Multimedia Speakers 2.0

  Multimedia Speakers 2.0

  Stor lyd fra kompakte højttalere

  Den bedste autentiske stereooplevelse med musik, internettet og PC-multimedieprogrammer får du med højttalersystemet MMS121 Harmonic Pulse, hvis basydeevne er utrolig i forhold til størrelsen. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Stor lyd fra kompakte højttalere

Praktisk multimedienydelse

 • Basreflekshøjttalere leverer en kraftfuld, dybere bas.

  Basreflekshøjttalere leverer en kraftfuld, dybere bas.

  Et basreflekshøjttalersystem leverer en dyb basoplevelse fra et kompakt kabinet. Det afviger fra et traditionelt system ved at være udstyret med en basrefleksport, som er akustisk afstemt efter basenheden for at optimere systemets forløb ved lave frekvenser. Resultatet er en dybere bas og mindre forvrængning. Systemet fungerer ved at sætte luftmassen i porten i resonans, så den vibrerer lige som en almindelig basenhed. Sammen med den egentlige basenhed udvider systemet det lavfrekvente område, så der skabes en helt ny dimension af dyb bas.

 • Dynamisk basforstærkning giver dyb og dramatisk lyd

  Dynamisk basforstærkning giver dyb og dramatisk lyd

  Dynamisk basforstærkning maksimerer din musikoplevelse ved at fremhæve basindholdet i musikken ved alle lydstyrkeindstillinger - fra lav til høj – med et tryk på en knap! De laveste basfrekvenser går sædvanligvis tabt, når lydstyrken dæmpes. For at modvirke dette kan Dynamic basforstærkning forstærke basniveauerne, så du kan nyde en ensartet lyd, selv når du skruer ned for styrken.

 • Stik med etiketter og farvekoder får dig i gang på få minutter.

  Stik med etiketter og farvekoder får dig i gang på få minutter.

  Farvekodede kabler, tydelig afmærkning og en let forståelig vejledning betyder, at du kommer i gang i løbet af få minutter.

 • Kompatibel med musik, spil, film og nternet-audiokilder.

  Alle typer musik, spil, film og internet-audiokilder kan gengives, så uanset hvad du ønsker at høre, får vi dine multimedieoplevelser til at lyde mere engagerende end nogensinde før.

 • Nem at tilslutte til enten en PC eller en notebook

  Kan tilsluttes til enten en PC eller en notebook

 • Magnetisk afskærmning eliminerer forvrængning på computer-skærmen.

  Da de kraftige magneter i højttalerenhederne er magnetisk afskærmede, er der ikke risiko for billedforvrængning eller beskadigelse, hvis de placeres i nærheden af din PC-skærm med billedrør.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i