LED Inspection lamps

Penlight Premium Gen2, genopladeligt lys

  LED Inspection lamps

  Penlight Premium Gen2, genopladeligt lys

  Se bedre, arbejd bedre

  Philips Penlight Premium Gen2 tilbyder en enestående kombination af kvalitetslyseffekten fra både arbejdslys og fokuslys samt et nyt aluminiumshus og kemikalie-/vand-/støvbestandighed i én slank pen. Et ægte alt-i-ét valg! Se alle fordelene

 • Se bedre, arbejd bedre

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED Inspection lamps Penlight Premium Gen2, genopladeligt lys

LED af høj kvalitet, 145 lm + 120 lm fokuslys, Robust aluminiumskabinet, Kan oplades via USB LPL28RECHX1 Find lignende produkter

Se bedre, arbejd bedre

Kompakt, USB-genopladelig LED-arbejdskammerat

 • Stor slagfasthed iht. IK07

  Stor slagfasthed iht. IK07
 • Modstandsdygtig over for kemiske stoffer og opløsningsmidler i værkstedet

  Ud over at modstå slag er kabinettet til vores arbejdslampe modstandsdygtigt over for vand, kemiske stoffer og opløsningsmidler i værkstedet.

 • Bred strålevinkel: Op til 90°

  "Philips Penlight Premium Gen2 har en strålevinkel på op til 90°, så den oplyser et stort område og gør inspektionerne mere enkle".

 • Kraftfuldt fokuslys: 120 lumen

  Er du generet af den lave kvalitet af fokuslys? Ikke noget problem. Den opgraderede Penlight Premium Gen2-lyspen giver et kraftigt fokuslys på 120 lumen, der gør det muligt for dig at se det, som er skjult for andre. Takket være det ultraslanke design kan Philips Penlight Gen2 bruges på meget trange steder, og dens kraftfulde LED-lyskilde vil oplyse alt.

 • LED-lyskilde af høj kvalitet giver op til 145 lumen

  Gå ikke glip af det! Det lille energibundt Philips Penlight Premium Gen2 leverer en fantastisk lyseffekt på 145 lumen med dens hvide LED'er af høj kvalitet. Denne slanke følgesvend sikrer, at du ikke efterlades i mørke, når du prøver at få øje på selv de mindste detaljer.

 • Vand- og støvbeskyttet iht. IP54

  Philips Penlight Premium Gen2 overholder IP54-standarden. Dit slanke inspektionsværktøj er fuldstændigt beskyttet mod vand, fugt og støv både i og uden for dit værksted.

 • Klar til brug inden for 2 timer

  Philips Penlight Premium Gen2 er det eneste kompakte værktøj, der er udstyret med et batteri med hurtig opladning. Lyspennen oplades på 2 timer og er klar til op til 6 timers arbejde. Philips Penlight Premium Gen2 er din pålidelige arbejdskammerat, som kun kræver en kort opladning hver dag.

 • 80° drejelig krog med magnet

  Med 80° drejelig krog med magnet kan du fastgøre denne lille lyspen på enhver overflade, så du får begge hænder fri til dit arbejde.

 • Forbedret farve gør den nem at finde igen

  "Takket være det nye farvetema har lygten et forbedret visuelt design og kan lettere findes. Du behøver aldrig mere bekymre dig om at miste dit bedste inspektionsværktøj igen!"

 • Overvind mørket med blødt naturligt lys

  Philips Penlight Premium Gen2 indeholder kraftfulde LED'er, som giver et intenst hvidt lys og en kraftig, bred lysstråle, så du kan overvinde mørket. Den brede lysstråle af kraftigt lys spredes jævnt over det oplyste område, så du får det bedst mulige overblik og kan belyse hver detalje med knivskarp præcision. Med en farvetemperatur på 6000 K producerer vores LED'er et naturligt hvidt lys, der er behageligt for øjnene, hvilket forbedrer den visuelle komfort og mindsker overbelastning af øjnene under arbejdet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i