BlueTouch

Appstyret pude til smertelindring

  BlueTouch

  Appstyret pude til smertelindring

  Naturlig lindring af muskelsmerter i ryggen uden medicin

  Philips BlueTouch benytter innovativ terapi med blåt lys med dobbelt effekt. Det giver lindrende varme og stimulerer frigivelse af kvælstofilte i kroppen, hvilket øger blodtilstrømningen lokalt og fremmer kroppens naturlige helingsprocesser. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 2.999,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

BlueTouch Appstyret pude til smertelindring

Innovativ blå LED-teknologi, Mod muskelsmerter i ryggen, iOS- og Android-kompatibel, Med strop til øverste del af ryggen PR3741/00 Find lignende produkter

Naturlig lindring af muskelsmerter i ryggen uden medicin

Klinisk dokumenteret* smertebehandling med blåt lys

 • Bruger blåt LED-lys på en unik måde til forøgelse af den lokale blodgennemstrømning

  Bruger blåt LED-lys på en unik måde til forøgelse af den lokale blodgennemstrømning

  BlueTouch-puden indeholder 40 blå LED'er, der skaber et terapeutisk lys. Blåt lys giver varme og stimulerer kroppens naturlige frigivelse af NO, som medfører øget blodgennemstrømning og derved forbedret næringsstof- og ilttilførsel samt fjernelse af metabolitter, så genopbygningen af de berørte muskler i behandlingsområdet understøttes.

 • Ekstra beroligende varmeeffekt til lindring af rygsmerter

  Ekstra beroligende varmeeffekt til lindring af rygsmerter

  BlueTouch giver også gode resultater ved varme, som afslapper musklerne og lindrer smerte i ryggen, så brugeren får et bedre velbefindende.

 • Brug behandlingsappen for at få fuld kontrol via en smart-enhed

  Brug behandlingsappen for at få fuld kontrol via en smart-enhed

  Philips BlueTouch styres med vores specialdesignede app for at gøre det nemt at vælge og styre din smertelindrende behandling. Behandlingsappen er tilgængelig til smartphone og tablet, og den er kompatibel med iOS 7 op til iOS 10 og med Android 4.4 KitKat op til Android 7.

 • Korte behandlingstider, tre intensitetsniveauer

  Korte behandlingstider, tre intensitetsniveauer

  Philips BlueTouch kan bruges op til 2 gange dagligt. Længden af hver behandling afhænger af det valgte intensitetsniveau. I tilstand 1 (blid) bør enheden bruges i højst 30 minutter, i tilstand 2 (middel) i 20 minutter og i tilstand 3 (intens) i 15 minutter pr. behandling. Du kan vælge intensitetsniveau efter eget skøn. De varierer med hensyn til lysintensitet og temperatur. Takket være virkningsmekanisme af det blå LED-lys kan BlueTouch bidrage til effektiv lindring af rygsmerter, når det bruges hver dag.

 • Oplysninger om kontraindikationer i brugervejledningen

  Brug ikke BlueTouch, hvis du har en af de kontraindikationer, som er angivet i brugervejledningen. Du kan finde den fulde oversigt i brugervejledningen. Eksempler: - Hvis du har en kendt solallergi - Hvis du er på steroider. Denne medicin gør huden mere tilbøjelig til irritation - Hvis du har en implanteret medicinsk anordning (skrue etc.) i eller i nærheden af behandlingsområdet eller aktivt, implantabelt medicinsk udstyr som f. eks. pacemaker, defibrillator, neurostimulator, øresneglsimplantat eller enhed til administration af medicin noget sted i kroppen - Hvis du er gravid

 • Bruger varmen og den naturlige helende effekt af blåt lys

  Philips BlueTouch anvender varme og igangsætter naturlige helende processer med blåt lys for at lindre rygsmerter uden medicin.

 • Behandling uden medicin

  Den største fordel ved behandling med blåt LED-lys skyldes dets naturlige karakter. Det blå lys stimulerer kroppens egne processer. Når det blå LED-lys rammer den menneskelige hud, frigives kroppens egen kvælstofilte (NO), og den transporteres til den muskel, der forårsager rygsmerter. Dette lille molekyle har en fantastisk effekt: naturlig lindring af rygsmerter.

 • Spor status for dine behandlinger i kalenderoversigt

  Behandlingskalenderen er en del af behandlingsappen. Med et tryk på kalenderfunktionen får du en omfattende oversigt over din behandlingshistorik. Du kan bruge denne oversigt til at optimere din behandling for rygsmerter.

 • Test det: 30-dages returret

  Se selv, hvordan det fungerer, og test Philips BlueTouch! Prøv det i mindst to uger for at opnå den optimale virkning. Hvis du ikke er tilfreds, får du pengene tilbage inden for 30 dage efter købsdatoen.

 • Opnå resultater inden for én til to uger

  Anbefalet brug 2 gange dagligt i op til 30 min. Opnå resultater inden for én til to uger.

Se alle specifikationer
 • Prof. Dr. Hubert J. Bardenheuer (University Clinic Heidelberg, Tyskland), 24. tværfaglige kongres om smerteterapi og palliativ behandling, Frankfurt/Main, Tyskland, forelæsning den 7. marts 2013, om brugen af BlueTouch ved kroniske smerter i bevægeapparatet i ryggen.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i