1
Fidelio

Philips Fidelio

Øretelefoner

  -{discount-percentage}%
  • KA

  Philips Fidelio

  Øretelefoner

  H-Fi-lyd med hjemlig komfort

  Fidelio X2-hovedtelefonerne giver dig en autentisk lytteoplevelse med udsøgt lyd og komfort, i dit eget hjem. Fordyb dig i krystalklare lyddetaljer og et skræddersyet design, der er skabt for at give dig ultimativ nydelse. Se alle fordelene

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

H-Fi-lyd med hjemlig komfort

Fidelio X2-hovedtelefonerne giver dig en autentisk lytteoplevelse med udsøgt lyd og komfort, i dit eget hjem. Fordyb dig i krystalklare lyddetaljer og et skræddersyet design, der er skabt for at give dig ultimativ nydelse. Se alle fordelene

Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Fidelio Øretelefoner

50 mm drivere/åben bagside, Over-ear, Luksusørepuder med viskoelastisk skum X2/00 Find lignende produkter

H-Fi-lyd med hjemlig komfort

 • Kraftfulde 50 mm neodym-drivere, der sikrer bredt med præcist frekvensområde

  Kraftfulde 50 mm neodym-drivere, der sikrer bredt med præcist frekvensområde

  Hver højttaler er nøje udvalgt, finindstillet og testet og bliver parret for den mest detaljerede naturlige lyd. 50 mm-driverne anvender højstyrke-neodymmagneter til at gengive al din musiks dynamik og levere afbalanceret skarp bas, gennemsigtige mellemfrekvenser og krystalklare høje frekvenser.

 • Akustisk design med åben bagside sikrer overlegen lydkvalitet

  Akustisk design med åben bagside sikrer overlegen lydkvalitet

  En akustisk åben arkitektur eliminerer ophobning af trykluft bag ved driveren, så membranen har god og fri bevægelighed, hvilket forbedrer lydens gennemsigtighed væsentligt og opbløder forlængede høje frekvenser.

 • Åndbare puder i velour, der medvirker til at fjerne tryk og varme

  Åndbare puder i velour, der medvirker til at fjerne tryk og varme

  Udviklingen af Philips Fidelio X2 starter med et omhyggeligt valg af materialer, der sikrer funktionaliteten og den ergonomiske komfort. Luksusørepuder med viskoelastisk skum matches med et velourmateriale med optimeret tæthed og høj åndbarhed for at dæmpe trykket og varmen, så de også er behagelige efter længere tids brug.

 • Membranen med lagdelt bevægelseskontrol leverer præcis lyd

  Membranen med lagdelt bevægelseskontrol leverer præcis lyd

  Drivere med lagdelt bevægelseskontrol (Layered Motion Control - LMC) har en polymermembran i flere lag, der omslutter et lag af dæmpende gel. Disse lag udgør en fleksibel afgrænsning og – sammen med gelen – absorberer og dæmper evt. overdrevne frekvenser, hvilket giver en jævn og fladere frekvenskarakteristik. Resultatet er en mere afbalanceret, naturlig og raffineret række af højfrekvente lyde.

 • Luksusørepuder med viskoelastisk skum, der giver komfort ved længere tids brug

  Luksusørepuder med viskoelastisk skum, der giver komfort ved længere tids brug

  De materialer, der er anvendt til Fidelio X2, er omhyggeligt udvalgte for at sikre komforten ved længere tids brug samt en forbedret lydkvalitet. De åndbare luksusørepuder med viskoelastisk skum er udviklet med henblik på optimal ergonomisk pasform. Skummet former sig ikke blot perfekt efter ørernes form, det indkapsler samtidig baslydene og holder omgivende støj ude.

 • Forskrånende drivere, der passer til ørerne og skaber minimal lydrefleksion

  Forskrånende drivere, der passer til ørerne og skaber minimal lydrefleksion

  Ørekapslerne er konstrueret til at vippe 15 grader, passer til ørets naturlige struktur og overvælder dig med en meget præcis og uforfalsket lydkvalitet. Lydsignalerne kanaliseres direkte ind i dine ører og skaber en dynamisk og autentisk lydoplevelse.

 • Selvjusterbar, luftig hovedbøjle med 3D-net, der sikrer perfekt pasform

  Selvjusterbar, luftig hovedbøjle med 3D-net, der sikrer perfekt pasform

  Den selvjusterbare letvægtshovedbøjle har et luftigt 3D-net, der ikke blot er åndbart, men som er fleksibelt nok til at sikre en perfekt pasform - altid.

 • Dedikeret kabelhåndteringsklip, der giver problemfri betjening

  Dedikeret kabelhåndteringsklip, der giver problemfri betjening

 • Dobbeltlags-ørekapsler, der er konstrueret mhp. lydpræcision

  Dobbeltlags-ørekapslerne på Philips Fidelio X2 er konstrueret til at reducere resonans og vibrationer, hvorved du får fejlfri lyd med ægte præcision og kompromisløse detaljer. Den solide konstruktion i to lag sikrer holdbarheden, hvilket gør X2 til den ideelle musikledersager i hjemmet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i