Energy Light

  Energy Light

  Få energi

  Speciel lyskilde med lysdæmper, som giver dig den dosis dagslys - og den energi - du har brug for uanset årstiden, og på en måde, som nemt kan tilpasses dine daglige gøremål.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Få energi

som på en solskinsdag

 • Originale Philips Energy Light-lamper

  Originale Philips Energy Light-lamper

  Energy Light er udstyret med originale Philips Energy Light-lamper, som leverer lys med den samme intensitet og kvalitet som naturligt dagslys. Faktisk kan den levere op til 10.000 lux, men uden at man bliver blændet. Hvis du bruger Energy Light i bare 30 minutter om dagen (du behøver ikke at sidde og kigge ind i lampen hele tiden) ved en lysintensitet på 10.000 lux, vil du mærke, at dit energiniveau og humør bliver bedre efter bare 5 dages brug.

 • Digital timer og display

  Digital timer og display

  Energy Light HF 3309 er udstyret med et digitalt brugerpanel med indbygget brugervejledning, som er let at bruge, og som bl.a. giver direkte feedback om, hvor meget energi du har fået.

 • Lysdæmper

  Lysdæmper

  Bekæmp vintertræthed, og få den samme energi som om sommeren, mens du bruger apparatet ved en behagelig lysstyrke, som f.eks. kan bruges som læselys. Energy Light har en lysdæmper, så den nemt kan justeres fra nul til ca. 10.000 lux (ved 15-20 cm), så styrken kan tilpasses dine personlige behov.

 • Justérbar vinkel

  Justérbar vinkel

  Apparatet kan anbringes i forskellige vinkler til komfortabel brug.

 • UV-fri

  UV-fri

  Energy Light anvender det naturlige dagslys' fulde spektrum. Produktet lever op til de europæiske sikkerhedsstandarder og har en UV-filtreringsskærm. Derfor er det sikkert at bruge Energy Light.

 • Understøttet af det europæiske direktiv om medicinsk udstyr (MDD)

  Understøttet af det europæiske direktiv om medicinsk udstyr (MDD)

  Denne enhed har beviste helbredsmæssige fordele i overensstemmelse med certificeringen i det europæiske direktiv om medicinsk udstyr (MDD).

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i