LCD-skærm med klinisk digitalbillede

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/c/c272p4qpkew_00/c272p4qpkew_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  LCD-skærm med klinisk digitalbillede

  Skærm til klinisk evaluering

  Denne Philips-skærm er perfekt til daglig brug i kliniske behandlingsmiljøer. Det forudindstillede digitalbillede giver dig ensartede scanninger i DICOM-gråtoner. Den medicinsk godkendte strømforsyning sikrer den grundlæggende sikkerhed. Antimikrobielt kabinet forhindrer bakterievækst. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Brilliance LCD-skærm med klinisk digitalbillede

Skærm til klinisk evaluering, 27" (68, 6 cm), 2560 x 1440 (3, 6 MP) C272P4QPKEW/00 Find lignende produkter

Skærm til klinisk evaluering

med strålende billeder

 • Forudindstillet klinisk digitalbillede til DICOM del 14 gråtonebilleder,

  Forudindstillet klinisk digitalbillede til DICOM del 14 gråtonebilleder,

  Skærme skal vise ensartede scanninger i høj kvalitet for at give mulighed for at opnå pålidelige fortolkninger. Gengivelsen af gråtonescanninger på standardskærme er i bedste fald uensartede, hvilket gør dem uegnede til anvendelse i et klinisk miljø. Philips' skærme til klinisk evaluering med forudindstillet digitalbillede er kalibreret fra fabrikkens side til at give DICOM del 14 kompatibel gråtonestandardskærmydelse. Med LCD-paneler i høj kvalitet og LED-teknologi tilbyder Philips dig ensartet og pålidelig ydeevne til en fornuftig pris. Yderligere oplysninger findes på http://medical.nema.org/

 • Antimikrobielt kabinet, som aktivt forhindrer bakterievækst

  Antimikrobielt kabinet, som aktivt forhindrer bakterievækst

  Bakterier er blevet et stigende problem på hospitaler og i kliniske miljøer over hele verden, da de kan forårsage livstruende infektioner. Philips' skærme til klinisk evaluering håndterer denne udfordring ved brug af et JIS Z2801-godkendt antimikrobielt tilsætningsstof i kabinetmaterialet, hvilket gør det til en integreret del af skærmens kabinet. Din og dine patienters sundhed er nu sikret af dette beskyttende skjold, som forhindrer væksten af de mest almindelige mikroorganismer som f.eks. "Staphylococcus aureus (mave-tarm-katar)", "Escherichia coli (E-colibakterie)" og "Klebsiella (lungebetændelse)".

 • PowerSensor sparer på op til 80 % af energiomkostningerne

  PowerSensor sparer på op til 80 % af energiomkostningerne

  PowerSensor er en indbygget "menneskedetektor", der udsender og modtager uskadelige infrarøde signaler for at bestemme, om en bruger er til stede. Sensoren reducerer automatisk skærmens lysstyrke, når brugeren fjerner sig fra skrivebordet, hvilket reducerer energiomkostningerne med op til 80 % og forlænger skærmens levetid

 • SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus kabelstyring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Lav ramme-til-bord-højde for maksimal læsekomfort

  Lav ramme-til-bord-højde for maksimal læsekomfort

  Philips-skærmen kan, takket være sin avancerede SmartErgoBase, sænkes næsten helt ned til bordniveau for en komfortabel betragtningsvinkel. Lav ramme-til-bord-højde er den perfekte løsning, hvis du bruger briller med dobbeltslebne glas, trifokalglas eller glidende overgang til computerarbejde. Desuden giver den brugere med meget forskellige højder mulighed for at bruge skærmen i deres foretrukne vinkel- og højdeindstillinger, hvilket hjælper med at reducere træthed og overbelastning.

 • SmartImage-klinik til fælles skærmindstillinger

  SmartImage er en eksklusiv, førende Philips-teknologi, der analyserer det indhold, som vises på skærmen, og baseret på forskellige programmer/billeder, der vises på skærm, optimerer SmartImage skærmindholdet ved dynamisk at justere lysstyrke, kontrast, farve og skarphed i realtid.

