RéAura

Hudforyngelse med laser

  RéAura

  Hudforyngelse med laser

  Gennembrud i anti-ældningsteknologien

  Hudforyngelse med Philips RéAura-laser er et gennembrud i anti-ældningsbehandling, da det giver dig en strålende hud i løbet af 8 uger. Det er baseret på Fraxel®-laserteknologien, det stimulerer din huds naturlige cellefornyelsesproces, og det er rettet mod flere tegn på ældning.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Gennembrud i anti-ældningsteknologien

Synlige resultater

 • Reducerer fine linjer - 81 %**

  Reducerer fine linjer - 81 %**

  Philips RéAura stimulerer produktionen af kollagen for at reducere fine linjer, for eksempel omkring øjne og mund og på kinderne.** Hudspecialister observerede denne virkning hos 81 % af brugerne, efter 12 ugers brug i hjemmet af 64 brugere. Resultaterne er baseret på analyse af før- og efter-billeder foretaget af uafhængige hudspecialister.

 • Udjævner hudtoner - 83 %***

  Udjævner hudtoner - 83 %***

  Philips RéAura giver en mere ensartet teint og mindsker synligt alderspletter og solpletter.*** Hudspecialister observerede denne virkning hos 83 % af brugerne, efter 12 ugers brug i hjemmet af 64 brugere. Resultaterne er baseret på analyse af før- og efter-billeder foretaget af uafhængige hudspecialister.

 • Udglatter hudens struktur - 86 %****

  Udglatter hudens struktur - 86 %****

  Philips RéAura stimulerer cellefornyelsen i hudens dybere lag, hvilket giver en mere glat hud.**** Hudspecialister observerede denne virkning hos 86 % af brugerne, efter 12 ugers brug i hjemmet af 64 brugere. Resultaterne er baseret på analyse af før- og efter-billeder foretaget af uafhængige hudspecialister.

 • Tilpas din behandlingsplan

  Tilpas din behandlingsplan

  Med MyRéAura kan du definere dine helt egne behandlingsmål ved hjælp af en hudanalyse. Du kan foretage denne på www.philips.co.uk/reaura eller få hjælp til det i en butik, hvor du kan købe RéAura. Vores Philips-hudplejeeksperter vil med glæde hjælpe dig med din hudanalyse. Du kan bare ringe til dem.

 • Eksklusiv rådgivning fra Philips-hudplejeeksperter

  Vores hudplejeeksperter har mange års erfaring med skønhedsbehandlinger, som de kan dele med dig, og de er der specielt for dig. De kan hjælpe dig med at lave din egen personlige behandlingsplan, hjælpe med at tolke resultaterne af din hudanalyse eller svare på spørgsmål vedrørende RéAura. Du kan kontakte dem pr. telefon, e-mail og via MyRéAura.

 • Se, hvad andre siger på MyRéAura Community

  MyRéAura Community er et eksklusivt sted, hvor du kan få kontakt med andre RéAura-brugere, dele dine erfaringer og se, hvordan andre har oplevet behandlingen.

 • Hold øje med dine fremskridt med behandlingsdagbogen på MyRéAura

  Din MyRéAura-dagbog er en fantastisk måde at holde øje med fremskridtene i din behandlingsplan og se dine resultater.

 • Trin 1: Påfør gelen til laserbehandling

  Gelen til laserbehandling er en vigtig del af Philips RéAura-hudforyngelse med laser. Den giver optimal hudkontakt og får Philips RéAura-hudforyngelsesenheden til at glide nemt. Gelen er udviklet specielt til Philips af producenterne af Fraxel®-laserteknologi. Uden brug af gelen vil huden muligvis blive behandlet ujævnt. Testet af hudspecialister. Allergivenlig. Parfumefri. Ikke-acnefremkaldende (tilstopper ikke porerne).

 • Trin 2: Anvend laserenheden til hudforyngelse

  Under behandlingen trænger tusindvis af mikroskopiske laserstråler ned i overhuden og huden. Dette igangsætter en naturlig cellefornyelsesproces. Gamle og beskadigede hudceller udskiftes med nye, friske hudceller, som indeholder mere kollagen. Gentagne behandlinger styrker kollagennettet og gør det tættere. Resultatet er en blødere hudstruktur og en reduktion af fine linjer. Samtidig skubbes pigmenterede celler ud af huden. Dette giver din hud en mere ensartet teint.

 • Trin 3: Påfør laserefterbehandlingskompleks

  Laserefterbehandlingskomplekset er en vigtig del af Philips RéAura-hudforyngelse med laser. Det fugter huden under cellefornyelsesprocessen efter brug af Philips RéAura-enheden. Det indeholder beroligende kamille samt perikum og edelweiss-ekstrakter, som er kendt for deres betændelseshæmmende egenskaber. Fremstillet for Philips af producenterne af Fraxel®-laserteknologi. Testet af hudspecialister. Allergivenlig. Parfumefri. Ikke-acnefremkaldende (tilstopper ikke porerne).

Se alle specifikationer
 • Efter 12 ugers brug i hjemmet af 64 brugere. Resultaterne er baseret på analyse af før- og efter-billeder foretaget af uafhængige hudspecialister.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i