1
Fidelio

Philips Fidelio

Hovedtelefoner med mikrofon

  -{discount-percentage}%

  Philips Fidelio

  Hovedtelefoner med mikrofon

  Hi-fi i den allerbedste kvalitet

  Philips Fidelio S2-hovedtelefonerne er nøjagtigt udformet, så de kan levere naturlig, afbalanceret lyd og åbenbare hver eneste detalje, som kunstneren havde tænkt det. Forbløffende lyd præsenteret i et let, men holdbart design med ægte komfort og fornøjelse på farten. Se alle fordelene

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hi-fi i den allerbedste kvalitet

Philips Fidelio S2-hovedtelefonerne er nøjagtigt udformet, så de kan levere naturlig, afbalanceret lyd og åbenbare hver eneste detalje, som kunstneren havde tænkt det. Forbløffende lyd præsenteret i et let, men holdbart design med ægte komfort og fornøjelse på farten. Se alle fordelene

Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Fidelio Hovedtelefoner med mikrofon

Lyd i høj opløsning, In-ear, Ultrabløde silikonepuder, Fladt kabel S2LB/00 Find lignende produkter

Hi-fi i den allerbedste kvalitet

Uanset hvor du er

 • Lyd i høj opløsning gengiver musikken i dens reneste form

  Lyd i høj opløsning gengiver musikken i dens reneste form

  Lyd i høj opløsning giver det bedste inden for lydgengivelse, en mere virkelighedstro genskabelse af de originale masteroptagelser i studiet end CD-formater på 16 bit/44,1 kHz. Denne kompromisløse kvalitet gør lyd i høj opløsning til den bedste ledsager inden for lyd til musikelskeren. Fidelio-hovedtelefoner lever op til de strenge standarder, der kræves for at opnå kvalitetsstemplet for lyd i høj opløsning. Uanset om du nyder din samling af lyd i høj opløsning eller en mere traditionel musikkilde, hjælper de bløde, udvidede høje frekvenser i hovedtelefonerne i Fidelio-serien til, at du får mere ud af musikken.

 • Kraftfulde 13,5 mm neodymdrivere til en uovertruffen lyd

  Kraftfulde 13,5 mm neodymdrivere til en uovertruffen lyd

  Hver højttalerdriver bliver omhyggeligt håndplukket, finindstillet og testet, inden den parres, for at sikre, at den leverer den mest afbalancerede, naturlige lyd. 13,5 mm driverne udnytter de kraftfulde neodymmagneter til at levere en dyb basvirkning, gennemsigtige mellemfrekvenser og forfinede høje frekvenser.

 • Det specialudviklede metalkabinet reducerer vibrationer og resonans

  Det specialudviklede metalkabinet reducerer vibrationer og resonans

  Metalkabinettet er omhyggeligt specialudviklet til at mindske resonans og vibrationer og levere en autentisk, præcis lyd med utrolige lyddetaljer.

 • Håndplukkede, finindstillede og testede drivere, der passer perfekt

  Håndplukkede, finindstillede og testede drivere, der passer perfekt

  Hver højttalerdriver er særligt testet og håndplukket som ideel til stereopar og levering af en uovertruffen dyb bas, gennemsigtige mellemfrekvenser og forfinede høje frekvenser.

 • Ergonomiske øretelefoner, der passer perfekt og udligner trykket

  Ergonomiske øretelefoner, der passer perfekt og udligner trykket

  Fidelio S2-øretelefonerne er ergonomisk formede, så de passer til dit øres naturlige kurver, samtidig med at de udligner trykket. Letvægtskonstruktionen i kobberlegering og de fremragende materialer sikrer, at de er behagelige i lang tid, så du kan opleve ægte komfort, mens du nyder musikken fuldt ud.

 • Ridsefast højglansbelægning giver ekstra beskyttelse

  Ridsefast højglansbelægning giver ekstra beskyttelse

  Den ergonomisk designede ørekapsel er beskyttet af en højglansfinish, der ikke kun giver et førsteklasses udseende og en tilsvarende følelse, men også holdbarhed og ridsefasthed. Den beskyttende overflade gør det nemt at rengøre øretelefonerne og endnu lettere at tage dem med dig overalt. Du skal bare tørre dem af, så ser de ud som nye.

 • Skift mellem musik og opkald med ledningsbetjening og mikrofon

  Skift mellem musik og opkald med ledningsbetjening og mikrofon

  Fidelio S2 in-ear-hovedtelefonerne har ledningsbetjening og mikrofon, så du kan let kan skifte mellem musik og opkald. Hold kontakten med vigtige personer - og din musik, altid.

 • Lagdelte bevægelseskontroldrivere til raffinerede høje frekvenser

  Lagdelte bevægelseskontroldrivere til raffinerede høje frekvenser

  Drivere med Layered Motion Control (LMC) har en flerlagspolymermembran, der omslutter et lag af dæmpende gel. I modsætning til traditionelle enkeltlagsdrivere ved højere lydfrekvenser, som er stive og gengiver en ukontrolleret og unaturlig klangfarve, udgør vores LMC-drivers mange lag en fleksibel afgrænsning, der kan holde et lag gel i form. Gelen absorberer og dæmper eventuelle overdrevne energier, hvilket resulterer i en smidig og fladere frekvenskarakteristik og derfor et mere afbalanceret, naturligt og raffineret højfrekvensområde.

 • Den holdbare flade ledning sørger for, at hovedtelefonerne ikke bliver sammenfiltrede

  Den holdbare flade ledning sørger for, at hovedtelefonerne ikke bliver sammenfiltrede

  Hver eneste del af dine Fidelio in-ear-hovedtelefoner er omhyggeligt designet til enestående musiknydelse – altid. Den innovative flade ledning i to farver – fremstillet af materialer i høj kvalitet, der er både holdbare og stilfulde – modvirker sammenfiltring, så du frit kan nyde musikken på farten uden at bruge tid på at filtre ledningen ud. Smart, problemfrit og let.

 • Ultrabløde silikonepuder i 5 størrelser til en tilpasset, perfekt pasform

  Ultrabløde silikonepuder i 5 størrelser til en tilpasset, perfekt pasform

  Fidelio S2 in-ear-hovedtelefonerne leveres med 5 par akustisk forseglede silikonepuder for at sikre en perfekt pasform og bærekomfort i længere tid.

 • Beskyttelsesetui til opbevaring af dine hovedtelefoner, når de ikke er i brug

  Beskyttelsesetui til opbevaring af dine hovedtelefoner, når de ikke er i brug

  Dine Fidelio in-ear-hovedtelefoner leveres med deres helt eget elegante og beskyttende etui til opbevaring. Det er fremstillet af specialudformet EVA, og du kan stole på, at dine Fidelio-hovedtelefoner altid opbevares sikkert – og med stil.

 • Yderkabinet i kobberlegering giver lav vægt og holdbarhed

  Yderkabinet i kobberlegering giver lav vægt og holdbarhed

 • 2 Comply™-skumgummipuder til en bekvem pasform og støjisolering

  Få en bedre lytteoplevelse med de medfølgende Comply®-skumgummipuder, der leveres i 2 tilpassede udgaver. De tætsiddende puder i S-serien giver en pasform, der bliver siddende på plads, kombineret med en fantastisk komfort hele dagen, mens Ts-serien sikrer fremragende støjisolering, så du kan lukke verden ude og fordybe dig i musikken.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i