Mobiltelefon

  Mobiltelefon

  Optag, tal og send

  FotoTalk: Læg stemme på dine billeder Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Optag, tal og send

 • Integreret VGA digitalt kamera

  Det integrerede digitalkamera med VGA-opløsning (640x480 pixel) giver mulighed for at tage billeder af høj kvalitet med din telefon når som helst og hvor som helst, hvorefter du kan sende dem via MMS eller e-mail eller gemme billederne i hukommelsen på din telefon.

 • Digital zoom op til 4x

  Zoom nemt billedet ind og ud og op til 4 gange, og komponer bedre og mere vedkommende billeder ved at indfange den gode detalje i et større sceneri. Aktiver zoom-funktionen i evalueringsmodus, så du kan tage billeder af objekter på afstand eller for at samle opmærksomheden omkring et særligt udsnit af billedet.

 • TFT-display med 65.536 pragtfulde farver

  Det fremragende 65 K TFT-farvedisplay giver med 65.536 pragtfulde farver en høj kontrast samt høj klarhed og har ultrafine pitch, som gør farvegrafik og fotos klare og strålende.

 • MMS (Multimedia Messaging Service)

  MMS (Multimedia Messaging Service) giver dig mulighed for at bruge din mobiltelefon til at sende og modtage billeder, video og lydfiler sammen med dine tekstbeskeder.

 • FotoTalk lægger stemme på dine MMS billeder.

  FotoTalk tillader dig øjeblikkeligt at sende billeder og optagede stemmebeskeder til venner og familie via MMS. Få adgang til denne kameraapplikation ved hjælp af Camera Hard Key eller multimedia-menuen, hvor du kan vælge FotoTalk, derpå tage et billede eller optage en stemme, og derefter bruge MMS-funktionen til at afslutte og sende beskeden med.

 • Specialeffekter giver dig kreativ og personlig billedbehandling

  Specialeffekterne giver dig flere tilpasningsmuligheder, der kan anvendes på billederne: sepia, gråskala, kant, digital, Relief eller negativ farve. Vælg en af specialeffekterne i visningstilstand på kameraet, tag billedet, gem det i telefonskærmens format f.eks. 128x160 pixel.

 • Lav dit eget mix af polyfoniske melodier og ringetoner med BeDJ

  Den forbløffende DJ-funktion gør det muligt at skabe, nyde og dele dit eget musikmix på en nem måde når som helst, hvor som helst - helt uden begrænsninger af din opfindsomhed med denne ægte, bærbare mikserpult. Skab dine egne lyde ved at bruge skabeloner, som er lavet på forhånd og leveret af berømte, internationale diskjockeyer, eller dine egne, polyfoniske ringetoner, eller du kan vælge at downloade indholdet via WAP, infrarødt eller MMS og mikse op til 9 forskellige spor i realtid.

 • Flotte, polyfoniske ringetoner med 32 toner

  Med de polyfoniske ringetoner med 32 toner kan du bruge MIDI-formatet til at skabe samtidige toner af forskellige noder til at få mere naturlige og realistiske musikalske resultater, som lyder akkurat som et lille orkester med forskellige instrumenter med enestående lydeffekter.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i