Philips Airfryer-opskrift Cæsarsalat med sprød kylling
i Philips Airfryer
Cæsarsalat med sprød kylling
Sådan laver du en sprød og lækker cæsarsalat med grillet kylling og croutoner på kun 15 minutter i Philips Airfryer – hurtigt og nemt! Se hele opskriften nedenfor.
Portioner6,Tilberedningstid:15 minutter
Airfryer
Ingredienser
2 stk. udbenede kyllingelår
1 romainesalat
2 avocado
1 spsk finthakket purløg
100 gram hvidt brød
Olivenolie
4 stk. sardelfileter, finthakket
1 hvidløgsfed, presset
1,5 dl mayonnaise
½ dl cremefraiche
1,5 dl revet parmesan
1 spsk citronsaft
Salt og peber
Vejledning
1. Pensl kyllingelårene med olivenolie. Salt dem grundigt på begge sider. Læg kyllingelårene i din Airfryer med skindsiden opad. Grill 12 minutter ved 200 grader. Tag dem ud, når skindet er gyldenbrunt og sprødt. Trancher kyllingelårene lige inden servering.
2. Skær brødet i grove tern og læg dem i en skål. Hæld olivenolie, salt og peber på, og rør rundt. Læg brødet i Airfryeren, og kør 4-5 minutter ved 200 grader.
3. Skær romainesalatan ud i grove stykker, og bland dem med halvdelen af cæsardressingen og brødcroutonerne på et fad.
4. Top op med resten af dressingen, skivet avocado og den trancherede kylling.
5. Dryp med citron, og pynt med purløg.
Se nedenfor, hvordan du laver dressingen.
Sådan laver du dressingen:
Bland sardeller, hvidløg, mayonnaise og cremefraiche i en blender.
Hæld det i en skål, og tilsæt parmesan, citronsaft og peber. Rør det sammen.
Hvis dressingen virker tyk, kan den fortyndes med lidt vand. Tilsæt evt. også mere salt.