Pronto

Home Theater-kontrolpanel

  Pronto

  Home Theater-kontrolpanel

  Ekstreme farver, ultimativ kontrol

  ProntoPro-kontrolpanelet erstatter et bord fyldt med fjernbetjeninger! Den elegante, programmerbare enhed er kompatibel med stort set alle mærker i AV-udstyr. Med den bedste farvegrafik i sin klasse er den en utrolig flot one-touch-betjeningsløsning.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Ekstreme farver, ultimativ kontrol

 • Styr flere enheder med ét tryk

  Styr flere enheder med ét tryk

  Vha. af en makro kan du bruge one-touch-funktionen til at udføre flere kommandoer med et enkelt tryk på en knap. En makro kombinerer en streng af forprogrammerede kommandoer under en enkelt knap. Der skal derfor kun bruges en enkelt knap til at udføre en serie funktioner.

 • Omfattende infrarød kodedatabase til de fleste enheder og mærker

  En universel IR-kodedatabase henviser til et bibliotek med infrarøde koder, der er indbygget i en bestemt fjernbetjening. Denne funktion gør det muligt at fjernbetjene dit udstyr, uden at der skal indlæres individuelle signaler. Vælg de korrekte infrarøde kodesæt i databasen for den enhed, du vil betjene, for at aktivere betjening af praktisk taget alle lyd-/videosystemelementer på markedet i dag – uanset model eller mærke.

 • Praktisk indlæring fra IR fra en anden fjernbetjening

  Indlæringsfunktionen henviser til den proces, hvorved en fjernbetjening opfanger og gemmer infrarøde signaler fra andre fjernbetjeninger til senere brug. Når der ikke ligger enhedskoder i den indbyggede database, kan de altid indlæres fra den originale fjernbetjening ved blot at pege på den.

 • Radiofrekvens, der fungerer gennem vægge og fra andre lokaler.

  En radioteknologi, der gør det muligt at styre komponenter, som ikke er i det direkte synsfelt, f.eks. gennem vægge og andre forhindringer. Der er to typer af radiofrekvenser, der bruges i fjernbetjeninger: Radiofrekvens til komponent og radiofrekvens til infrarød.

 • Yderligere funktioner med fremtidige software-opgraderinger

  For at holde din enhed opdateret og udvide dens funktioner kan du downloade ny software, når den bliver tilgængelig. Forbind enheden med internettet, enten direkte eller via en PC, og start opgraderingsprogrammet.

 • Attraktiv og letlæselig LCD-farve touch-screen

  Farve-LCD (Liquid Crystal Display) med touch screen indtastning øger læsevenligheden og muligheden for at visualisere farveknapper og baggrunde. Brug af touch-screen gør det nemt at vælge knapper og kommandoer.

 • Alpha blending giver dig gennemsigtige knapper og baggrunde.

  Alpha blending bruges til at oprette en gennemsigtig effekt. Dette gøres ved at kombinere en halvgennemsigtig forgrund med en baggrundsfarve.

 • LCD-skærm med baggrundsbelysning, så den er let at se i mørke

  Baggrundsbelysning er en funktion, der oplyser LCD-skærmen eller tastaturet til brug i mørke. De to mest almindelige typer baggrundsbelysning er LED og elektroluminiscens (EL). Fjernbetjeninger, der er baggrundsbelyst med LED, er sædvanligvis klare, men ujævne med en gul eller grøn farve, mens EL-paneler er jævne med blå, hvide eller grønne toner.

 • Pick-up sensor aktiverer fjernbetjeningen, når den tages op.

  Pick-up sensor er en funktion, der automatisk aktiverer baggrundslyset, når fjernbetjeningens flyttes eller tages op.

 • Timer-funktionalitet starter funktioner, selv når du er ude.

  Timer-funktionalitet er en funktion, der giver en fjernbetjening mulighed for at udføre bestemte handlinger automatisk på et forud bestemt tidspunkt.

 • Vælg sprog på brugerfladen.

  On-device-support leveres på engelsk, spansk, fransk, tysk og hollandsk. Vælg det ønskede sprog i menuen Settings for at skræddersy brugergrænsefladen til dit lokale sprog.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i