Trådløs telefon

  Trådløs telefon

  Behagelig og enkel

  Med funktioner i overstørrelse, ekstra høj lyd og en forenklet menu er denne telefon tryg og nem at bruge. Det har aldrig været så nemt at holde kontakten takket være hukommelsestaster til lynopkald, direkte adgang til telefonbogen og justering af lydstyrken. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Behagelig og enkel

 • Ultimativ anvendelighed med nem opsætning

  Ultimativ anvendelighed med nem opsætning

  Masser af bekvemmelighed takket være nem opsætning. Forenklet installation – plug & play-produkt

 • Optimeret antenneplacering for fantastisk modtagelse i alle rum

  Optimeret antenneplacering for fantastisk modtagelse i alle rum

  Vores optimerede antenneplacering sikrer stærk og stabil modtagelse – selv i områder i huset, hvor trådløs modtagelse er vanskelig. Nu kan du besvare opkald, uanset hvor du er i huset, og nyde en lang, uforstyrret samtale, selvom du går rundt.

 • Lav stråling (ECO og ECO+-tilstand) og lavt strømforbrug

  Lav stråling (ECO og ECO+-tilstand) og lavt strømforbrug

  Philips-telefoner er energieffektive og udviklet til at tage hensyn til miljøet. Når ECO-tilstand er aktiveret, reduceres den udsendte stråling med op til 60 %, og med op til 95 %, når telefonen oplades. Ved aktivering af ECO+-tilstand falder strålingen til nul.

 • Ring øjeblikkeligt til dine kære med lynopkaldstaster

  Ring øjeblikkeligt til dine kære med lynopkaldstaster

  Nu er det nemmere end nogensinde før at ringe til de mennesker, du holder af. Med nemme opkald med ét tryk behøver du aldrig lede efter deres nummer igen - du får kontakt ved et tryk på en knap.

 • Stort display med letlæselige tegn

  Stort display med letlæselige tegn

  Stort display med letlæselige tegn.

 • Struktur på bagsiden giver skridsikkert greb

  Struktur på bagsiden giver skridsikkert greb

  Bagsiden af håndsættet er behandlet med en særlig struktur for ekstra komfort og bedre greb.

 • Direkte lydstyrkekontrol og adgang til telefonbogen på håndsættet

  I selv den mest enkle menu vil det være nødvendigt at bruge et par trin på at få adgang til en funktion eller ændre indstillinger. Direkte adgang til nøglefunktioner giver dig mulighed for at springe disse trin over. Direkte lydstyrkekontrol på håndsættet giver dig mulighed for nemt at justere lydniveauet under opkaldet. En dedikeret knap på tastaturet bringer dig direkte til telefonbogen.

 • Ekstra høj lyd og ringetone

  Ekstra høj lyd betyder, at du vil kunne høre hvert ord i hver eneste samtale. Med ekstra høj ringetone vil du altid kunne høre, når nogen ringer – uanset hvor du befinder dig i huset.

 • Håndsættelefonhøjttaler gør det muligt at tale håndfrit

  Håndfri brug med den indbyggede højttaler, der forstærker den talendes stemme, så du kan tale og lytte uden at holde telefonen til øret. Det er specielt nyttigt, hvis du vil lade andre høre samtalen eller bare vil have hænderne fri til andre ting, mens du taler.

 • Kompatibelt med høreapparat - reducerer uønsket støj

  Denne funktion gør det muligt for telefonen at koble sig på høreapparatet og forstærke samtalen og samtidigt mindske omgivende støj og den brummen, summen og hvinen, der ellers kan forekomme.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i