Unmapped
Sonicare

Philips Sonicare AdaptiveClean

Soniske standardtandbørstehoveder

  Philips Sonicare AdaptiveClean

  Soniske standardtandbørstehoveder

  Grundigere rensning, sundere tandkød

  Det er lige blevet meget nemmere at rengøre steder, hvor det er svært at komme til. Vores AdaptiveClean-børstehoved giver 4 gange større overfladekontakt og absorberer let et for hårdt tryk med børsten. Uanset hvordan du børster, får du en virkeligt grundig rengøring, som er skånsom mod tandkødet. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Sonicare AdaptiveClean Soniske standardtandbørstehoveder

Pakke med 4 stk., Standardstørrelse, Klik på, Den grundigste rensning HX9044/07 Find lignende produkter

Grundigere rensning, sundere tandkød

Det børstehoved, som renser mest grundigt

 • 4 gange større overfladekontakt* sikrer en effektiv rensning i dybden

  4 gange større overfladekontakt* sikrer en effektiv rensning i dybden

  Vores AdaptiveClean-børstehoved er det eneste børsthoved til elektriske tandbørster, der følger dine tænders og dit tandkøds unikke form. Med bløde fleksible sider af gummi justerer børstehårene sig efter hver enkelt tands overflade. Du får op til 4 gange større overfladekontakt* og op til 10 gange mere effektiv fjernelse af plak** langs tandkødslinjen og mellem tænderne. Selv svært tilgængelige områder får en grundig rensning, der stadig er skånsom mod tandkødet.

 • Op til 2 gange bedre for tandkødet end en manuel tandbørste

  Op til 2 gange bedre for tandkødet end en manuel tandbørste

  Med et AdaptiveClean-børstehoved er selv den grundigste rensning skånsom. Mens din soniske tandbørste følger tandkødskanten, absorberer de fleksible sider og børstehår trykket, hvis du kommer til at presse for hårdt. Det bløde væv omkring dit tandkød beskyttes, selvom du børster for hårdt.

 • 10 gange bedre fjernelse af plak** fra svært tilgængelige områder

  10 gange bedre fjernelse af plak** fra svært tilgængelige områder

  Vores mest innovative børstehoved er også det børstehoved, der renser grundigst i dybden. Takket være den fleksible form, kan AdaptiveClean-børstehovedet fjerne op til 10 gange mere plak fra svært tilgængelige områder. Børstehovedets bevægelser er specielt designet til at forstærke din soniske Philips-tandbørstes dynamiske børstning. Uanset hvordan du børster, får du en enestående rensning, som du kan se og føle.

 • Konstrueret til at maksimere det soniske bevægelsesmønster

  Konstrueret til at maksimere det soniske bevægelsesmønster

  Philips Sonicare-børstehoveder er afgørende for vores kerneteknologi med højfrekvente, højeffektive børstebevægelser, som der udføres mere end 31.000 af i minuttet. Vores enestående, soniske teknologi sender kraften fra håndtaget og hele vejen op til spidsen af børstehovedet. Denne soniske bevægelse skaber en dynamisk væskeeffekt, som får væsken til at trænge dybt ind mellem tænderne og langs tandlinjen og giver således en optimal, men nænsom, tandrensning hver gang.

 • Fungerer med alle klik på-tandbørster fra Philips Sonicare

  Fungerer med alle klik på-tandbørster fra Philips Sonicare

  Børstehovedet klikkes af og på børstehåndtaget og giver en sikker pasform og nem rengøring og vedligeholdelse. Det passer til alle Philips Sonicare tandbørstehåndtag, undtagen: PowerUp batteriet og Essence.

 • En del af en bedre mundhygiejne

  En del af en bedre mundhygiejne

  Som alle autentiske Philips Sonicare-mærkevarebørstehoveder er dette børstehoved sikker at bruge på tænder og tandkød. Hvert børstehoved er kvalitetstestet, så det opnår en enestående ydeevne og holdbarhed.

 • Børsteindikatoren sikrer den mest effektive tandrensning

  Børsteindikatoren sikrer den mest effektive tandrensning

  Det er muligvis ikke tydeligt ved første øjekast, men børstehoveder mister deres stivhed og slides gradvist ned efter måneders almindelig brug. Vores blå børsteindikatorer nedtones til hvid og hjælper dig med at se, hvornår det er tid til udskiftning. For at opnå det bedste resultat bør børstehovedet udskiftes hver tredje måned.

Se alle specifikationer
 • Sammenlignet med et DiamondClean-børstehoved
 • * end en almindelig tandbørste

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i