med meget høj kontrast og levende billeder

  AMVA LED giver bred visning med meget høj kontrast og levende billeder

  Philips AMVA LED-skærm bruger en avanceret multidomæne vertikal tilpasningsteknologi, som giver dig meget høje statiske kontrastforhold, hvilket giver ekstra levende og klare billeder. Standardkontorfunktioner klares nemt, og den er især meget velegnet til fotos, internetsurfing, film, spil og krævende grafiske opgaver. Den optimerede pixelhåndteringsteknologi giver dig en ekstra bred visningsvinkel på 178/178 grader, så du får skarpe billeder selv i 90 graders pivottilstand

 • PowerSensor sparer på op til 80 % af energiomkostningerne

  PowerSensor sparer på op til 80 % af energiomkostningerne

  PowerSensor er en indbygget "menneskedetektor", der udsender og modtager uskadelige infrarøde signaler for at bestemme, om en bruger er til stede. Sensoren reducerer automatisk skærmens lysstyrke, når brugeren fjerner sig fra skrivebordet, hvilket reducerer energiomkostningerne med op til 80 % og forlænger skærmens levetid

 • SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus kabelstyring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Lav ramme-til-bord-højde for maksimal læsekomfort

  Lav ramme-til-bord-højde for maksimal læsekomfort

  Philips-skærmen kan, takket være sin avancerede SmartErgoBase, sænkes næsten helt ned til bordniveau for en komfortabel betragtningsvinkel. Lav ramme-til-bord-højde er den perfekte løsning, hvis du bruger briller med dobbeltslebne glas, trifokalglas eller glidende overgang til computerarbejde. Desuden giver den brugere med meget forskellige højder mulighed for at bruge skærmen i deres foretrukne vinkel- og højdeindstillinger, hvilket hjælper med at reducere træthed og overbelastning.

 • HDMI sikrer universelle digitale tilslutningsmuligheder

  HDMI sikrer universelle digitale tilslutningsmuligheder

  En enhed med HDMI-udgang har al den nødvendige hardware til at modtage HDMI-input (High-Definition Multimedia Interface) Et HDMI-kabel muliggør video- og lydsignaler i høj kvalitet, der sendes via et enkelt kabel fra en PC eller en række andre AV-kilder (herunder set-top-bokse, DVD-afspillere, A/V-modtagere og videokameraer).

 • SmartImage-klinik til fælles skærmindstillinger

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, som vises på skærmen, og baseret på forskellige programmer/billeder, der vises på skærm, optimerer SmartImage skærmindholdet ved dynamisk at justere lysstyrke, kontrast, farve og skarphed i realtid.

 • Medicinsk godkendt strømforsyning sikrer sikkerhed med lav emission

  Grundlæggende sikkerhed, essentiel ydeevne og pålidelighed er centrale krav i et professionelt klinisk miljø. I modsætning til standardskærme skal Philips' skærme til klinisk evaluering anvende særlige medicinsk godkendte strømforsyninger til at imødekomme disse krav. De overholder standarden EN/IEC 60601-1, som sikrer den grundlæggende sikkerhed og essentiel ydeevne. De overholder også den fælles standard EN/IEC 60601-1-2 for medicinsk godkendte elektromagnetiske test og kompatibilitet. I mange lande er det et obligatorisk krav, at hospitaler og klinikker overholder disse standarder.

 • DisplayPort giver lyd og video via et enkelt langt kabel

  DisplayPort er et digitalt link fra PC til skærm uden konvertering. Det har højere ydeevne end DVI-standard og kan understøtte kabler på op til 15 meter og dataoverførsel på 10,8 Gbps/sek. Med denne høje ydeevne og nul forsinkelse får du de hurtigste billedbehandlings- og opdateringstider, hvilket gør DisplayPort til det bedste valg - ikke kun til almindelig kontor- og hjemmebrug, men også til krævende medier m.m. Der er også tænkt på driftskompatibilitet via brug af flere forskellige adaptere.

 • USB-hub med 4 porte til nem tilslutning

  USB-hub giver brugeren mulighed for at tilslutte plug and play-multimedieenheder som f.eks. USB-hukommelsesenheder, kamera, bærbar harddisk, webkamera, PDA, printer og mange andre enheder, som har en USB-forbindelse. Den praktisk placerede USB 2.0-hub på skærmen gør det muligt for USB 2.0-signaler at passere til computeren. Bemærk, at mange enheder som f.eks. kameraer og harddiske muligvis skal forsynes med yderligere strøm, da de har et større behov for strøm, end skærmens USB-hub kan levere.

 • Indbyggede stereohøjttalere til multimedier

  Et par stereohøjttalere i høj kvalitet indbygget i en skærm. De kan være fremadrettede eller usynlige nedadrettede, opadrettede, bagudrettede osv. afhængigt af model og design.

Se alle specifikationer
 • Bemærk: Denne skærm ikke er certificeret til brug i nærheden af patienter. Enhver anvendelse til primær diagnostik er udelukkende hospitalets eller kliniklederens ansvar.
 • DICOM er et registreret varemærke tilhørende NEMA for dets standardpublikationer i forbindelse med digital kommunikation af medicinsk information.
 • EPEAT Gold er kun gyldig, hvis Philips registrerer produktet. Gå ind på www.epeat.net for at se dit lands registreringsstatus.
 • "AMVA"-ordmærket/-varemærket og relaterede patenter på teknologier tilhører deres respektive ejere.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i