MatchLine

MDLS CRI LED-farvekontrollyskilder i 3 moduler

  MatchLine

  MDLS CRI LED-farvekontrollyskilder i 3 moduler

  Ægte farvematch. Designet til professionelle.

  Perfekt til hurtige farvetjek og større lakeringsopgaver – Philips MatchLine MDLS CRI er en alt-i-en LED-arbejdslampe. Kraftigt hvidt lys fra 3 separate moduler giver 360° kontrol over lyset og sikrer et perfekt farvematch og en flot finish. Se alle fordelene

 • Ægte farvematch. Designet til professionelle.

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

MatchLine MDLS CRI LED-farvekontrollyskilder i 3 moduler

Tilpasset ægte dagslys, 360° belysning - 1500/750 lm, Ekstremt holdbart batteri, Høj modstandsdygtighed IK07/IP54 LPL403MODX1 Find lignende produkter

Ægte farvematch. Designet til professionelle.

3-modulers LED-lampe med lys i flere retninger til lakeringsværksteder

 • Tilpas farverne nemt, som arbejdede du i dagslys

  Med de nyeste Lumileds, Luxeon SMD LED-teknologi, udsender Philips MatchLine MDLS CRI et kraftigt hvidt lys, et højt farvegengivelsesindeks og farvetemperatur tilpasset ægte dagslys på 6000 K. Det betyder, at du med MatchLine MDLS kan arbejde i dit malings-, polerings-, rengørings- eller klargøringsområde, som arbejdede du udendørs på en klar solskinsdag. Lampen er ikke kun designet til at give dig et klarere overblik. Det blødere hvide lys er også mere skånsomt mod øjnene og mindsker trætheden, mens du arbejder.

 • Et højt farvegengivelsesindeks på 92 fremhæver naturlige farver

  Jo højere farvegengivelsesindeks (CRI), jo nemmere er det at identificere den rigtige farve. Lyskilder med en lav CRI-værdi får nogle farver til at fremstå unaturlige. Lyskilder med en CRI på 90 eller derover er bedst til opgaver, der kræver den mest nøjagtige farvesammensætning. Med Lumileds Luxeon LED'er udsender Philips MatchLine MDLS lys med en CRI på 92. Med en kraftig lyskilde som denne kan du være sikker på at fremhæve de naturlige farver. Du kan derfor nemt og hurtigt finde frem til den farve, du har brug for, uden brug af et spektrometer. På den måde kan du overlade farvetilpasningsfejl til konkurrenterne.

 • Træd ud af skyggen med 360° fuld lysdækning

  Når kvaliteten af malerjobbet har betydning, er skygger simpelthen uacceptable. Da Philips MatchLine MDLS fås med tre separate lysmoduler, kan du projicere lyset, så du opnår 360° skyggefri lysdækning. Takket være det enkelte moduls 300° roterende hoveder giver MDLS et enestående, retningsbestemt lys og sikrer, at du opnår et fejlfrit resultat.

 • LED i høj kvalitet med totrins lyseffekt: 1500 lm/750 lm

  Hvert modul på Philips MatchLine MDLS har mulighed for to lystilstande. Den kraftigere boost-tilstand giver 500 lumen og er perfekt til kontrol af finere detaljer i malingen. Til mere hverdagsagtige belysningsbehov (og for at få batteriet til at holde længere) giver normal tilstand dig 250 lumen. Hvis du har brug for en mere intens belysning, skal du blot kombinere de tre moduler for at opnå 1500 ekstremt kraftige lumen.

 • Matteringsfilteret reducerer genskær og mindsker belastningen af øjnene

  Når du skal kigge på en reflekterende overflade i stærkt lys for længe ad gangen, kan øjnene nemt blive trætte og irriterede. Philips MatchLine MDLS fås med et matteringsfilter, der beskytter øjnene ved at reducere genskær og spejlagtige refleksioner. På den måde kan du arbejde mere bekvemt i længere tid.

 • Hav hænderne fri til arbejdet, mens du nemt kan styre lysets retning

  Takket være det 300° roterende hoved på hvert modul giver Philips MatchLine MDLS dig fuld kontrol over lysets retning. Med en indbygget, kraftig fastspændingskrog og en magnet på hvert modul kan du hænge, clipse eller fastgøre hvert modul i eller på hvilken som helst overflade, du har brug for. Så kan du arbejde med et let justerbart, klart lys med begge hænder fri.

 • Det avancerede, genopladelige batteri giver 5 gange så mange opladninger

  Når du køber et genopladeligt værktøj, vil du være sikker på, at batteriet kan holde. Philips MatchLine MDLS fås med et avanceret batteri, der varer 5 gange længere end traditionelle, genopladelige batterier. Med 1500 opladningscyklusser, i stedet for 300 som er standard, får du det, der svarer til ca. fem arbejdsårs kontinuerlig brug - og mindsker således omkostningerne til udskiftning betragteligt. Det er frustrerende, når batteriet løber tør halvvejs gennem et job. Efter en komplet opladning på mindre end tre timer får du mere end seks timers kontinuerlig brug i normal tilstand. Det betyder kvalitetsbelysning det meste af arbejdsdagen.

 • Den robuste lampe er stød-, vand- og støvbestandig - IK07 og IP54

  Kabinettet på MatchLine MDLS, der er i overensstemmelse med den internationale IK07-standard, er robust og designet til at kunne modstå selv de mest barske arbejdsforhold. Fordi vi ved, at selv de mest forsigtige medarbejdere kan komme til at tabe deres værktøj fra tid til anden. MDLS er samtidig fremstillet ved hjælp af ultrasonisk svejsning og flere pakninger, som garanterer en høj modstandsdygtighed over for vand og støv i henhold til den internationale IP51-standard.

 • Særligt modstandsdygtig over for kemiske stoffer og opløsningsmidler i malerværkstedet

  Selv med dets kvalitetsdesign og uovertrufne finish er det uigennemtrængelige kabinet på Philips MatchLine MDLS meget modstandsdygtigt over for kemikalier og opløsningsmidler på værkstedet. Dette værktøj passer derfor perfekt ind i et malerværksteds barske arbejdsmiljø.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i