1
Lyd til hjemmet

Fidelio

Philips Fidelio

Primo docking-højttaler

  Philips Fidelio

  Primo docking-højttaler

  Oplev sand kvalitet

  Denne Philips Fidelio DS9/10-dockinghøjttaler er i en klasse for sig med sit uovertrufne design og en lydkvalitet i top. Musik på iPod touch, iPhone og iPad strømmer ud i den bedste lyd takket være brugen af naturligt træ og førsteklasses komponenter. Se alle fordelene

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Oplev sand kvalitet

Denne Philips Fidelio DS9/10-dockinghøjttaler er i en klasse for sig med sit uovertrufne design og en lydkvalitet i top. Musik på iPod touch, iPhone og iPad strømmer ud i den bedste lyd takket være brugen af naturligt træ og førsteklasses komponenter. Se alle fordelene

Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Fidelio Primo docking-højttaler

til iPod/iPhone/iPad DS9/10 Find lignende produkter

Oplev sand kvalitet

med denne dockinghøjttaler

 • SoundCurve sikrer krystalklar lyd

  SoundCurve sikrer krystalklar lyd

  Den omhyggeligt designede krumme bagvæg på denne Philips-dockinghøjttaler skaber en højeffektiv akustisk struktur til lydgengivelse. Den rene kurve forstærker højttalerkabinettets stivhed og reducerer drastisk intern resonans og eliminerer vibration og forvrængning. Resultatet er enestående krystalklar lyd fra forbløffende smukke højttalere.

 • Ren digital behandling for rent signal gennem lydrækken

  Ren digital behandling for rent signal gennem lydrækken

  De fleste dockinghøjttalere bruger det analoge output af din iPod, iPhone eller iPad og konverterer det derpå tilbage til digital, hvilket resulterer i en del ekstra støj og tab af detaljer. Ved hjælp af den digitale udgang på afspilleren bevarer højttaleren integriteten af musiksignalet, hvilket resulterer i højere signal til støj og bedre opløsning.

 • FullSound forbedrer lyddetaljerne og giver rig og kraftig lyd

  FullSound forbedrer lyddetaljerne og giver rig og kraftig lyd

  Philips' navnebeskyttede FullSound-teknologi bruger den nyeste generation af digital signalbehandling til at forbedre naturtro musikgengivelse. Musikindholdet analyseres dynamisk og optimeret, så du oplever musik med fremragende detaljer og varme.

 • Bas-reflex design for dyb, stram basgengivelse

  Bas-reflex design for dyb, stram basgengivelse

  Bas-reflex akustisk indlæsning anvender et basrør indstillet på højttalerkabinettets akustiske lydstyrke for at gengive dyb bas fra kompakte kabinetter. Det omhyggeligt designede profilerede basrør fremmer luftstrømmen og giver dyb og virkningsfuld bas, selv ved høje lydstyrker, samtidig med at luftturbulens, der kan forårsage forvrængning, minimeres.

 • SoundStudio-app giver fuld kontrol over lydindstillinger

  SoundStudio-app giver fuld kontrol over lydindstillinger

  Få musik, som du kan lide det, lige nu. SoundStudio lægger i den grad kontrollen over musikken i dine hænder. Du får mulighed for at ændre alt ved lyden udelukkende vha. din iPhone med styrefunktioner, der er intuitive og enkle. Nu kan du tænde, tilpasse og skabe den ønskede lydoplevelse og give dine favoritsange nyt liv. Med SoundStudio kan du også lytte til tusindvis af internetradiostationer fra hele verden og udvide din musikoplevelse endnu mere.

 • AUX-indgang til nem tilslutning til næsten alle elektroniske enheder

  AUX-indgang til nem tilslutning til næsten alle elektroniske enheder

  AUX-in tilslutningen muliggør direkte afspilning af MP3 indhold fra en bærbar medieafspiller. Udover fordelen ved at nyde din yndlingsmusik i den uovertrufne lydkvalitet leveret af højttaleren er AUX-in-stikket også meget praktisk, da du bare skal tilslutte din bærbare MP3-afspiller til højttaleren.

 • Blød dome-diskantenhed, der leverer detaljeret og naturlig lyd

  Dette er en to-vejs high fidelity højttaler med blød dome-diskantenhed. Dome-diskantenhederne blev opfundet af Philips i de tidlige 1960’ere, og de har udviklet sig til den foretrukne løsning for hi-fi højttalerkabinetter i det seneste halve århundrede. Blød dome-diskantenheder giver detaljeret og naturlig lyd, fri for grovhed eller lydforvrængning, og afslører fylden af optagelserne.

 • Samlet udgangseffekt på 50 W RMS

  Dette system har en samlet udgangseffekt på 50 W RMS. RMS står for Root Mean Square (effektiv værdi) og er en typisk målingsenhed for lydeffekt, eller rettere den elektriske strøm, der overføres fra en lydforstærker til en højttaler, som måles i watt. Mængden af elektrisk strøm, der overføres til højttaleren, og dens følsomhed er afgørende for den genererede lydeffekt. Jo højere watt-tal, desto bedre lydeffekt fra højttaleren.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i