Pronto

Seriel forlænger

  Pronto

  Seriel forlænger

  Udviklet af installatører, produceret af Philips

  Den avancerede serielle forlænger RFX9600 kommer i et 48 cm (19") standardkabinet, der kan monteres i rack. Ud over 4 individuelt adresserbare IR-porte, 4 RS232-porte og 4 relæudgange, indeholder den også "strømregistrering".

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Udviklet af installatører, produceret af Philips

 • Kablet netværkskontrol via et standard-CAT5-kabel

  Forlængeren tilsluttes til netværket via en standard-RJ-45-Ethernet-port.

 • Avanceret tilslutning: adresserbare IR-porte

  Adresserbare IR-porte gør det muligt at styre enheder af samme type i et rack uafhængigt (ved hjælp af den samme forlænger). Hvis der er flere set-top-bokse kan indhold distribueres over hele huset på denne vis. Hver enhed får tildelt sin egen dedikerede IR-port. Derfor modtager enheden kun de IR-koder, der er beregnet til denne enhed og ikke til andre. Uden adresserbare IR-koder vil hver enhed altid modtage alle de IR-koder, der udsendes.

 • Avanceret tilslutning: seriel RS232-grænseflade

  RS232 (også kendt som seriel kommunikation) er en mere sikker kontrolmekanisme end den traditionelle IR-kontrol. De 4 serielle porte på forlængeren gør det muligt at styre 4 forskellige enheder via kontrolpanelet med en seriel grænseflade som f.eks. avancerede A/V-modtagere, projektorer, DVD-afspillere eller lysstyringssystemer.

 • Avanceret tilslutning: afbrydere

  Afbrydere anvendes typisk til betjening af motoriseret udstyr som projektorskærme, plasma lifte, ...der ikke har nogen anden betjeningsgrænseflade. Forlængeren har fire afbrydere, som kan åbnes eller lukkes via kontrolpanelet. Således kan fire motoriserede enheder betjenes separat.

 • Avanceret tilslutning: indgangssensorer

  Indgangssensorer registrerer, om udstyret er tændt. Valgfri strøm-, video- og lydsensorer giver den indgående spænding, der er nødvendig for at kunne bestemme, om udstyret er tændt eller slukket. Disse sensorer skal sluttes til indgangssensoren. Indgangssensorens kan anvendes i betingede makroer for at sikre, at udstyret er tændt eller slukket, når det er nødvendigt.

 • Den unikke Pronto-protokol garanterer styring i særklasse

  Pronto-systemet anvender standard-WiFi til trådløs styring, men indeholder yderligere en intelligent protokol, så det kan garanteres, at IR-koder og makroer udføres på pålidelig vis til rette tid.

 • Smart feedback giver med det samme oplysninger om systemet

  Den smarte tovejs-Pronto-protokol regulerer de kommandoer, der sendes fra Pronto-kontrolpanelet til forlængerne. Hver forlænger godkender udførelse af disse kommandoer, og brugeren informeres, hvis en kommando ikke kan udføres.

 • Sender IR-koder op til 1 MHz

  Det kraftige IR-kredsløb kan sende praktisk talt alle IR-koder. Mange fjernbetjeningssystemer er begrænset til 125 kHz, men Pronto-forlængerne kan sende IR-frekvenser op til 1 MHz.

 • 48 cm (19") rackmonterbart standardkabinet

  Forlængeren passer perfekt til et 48 cm (19") standardrack og kan installeres nemt og professionelt. Alt nødvendigt monteringsmateriale følger med forlængeren.

 • Understøttelse af DHCP og fast IP-adresse for fleksibel netværkskonfiguration

  Der understøttes både konfiguration af DHCP og fast IP-adresse. Det er ikke så krævende at konfigurere DHCP, men fast IP-adresse giver det mest stabile netværk.

 • Smarte feedback-indikatorer gør det let at rette fejl.

  LED'er i farver giver oplysninger om systemet, f.eks. Ethernet- eller WiFi-forbindelser, optaget status eller udførelse af en IR-, RS232- eller relækommando (kun RFX9600). Der vises også fejlmeddelelser, hvilket kan hjælpe brugeren med at udføre fejlfinding.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i