Universel fjernbetjening

  TV all

  Universel fjernbetjening

  Vejledt opsætning via LCD-display

  Dine enheder er hurtigere og nemmere at installere vha. den nye SRU5170! Kombinationen af et LCD-display med vejledningsinformationer og en forenklet lynhåndbog sikrer, at din fjernbetjening klargøres korrekt i løbet af ingen tid! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Universel fjernbetjening

7 ud af 10 enheder SRU5170/86 Find lignende produkter

Vejledt opsætning via LCD-display

Den kan bruges til mere end 1000 mærker

 • Ergonomisk form gør betjeningen behagelig.

  Den blødt afrundede form passer perfekt i hånden til naturlig, afbalanceret betjening. Den ser også godt ud!

 • Grupperede funktioner, der er nemme at bruge

  Med de grupperede funktioner er det nemt at finde de knapper, du skal bruge til at betjene en specifik lyd-/videoenhed. Alle funktioner på enheden er grupperet på fjernbetjeningen. Derudover er den øverste del af fjernbetjeningen delt op i forskellige farver (sort, sølv, aluminium, ...) og har forskellige overflader på tasterne (sort, sølv, mat, blank, ...), så det er hurtigt at se, hvilke taster der skal bruges til at betjene en specifik lyd-/videoenhed.

 • LCD-skærm med baggrundsbelysning, så den er let at se i mørke

  Baggrundsbelysning er en funktion, der oplyser LCD-skærmen eller tastaturet til brug i mørke. De to mest almindelige typer baggrundsbelysning er LED og elektroluminiscens (EL). Fjernbetjeninger, der er baggrundsbelyst med LED, er sædvanligvis klare, men ujævne med en gul eller grøn farve, mens EL-paneler er jævne med blå, hvide eller grønne toner.

 • Indikatoren for lavt batteri viser, hvornår batterierne skal oplades.

  Få at vide i god tid, at batterierne skal genoplades eller udskiftes.

 • Forenklet lynhåndbog til hurtig guidet opsætning

  Forenklet lynhåndbog yder assistance til at indstille en universel fjernbetjening. I stedet for at indtaste 3- eller 4-cifrede koder er der integreret en LCD-skærm i fjernbetjeningen, som guider dig igennem opsætningen. Derudover giver lynhåndbogen ekstra oplysninger, som supplerer dem, der er vist på LCD-skærmen, og dermed sikres hurtig opsætning.

 • Praktisk indlæring fra IR fra en anden fjernbetjening

  Indlæringsfunktionen henviser til den proces, hvorved en fjernbetjening opfanger og gemmer infrarøde signaler fra andre fjernbetjeninger til senere brug. Når der ikke ligger enhedskoder i den indbyggede database, kan de altid indlæres fra den originale fjernbetjening ved blot at pege på den.

 • URC-supportservice via dedikeret websted

  Dedikeret supportservice til din fjernbetjening, hvor alle koder til alle mærker er tilgængelige via Philips' URC-websted.

 • Betjen op til 7 ud af 10 enheder

  Denne 7-i-1 universalfjernbetjening giver dig mulighed for at programmere og betjene op til 7 lyd/videoenheder fra stort set alle mærker. Fjernbetjeningen indeholder IR-koder til alle typer Home Entertainment-enheder af stort set alle mærker. Med denne ene fjernbetjening kan du erstatte din samling af fjernbetjeninger med én.

 • Det er nemt at tilføje og markere ekstra funktionalitet

  Den forbedrede metode til at tilføje og markere funktioner gør det nemmere og hurtigere at tilføje ekstra funktionalitet. Så ikke flere manglende funktioner.

 • Batterier medfølger, så pak ud og zap!

  Der skal ikke købes ekstra batterier, så du kan bruge din nye universelle fjernbetjening, så snart du har pakket den ud!

 • Klar til brug med Philips-udstyr

  Hvis du har Philips-udstyr, kan du bruge din universal-fjernbetjening uden at programmere den, da alle taster er forindstillet til Philips.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i