Trådløs telefon

  Trådløs telefon

  Uimodståelig enkelhed

  DECT1-serien er især udviklet til forbrugere, som vil have enkelhed. Dette er en smart, brugervenlig og pålidelig telefon fra et velkendt brand til en overkommelig pris. Ganske enkelt uimodståelig!

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Uimodståelig enkelhed

 • Komplet telefonpakke med basestation og 2 håndsæt

  En praktisk Plug and Play telefonpakke med basestation og 2 håndsæt.

 • Med gratis intercom får du gratis interne opkald mellem håndsæt.

  Der er ingen grund til at stoppe med det, du er i gang med, for at gå hen og give håndsættet til din søn, når hans venner ringer: Du kan nemt og gratis ringe til håndsættet på hans værelse og omstille opkaldet.

 • Visning af telefonnummer

  Nummeret på den person, du vil ringe til, vises på telefonens display. Du kan kontrollere det, inden du ringer op.

 • Lås dit tastatur, så du undgår at trykke på de forkerte taster.

  Hvor er det praktisk at medbringe din DECT telefon, når du er i haven. Men i din lomme kan der utilsigtet trykkes på en tast. Hvis du vil forhindre en opringning ved et uheld til din kusine i USA, er tastaturlåsen en sikker måde at undgå kedelige overraskelser på din næste regning.

 • Find dit hovedsæt ved at ringe til det

  I stedet for at søge i hele huset, skal du blot ringe til håndsættet fra basestationen ved at trykke på den særlige tast. Så vil håndsættet fortælle dig, hvor det befinder sig.

 • Krystalklar lydkvalitet

  Brugen af digital kommunikation eliminerer praktisk talt interferens, brum og sus. Det forbedrer forståeligheden i de beskeder, der indtales på telefonsvareren. Desuden får brugerne mulighed for at optage og gengive musik.

 • Ringetoner, der næsten lyder som rigtige instrumenter

  I stedet for de traditionelle og aggressive buzzer-ringetoner er instrumentalmelodier en meget mere behagelig måde at blive gjort opmærksom på, at nogen ringer.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i