AVENT

Philips AVENT

4-i-1 elektrisk dampsterilisator

  Philips AVENT

  4-i-1 elektrisk dampsterilisator

  Den nemmeste metode til vask og sterilisering

  Vores nye elektriske AVENT SCF286/02-dampsterilisator er designet til at gøre sterilisering så nem som mulig. 4-i-1-sterilisatoren har en integreret kurv til nem vask i opvaskemaskine samt et avanceret display, som holder dig informeret. Se alle fordelene

 • Den nemmeste metode til vask og sterilisering

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

AVENT 4-i-1 elektrisk dampsterilisator

Elektrisk sterilisator SCF286/02 Find lignende produkter

Den nemmeste metode til vask og sterilisering

Justérbar størrelse sparer plads i køkkenet

 • Justerbar størrelse og integreret kurv til opvaskemaskine

  På grund af den justerbare størrelse passer denne 4-i-1 Philips AVENT-sterilisator perfekt til alle de ting, du ønsker at sterilisere, og den fylder mindre i køkkenet. 4-i-1-funktionaliteten giver dig: 1) Tilpasning til små størrelser til sterilisering af sutter 2) Tilpasning til mellemstørrelser til sterilisering af brystpumper, børnetallerkener, knive og gafler 3) Tilpasning til store størrelser til sterilisering af 6 flasker 4) Integreret kurv til opvaskemaskinen til nem rengøring af flasker og tilbehør

 • Avanceret display med indikationer for status og nedkøling

  Det avancerede display holder dig orienteret gennem hele steriliseringscyklussen og giver dig besked, når flaskerne er kølet ned.

 • Passer til flasker med bred og smal hals

  Sterilisatoren er designet til flasker med både bred og smal hals samt forskellige brystpumper og tilbehør. Dette giver dig frihed til at vælge de flasker og det tilbehør, der passer bedst til din baby og dig. Ved fuld kapacitet har sterilisatoren plads til seks 330 ml Philips AVENT-sutteflasker.

 • 6 minutters cyklus med auto-sluk

  Sutteflasker og tilbehør steriliseres på bare 6 minutter. Når steriliseringen er udført, slukker apparatet automatisk for ekstra sikkerhed og mindre energiforbrug.

 • Naturlig dampsterilisering dræber 99,9 % af skadelige bakterier

  Sterilisering beskytter din baby mod særligt skadelige bakterier, indtil immunsystemet er stærkt nok. Philips AVENT-sterilisatorer bruger samme metode som hospitalerne til dampsterilisering. Metoden er hurtig, nem og effektiv og uden brug af kemikalier. Indholdet forbliver sterilt i op til 24 timer, hvis låget ikke åbnes.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i