Trådløs telefonsvarer

  Trådløs telefonsvarer

  Omgiv dig med farver

  DECT 6 serien er skabt specielt til mennesker, som lægger vægt på ydeevne og kvalitet. Rent visuelt appellerer den til målgruppen med en enkelhed og elegance, der afspejler den intuitive konstruktion og betjening.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Omgiv dig med farver

 • Farvedisplay med plads til 6 linjer med tekst og en opløsning på 4 kilopixel

  Farvedisplayet giver mere sjov og underholdning ved at berige meddelelser og andre funktioner. Det store farvedisplay kan vise op til 6 linjer tekst med en opløsning på 4 kilopixel. Farverne gør det også nemmere at bruge telefonen: Menuerne og undermenuerne er lette at læse, og ikonerne er nemme at genkende. Det betyder, at det er nemt af finde og vælge programmer og funktioner.

 • i/t

  Baggrundsbelysning er en funktion, der oplyser LCD-skærmen eller tastaturet til brug i mørke.

 • Få forskellige meddelelsestyper til din telefonsvarer.

  Denne funktion giver brugere mulighed for at downloade specifikke udgående beskeder til deres telefonsvarer. Ring blot til en udbyder af sådan en service, og vælg din foretrukne udgående besked. Beskeden vil blive optaget på telefonsvareren af serviceudbyderen (afhænger af land og netværk).

 • Specifikke udgående meddelelser til VIP-grupper.

  Når du er væk eller ikke vil forstyrres, kan du indtale forskellige meddelelser for hver VIP-gruppe. På den måde bliver dine venner ikke behandlet på samme måde som dine arbejdsrelaterede opkald.

 • Download ringetoner fra særlige websteder

  Denne funktion gør det muligt at tilpasse din telefon ved at downloade ringetoner. Ring blot op til en udbyder af sådan en tjeneste, og vælg en sang. Du får tilsendt en SMS sammen med den vedhæftede melodi. Du kan vælge denne melodi på samme måde som alle andre ringetoner (afhænger af landet og nettet).

 • Eatoni prædiktiv tekstindtastning forenkler skrivning af SMS'er.

  Eatoni's LetterWise er en brugervenlig tekstindtastningsløsning, der blot kræver1,16 tryk pr. korrekt bogstav. Indtastning på et telefontastatur er lige så bekvem, hurtig og nøjagtig som på en skrivemaskine. Blandt løsninger til prædiktiv tekstindtastning er det enestående på grund af evnen til at håndtere indtastning af forkortelser, navne, adresser og URL'er.

 • Opret flere SMS postkasser, der kan beskyttes med PIN-kode.

  Børn fra en vis alder kan have brug for lidt privatliv derhjemme, når de sender SMS'er til deres venner. Men betaling for flere mobiltelefoner bliver hurtigt meget dyrt. DECT telefoner giver mulighed for op til 9 personlige SMS postkasser, der kan beskyttes med en PIN-kode, så SMS kan forblive privat på trods af, at flere anvender telefonen. Brugeren skal opgive sit postkassenummer til de personer, han/hun skriver til, så de kan sende SMS'er direkte til hans/hendes personlige postkasse. Afsendelse af en SMS fra en personlig postkasse gør det nemt for adressaten at svare direkte til denne postkasse, uden at det er nødvendigt at huske postkassenummeret.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i