LCD-skærm med USB-dockingstation

  LCD-skærm med USB-dockingstation

  Enkelhed med notebookskærm til tilslutning

  Denne nyskabende notebookskærm til tilslutning muliggør nem dockingforbindelse. Nu kan du udvide dit visningsområde, samtidig med at udstyret er tilsluttet, og du kan gå på internettet – takket være et enkelt USB-kabel til din notebook. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LCD-skærm med USB-dockingstation

S-line, 22 (21, 5" / 54, 6 cm diag.), Full HD (1920 x 1080) 221S6QUMB/00 Find lignende produkter

Enkelhed med notebookskærm til tilslutning

udvidet visning med et enkelt kabel

 • Et enkelt USB-kabel slutter din notebook til skærmen

  Et enkelt USB-kabel slutter din notebook til skærmen

  Denne innovative store Philips-skærm muliggør nem dockingforbindelse. Skærmen er særligt velegnet til de nyeste ultratynde notebooks med begrænset antal stik og har indbygget USB-hub, Ethernet og stereohøjttalere, så du kan sende video, lyd og oprette forbindelse til internettet eller intranet direkte med en enkelt kabel-USB-forbindelse. Med denne avancerede USB Plug & Play-tilslutning kan du nu udvide dit skrivebord med brug af både din NBPC- og Philips-skærm uden at skulle bekymre dig om besværlige justeringer af opløsning eller rode rundt med kabler.

 • Få adgang til alt ekstraudstyr, tastatur samt mus fra hubben

  Få adgang til alt ekstraudstyr, tastatur samt mus fra hubben

  Nu kan du tilslutte valgfrit tastatur i fuld størrelse og mus til denne nyskabende Philips-skærms USB-hub for at forbedre din produktivitet. Du skal blot slutte din notebook til skærmen med et enkelt USB-kabel, så er du klar til at udnytte det tilsluttede ekstra eksterne udstyr som ekstern HDD, kamera, USB-drev sammen med Full HD-video, lyd og internetfunktioner. Hvis du foretrækker det, kan du naturligvis stadig benytte din NBPC's tastatur og trackpad som normalt.

 • AH-IPS-skærmen giver meget klare billeder med levende farver

  AH-IPS-skærmen giver meget klare billeder med levende farver

  Den nyeste Philips-skærm anvender avancerede AH-IPS-paneler, som sikrer suveræn farvegengivelse, reaktionstid og optimeret strømforbrug. I modsætning til standard TN-paneler viser AH-IPS-paneler ensartede farver selv ved 178 graders betragtningsvinkler og i pivottilstand. Med sin fremragende ydeevne er AH-IPS specielt velegnet til programmer, der kræver nøjagtige farver og ensartet lysstyrke altid, som f.eks. fotoretouchering, grafikprogrammer og internetsurfing.

 • Mindre øjentræthed med flimmerfri teknologi

  Mindre øjentræthed med flimmerfri teknologi

  På grund af den særlige styring af lysstyrke på LED-baggrundsbelyste skærme oplever nogle brugere flimmer på skærmen, hvilker gør øjnene trætte. Philips' flimmerfrie teknologi anvender en ny løsning til at regulere lysstyrke og reducere flimmeret, så du får en mere behagelig oplevelse.

 • SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase sikrer brugervenlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase er en skærmfod, som giver en mere ergonomisk korrekt skærmvisning plus kabelstyring. Fodens brugervenlige højde, hældning, vinkel og rotation giver mulighed for at placere skærmen mest hensigtsmæssigt, så den fysiske belastning på lange arbejdsdage mindskes. Den smarte kabelføring giver mindre rod og får arbejdspladsen til at virke professionel.

 • Lav ramme-til-bord-højde for maksimal læsekomfort

  Lav ramme-til-bord-højde for maksimal læsekomfort

  Philips-skærmen kan, takket være sin avancerede SmartErgoBase, sænkes næsten helt ned til bordniveau for en komfortabel betragtningsvinkel. Lav ramme-til-bord-højde er den perfekte løsning, hvis du bruger briller med dobbeltslebne glas, trifokalglas eller glidende overgang til computerarbejde. Desuden giver den brugere med meget forskellige højder mulighed for at bruge skærmen i deres foretrukne vinkel- og højdeindstillinger, hvilket hjælper med at reducere træthed og overbelastning.

 • Miljøvenlige materialer, der lever op til internationale standarder

  "Philips bestræber sig på at bruge bæredygtige og miljøvenlige materialer i alle vores skærme. Til alle faste plastikdele, dele af metalkabinetter og emballeringsmaterialer anvendes 100 % genanvendeligt materiale. I udvalgte modeller benytter vi op til 65 % genbrugsplastik. Streng overholdelse af RoHS-standarderne sikrer en væsentlig reduktion eller komplet eliminering af giftige stoffer som f.eks. bly. Indholdet af kviksølv i skærme med CCFL-baggrundsbelysning er reduceret betydeligt, og det er helt elimineret i skærme med LED-baggrundsbelysning. Besøg Philips @ http://www.asimpleswitch.com/global/ for at få mere at vide.

 • PVC-BFR-frit kabinet

  Dette Philips-skærmkabinet indeholder ikke brominerede flammehæmmer og polyvinylklorid (PVC-BFR-fri)

Se alle specifikationer
 • Aktiviteter som skærmdeling, online-streaming af video og lyd over internettet kan påvirke dit netværks ydeevne. Din hardware, netværksbåndbredde og dens ydeevne afgør den overordnede lyd- og videokvalitet.
 • Viste notebook, tastatur og mus er udelukkende medtaget som illustration og ikke inkluderet i produktet.
 • "IPS"-ordmærket/-varemærket og relaterede patenter på teknologier tilhører deres respektive ejere.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i