Smart All-in-One-skærm

  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/s/s221c3afd_00/s221c3afd_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Smart All-in-One-skærm

  Smart All-in-One

  Åbn op for en ny verden af muligheder med Philips Smart All-in-One med Android™. Den imponerende 21,5-tommers multi-berøringsskærm er perfekt til streaming af HD-videoer og musik, e-learning og netsurfing på et nyt niveau. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Smart All-in-One-skærm

Android, 22 (21, 5" / 54, 6 cm diag.) S221C3AFD/00 Find lignende produkter

Smart All-in-One

Verden lige ved fingerspidserne!

 • 16:9 Widescreen Full HD-skærm giver den bedste visningsoplevelse

  16:9 Widescreen Full HD-skærm giver den bedste visningsoplevelse

  Smart All-in-One omfatter en 16:9 Full HD-skærm (opløsning på 1920 x 1080), der giver en komplet medrivende underholdningsoplevelse. Den er fuldt fremtidssikret, da den understøtter 1080p-signaler fra alle kilder, herunder de nyeste Blu-ray og avancerede HD-spilkonsoller. Den producerer flotte flimmerfrie progressive scanningsbilleder med fremragende lysstyrke og farver.

 • Fremragende stereolyd til multimedier

  Fremragende stereolyd til multimedier

  Fordyb dig i lyden fra de indbyggede stereohøjttalere i høj kvalitet.

 • SmartStand-designet omfatter justering med ét tryk justering for nem brug

  SmartStand-designet omfatter justering med ét tryk justering for nem brug

  Philips Smart All-in-One omfatter en SmartStand med maksimal hældningsjusterbarhed og nem justering med ét tryk. Den nemme justering af SmartStand gør det muligt at bruge den i forskellige ergonomiske positioner. Med en hældningsplacering på lidt under 60 grader kan du nu interagere naturligt med skærmen for at trykke og stryge med fingeren, eller du kan bruge den i opretstående position for at sidde og udføre krævende arbejde.

 • Stor optisk multi-berøringsskærm til nem navigation

  Åbn en ny verden af muligheder med Philips Smart All-in-One med Android. Takket være den indbyggede avancerede optiske multi-touch-teknologi kan du nu manipulere dit indhold med knib, zoom, rotér, stryg eller rul. Den store skærm har en behagelig størrelse. Det er nemt at læse e-bøger eller aviser takket være store skrifttyper og billedfunktioner. Den store berøringsskærm er perfekt til små børn, når de skal udfolde deres kreativitet med e-maling, lære alfabetet eller bruge interaktive undervisningsapps.

 • App-downloads fra Google Play™-butik

  Nyd fantastiske programmer fra Google Play™-butikken. En enkelt berøring på app-ikonet fører dig til butikken via Wi-Fi eller Ethernet-forbindelse. Download og installer apps til underholdning, spil, hjælpeprogrammer, kontorprogrammer, fotos, video, nyheder, sociale netværk osv., som hentes og opdateres via butikken. Den klare og brugervenlige grænseflade hjælper dig med at gennemse apps intuitivt ved at sortere efter bedømmelse, kategori eller popularitet.

 • Webkamera og mikrofon hjælper med at holde kontakten med familie og venner

  Det integrerede webkamera med en fremragende, lysstærke og skarpe billeder giver dig mulighed for at socialisere med familie og venner, som om I stod ansigt til ansigt. Smart All-in-Ones ultrafølsomme mikrofon sikrer, at din stemme går klart og tydeligt igennem. Du kan høre lyden klart fra de indbyggede stereohøjttalere eller tilslutte dine egne hovedtelefoner til private samtaler. Denne enkle indbyggede løsning er nem og klar til brug på et hvilket som helst tidspunkt.

 • Udvid dit lager med SDHC-medier

  Få plads til dit stadigt større bibliotek. Du kan udvide din lagerkapacitet ved at tilføje eksterne SDHC-kort eller USB-flashdrev vha. det indbyggede udvidelsesstik.

 • USB-hub med 4 porte til nem tilslutning

  En USB-hub giver dig mulighed for at tilslutte plug and play-multimedieenheder som f.eks. USB-hukommelsesenheder, kamera, bærbar harddisk, webkamera, PDA, printer og mange andre enheder. Den praktisk placerede USB 2.0-hub på skærmen gør det muligt for USB 2.0-signaler at passere til computeren for at øge brugervenligheden. Bemærk, at mange enheder som f.eks. kameraer og harddiske muligvis skal forsynes med yderligere strøm, da de har et større behov for strøm, end skærmens USB-hub kan levere.

 • Hurtig internetadgang med Wi-Fi- eller Ethernet-port

  CDMA (Code Division Multiple Access) er et digitalt mobiltelefonsystem af typen spread-sprectrum, der bruger adskilte koder til at skelne mellem brugerne.

Se alle specifikationer
 • Kræver eksternt tastatur og mus til Android (medfølger ikke i tilbuddet)
 • Ekstern harddisk kan kræve yderligere strømforsyning.
 • Google og Android er varemærker tilhørende Google, Inc. Virksomhedsnavne og varemærker, som er anført her, tilhører deres respektive virksomheder

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i