1

dockingstation til iPod/iPhone

  -{discount-percentage}%

  dockingstation til iPod/iPhone

  Vågn op til fantastisk musik

  Vågn op uden stress til skøn musik fra din iPhone/iPod/iPod med Lightning-stik, eller bliv opdateret med nyheder fra radioen. Gør morgenerne lysere og lettere med krystalklar lyd, og tilføj et strejf af stil til dit soveværelse med et kabinet i aluminium. Se alle fordelene

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Vågn op til fantastisk musik

Vågn op uden stress til skøn musik fra din iPhone/iPod/iPod med Lightning-stik, eller bliv opdateret med nyheder fra radioen. Gør morgenerne lysere og lettere med krystalklar lyd, og tilføj et strejf af stil til dit soveværelse med et kabinet i aluminium. Se alle fordelene

Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

dockingstation til iPod/iPhone

med Lightning-stik, til iPod/iPhone/iPad, FM, dobbeltalarm, Nødstrøm til klokkeslæt og alarm, 10W DC295/12 Find lignende produkter

Vågn op til fantastisk musik

med denne iPod/iPhone/iPad-dockingstation

 • Alarm på ugedage/i weekenden, så du kan tilpasse produktet til din livsstil

  Alarm på ugedage/i weekenden, så du kan tilpasse produktet til din livsstil

  Denne clockradio er designet med henblik på en moderne livsstil og har en dobbelt alarmfunktion, der gør det muligt at indstille én alarm på hverdage og en anden i weekenden - eller to alarmindstillinger til par. Alarmen kan indstilles til de samme alarmtider mandag til søndag. Eller du kan indstille alarmen til tidlig vækning mandag til fredag og vælge at sove længe på lørdage og søndage. Lige meget hvad du vælger, sparer disse praktiske funktioner dig for at rode med forskellige alarmtider hver eneste aften.

 • Digital lydkontrol til optimerede musikstilindstillinger.

  Digital lydkontrol til optimerede musikstilindstillinger.

  Digital lydkontrol tilbyder dig en fabriksindstillet kontrol, hvor du kan vælge mellem indstillingerne Jazz, Rock, Pop eller Classic for at optimere frekvensområdet for forskellige musikgenrer. Hver indstilling anvender grafisk equalizer-teknologi til automatisk at justere klangbalancen og fremhæve de vigtigste frekvenser i den valgte musikgenre. Digital lydkontrol giver dig mulighed for at få mest muligt ud af musikken ved at justere klangbalancen, så den passer til den musik, du spiller.

 • Dynamisk basforstærkning giver dyb og dramatisk lyd

  Dynamisk basforstærkning giver dyb og dramatisk lyd

  Dynamisk basforstærkning maksimerer din musikoplevelse ved at fremhæve basindholdet i musikken ved alle lydstyrkeindstillinger - fra lav til høj – med et tryk på en knap! De laveste basfrekvenser går sædvanligvis tabt, når lydstyrken dæmpes. For at modvirke dette kan dynamisk basforstærkning forstærke basniveauerne, så du kan nyde en ensartet lyd, selv når du skruer ned for styrken.

 • Én fjernbetjening til dit system og din iPod/iPhone

  Én fjernbetjening til dit system og din iPod/iPhone

  Med alt-i-én fjernbetjeningen fra Philips kan du nu nemt navigere gennem hundredvis af sange på både dit Philips-musiksystem og din iPod/iPhone med et enkelt tryk på fjernbetjeningen. Navigationen viser oplysninger sorteret efter afspilningsliste, album, kunstner, genre eller sangnummer og giver en hurtig, men enkel søgning gennem hundredvis af filer. Den kan betjenes med én hånd og garanterer en unik brugeroplevelse.

 • Basreflekshøjttalersystemet leverer en dyb, kraftfuld lyd

  Basreflekshøjttalersystemet leverer en dyb, kraftfuld lyd

  Et basreflekshøjttalersystem leverer en dyb basoplevelse fra et kompakt kabinet. Det afviger fra et traditionelt system ved at være udstyret med en basrefleksport, som er akustisk afstemt efter basenheden for at optimere systemets forløb ved lave frekvenser. Resultatet er en dybere bas og mindre forvrængning. Systemet fungerer ved at sætte luftmassen i porten i resonans, så den vibrerer lige som en almindelig basenhed. Sammen med den egentlige basenhed udvider systemet det lavfrekvente område, så der skabes en helt ny dimension af dyb bas.

 • Dobbelt alarm, der vækker dig og din partner på forskellige tidspunkter

  Dobbelt alarm, der vækker dig og din partner på forskellige tidspunkter

  Philips-lydsystemet har to ringetidspunkter. Indstil det ene til at vække dig, og det andet til at vække din partner.

 • FM digital indstilling med faste indstillinger

  FM digital indstilling med faste indstillinger

  Med digital FM-radio får du yderligere musikmuligheder til din musiksamling på dit Philips-lydsystem. Stil blot ind på den station, du ønsker som fast station, og hold forudindstillingsknappen nede for at gemme frekvensen. Med gemte radiostationer kan du hurtigt hente din yndlingsradiostation uden at skulle indstille frekvensen manuelt hver gang.

 • Hurtig opladning og afspilning af musik via Lightning-stik

  Hurtig opladning og afspilning af musik via Lightning-stik

  Nyd din yndlingsmusik, mens du oplader din iPod/iPhone/iPad via det nye Lightning-stik! Du skal bare sætte den direkte i højttalerens dock for at afspille dine håndplukkede sange med fremragende lyd. Enheden oplades også under afspilningen, så du ikke skal være bekymret for, at batteriet løber ud.

 • Aluminiumskabinet

  Aluminiumslegeringen tilhørende dette musisksystem fra Philips er let og kan modstå højere temperaturer, ligesom de er kendetegnet af høj styrke og stivhed sammen med god korrosionsbestandighed.

 • Backup af klokkeslæt og alarm for vækning til tiden, selv ved strømsvigt

  Når der er et strømsvigt, vil dette intelligente ur bevare sine pålidelige indstillinger af klokkeslættet. Den planlagte alarm forbliver aktiv, selv når displayet er slukket - alt sammen takket være et præ-installeret batteri. Når strømmen vender tilbage, er der ikke behov for at indstille klokkeslættet eller angive indstillingerne igen. Endnu mere forbløffende er det, at selvom strømmen ikke vender tilbage, indeholder batteriet tilstrækkelig energi til, at summeren kan gå i gang på det tidspunkt, du har indstillet - så du aldrig kommer for sent.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i