MiniVac

Håndstøvsuger

  MiniVac

  Håndstøvsuger

  Grønnere hverdag

  Philips MiniVac EnergyCare 10,8 V støvsuger bruger en let og kraftfuld litiumionbatteriteknologi med lang levetid. Det effektive opladningssystem stopper med at bruge strøm, når batterierne er ladet op, så der går ikke energi til spilde. Se alle fordelene

 • Grønnere hverdag

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

MiniVac Håndstøvsuger

10, 8 V batteri (litium), Poseløs cyklonisk, Sprækkemundstykke og børstemundstykke, Eco FC6148/01 Find lignende produkter

Grønnere hverdag

Spar op til 70 % energi med effektiv opladning*

 • Langtids-/letvægts-litiumion-batterier

  Langtids-/letvægts-litiumion-batterier

  De kraftige litiumionbatterier (Li-ion) i Philips Mini Vac har længerevarende strøm i forhold til standard Nickel-Cadmium-batterier (NiCd). Li-ion-batterier er også meget lette, så det bliver mere behageligt at gøre rent.

 • Opladeholder med børste- og sprækkemundstykke

  Opladeholder med børste- og sprækkemundstykke

  Opladeholderen til Mini Vac indeholder både et børstemundstykke og et sprækkemundstykke. Børstemundstykket sørger for, at du ikke beskadiger sarte overflader, når du gør rent, mens sprækkemundstykket gør det muligt at nå vanskeligt tilgængelige steder.

 • Opladningen slår fra, når batterierne er fuldt opladede

  Opladningen slår fra, når batterierne er fuldt opladede

  Det effektive opladningssystem slår automatisk fra, når batterierne er fuldt opladede. Derfor stopper det med at bruge strøm og sparer energi. Andre opladningssystemer bliver normalt ved med at oplade, når batterierne er fuldt opladede, og spilder på den måde energi.

 • 2-trins poseløs med cyklonisk luftstrøm for optimal filtrering

  2-trins poseløs med cyklonisk luftstrøm for optimal filtrering

  Cyklonluftstrømmen uden pose holder snavset i rotation indvendigt og sikrer optimal, høj sugestyrke og rengøring, der holder længe. 2-trins-filtreringssystemet sikrer, at snavset ikke kan komme ud, når det først er suget op. Det første filter blokerer for det meste snavs, mens det andet filter fanger de finere støvpartikler.

 • Aerodynamisk mundstykkedesign giver bedre opsamling af støv

  Aerodynamisk mundstykkedesign giver bedre opsamling af støv

  Det aerodynamiske mundstykkedesign i Philips MiniVac er skabt for at sikre en optimal opsamling af selv de fineste støvpartikler. Mundstykkets ergonomiske form hjælper dig med at rengøre selv de mest svært tilgængelige områder.

 • Det buede håndtag sikrer optimalt greb

  Det buede håndtag sikrer optimalt greb

  Philips Mini Vac med buet håndtag sikrer optimalt greb. Det er nemt at gribe fat i og takket være den bløde gummibelægning føles det behageligt og giver et sikkert og fast greb.

 • Nem tømning, da mundstykket fjernes med ét klik

  Nem tømning, da mundstykket fjernes med ét klik

  Philips Mini Vac-støvsugeren er nem og hurtig at tømme og hygiejnisk at rengøre. Philips Mini Vac har et mundstykke, der hurtigt klikkes af i én bevægelse, så du kan tømme Mini Vac uden at røre ved snavset.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris
 • sammenlignet med den foregående Philips model FC6050. Intern test 2007 Philips Consumer Lifestyle.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i