 • Medicinsk godkendt strømforsyning sikrer sikkerhed med lav emission

  Grundlæggende sikkerhed, essentiel ydeevne og pålidelighed er centrale krav i et professionelt klinisk miljø. I modsætning til standardskærme skal Philips' skærme til klinisk evaluering anvende særlige medicinsk godkendte strømforsyninger til at imødekomme disse krav. De overholder standarden EN/IEC 60601-1, som sikrer den grundlæggende sikkerhed og essentiel ydeevne. De overholder også den fælles standard EN/IEC 60601-1-2 for medicinsk godkendte elektromagnetiske test og kompatibilitet. I mange lande er det et obligatorisk krav, at hospitaler og klinikker overholder disse standarder.

 • PLS Quad HD-teknologi sikrer 8-bit farve, 109 ppi billeder

  Denne professionelle Philips-skærm bruger det seneste PLS Quad HD-panel, der giver dig fantastiske vidvinkelbilleder i ekstra høj opløsning med en pixelopløsning på 2560 x 1440. Med en fremragende farvedybde på 8 bit kombineret med 109 ppi tæthed, kan du nu nyde professionelle ægte sRGB-farvebilleder sammenlignet med skærme, der er begrænset med en farvedybde på 6 bit og med 82 ppi tæthed. Dens højere lysstyrke og lavere strømforbrug i forhold til konventionelle vidvinkelskærme sikrer, at du altid har fremragende ydeevne, samtidig med at du også sparer strøm. Den er særligt velegnet til professionelle programmer som CAD, grafisk design, billedgengivelse osv.

 • MultiView muliggør aktiv dobbelt tilslutning og visning på samme tid

  MultiView for Clinical muliggør dobbelt tilslutning og visning på samme tid. Med Philips MultiView-skærmen med ekstra høj opløsning kan du nu opleve maksimal produktivitet i en praktisk og ren opsætning. MultiView for Clinical muliggør aktiv dobbelt tilslutning og visning, så du kan arbejde med flere PC'er eller enheder side om side på samme tid, hvilket gør komplekse multi-tasking-opgaver til en leg. MultiViews visning side om side af to forskellige kilder er ideel i det kliniske miljø til sammenligning af data og billeder på den samme skærm.

 • Indbyggede stereohøjttalere til multimedier

  Et par stereohøjttalere i høj kvalitet indbygget i en skærm. De kan være fremadrettede eller usynlige nedadrettede, opadrettede, bagudrettede osv. afhængigt af model og design.

 • Webkamera med mikrofon til tilslutning og samarbejde

  Indbygget webkamera og mikrofon giver dig mulighed for at se og kommunikere med dine kolleger og kunder. Denne simple løsning giver dig mulighed for at samarbejde og dele, mens du sparer på vigtige tids- og rejserelaterede omkostninger.

 • DisplayPort giver lyd og video via et enkelt langt kabel

  DisplayPort er et digitalt link fra PC til skærm uden konvertering. Det har højere ydeevne end DVI-standard og kan understøtte kabler på op til 15 meter og dataoverførsel på 10,8 Gbps/sek. Med denne høje ydeevne og nul forsinkelse får du de hurtigste billedbehandlings- og opdateringstider, hvilket gør DisplayPort til det bedste valg - ikke kun til almindelig kontor- og hjemmebrug, men også til krævende medier m.m. Der er også tænkt på driftskompatibilitet via brug af flere forskellige adaptere.

Se alle specifikationer
 • Bemærk: Enhver anvendelse til primær diagnosticering er udelukkende hospitalets eller kliniklederens ansvar.
 • DICOM er et registreret varemærke tilhørende NEMA for dets standardpublikationer i forbindelse med digital kommunikation af medicinsk information.
 • EPEAT Gold er kun gyldig, hvis Philips registrerer produktet. Gå ind på www.epeat.net for at se dit lands registreringsstatus.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i