luftrenser til stuen

  luftrenser til stuen

  Altid ren luft

  Philips Air Purifier leveres med et avanceret og nyskabende selvrensende CleanAir-system med 6 trin, som fjerner og steriliserer skadelige stoffer. Den aktive ilt genopfrisker hele tiden zeolit-filteret, hvilket sikrer langvarig og optimal ydeevne. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Altid ren luft

med et selvrensende CleanAir-system med 6 trin

 • Selvrensende zeolit-filter, der renses vha. aktiv ilt

  Selvrensende zeolit-filter, der renses vha. aktiv ilt

  Den aktive ilt, der genereres af Corona-partikelladeren, passerer gennem zeolit-filteret, hvor de indfangede luftarter oxideres og uskadeliggøres. Med denne proces genopfriskes zeolit-filteret kontinuerligt, så det kan holde i årevis.

 • Langvarig ydeevne på op til 5 år

  Langvarig ydeevne på op til 5 år

  CleanAir-systemet med 6 trin kan holde i op til 5 år. Takket være den unikke åbne struktur har 3-trins ElectroClean-partikelfilteret en konstant høj flow-hastighed. Det betyder, at det effektivt kan opfange partikler i længere tid uden at blive tilstoppet. 2-trins zeolit-filteret indfanger luftarter og lugte, som derefter oxideres af den aktive ilt, der passerer igennem og dermed kontinuerligt genopfrisker zeolit-filteret.

 • Enestående teknologi til meget høj luftfugtighed (> 90 %)

  Enestående teknologi til meget høj luftfugtighed (> 90 %)

  2-trins zeolit-filteret er fremstillet af avanceret højkvalitetszeolit, som i modsætning til mange andre materialer effektivt indfanger luftarter og lugte uden også at indfange vandmolekyler. Det betyder, at det er i stand til fortsat at indfange luftarter og lugte ved meget høj luftfugtighed på helt op til 90 %.

 • 3-trins ElectroClean-partikelfilter fjerner >99 % af partiklerne

  3-trins ElectroClean-partikelfilter fjerner >99 % af partiklerne

  3-trins ElectroClean-partikelfilteret fungerer på tre måder. Først blokerer forfilteret for større partikler, som f.eks. allergener fra dyr (hår og døde hudceller) samt allergener fra husstøv. Derefter bliver de finere partikler, der er sluppet gennem forfilteret, herunder bakterier og vira, ladet af Corona-partikelladeren. Endelig tiltrækker ESP-filteret (Electro-Static Precipitation) disse ladede partikler til sin overflade, hvor de fastholdes. Ved gennemsnitlig brug behøver ESP-filteret kun udskiftes hvert femte år, og det er således billigt i brug.

 • 2-trins zeolitfilter fjerner effektivt luft og lugt

  2-trins zeolitfilter fjerner effektivt luft og lugt

  2-trins-filteret af højkvalitetszeolit anvender avanceret NCCO-teknologi (Nano-Confined Catalytic Oxidization). Først indfanger filteret et bredt spektrum af luftarter og lugte, og derefter bruger det den gennemstrømmende aktive ilt til at neutralisere dem, så filteret hele tiden genopfriskes. Sammenlignet med det traditionelle filter med aktivt kul fungerer dette højkvalitetszeolit-filter mere stabilt under forskellige luftfugtighedsforhold, og fordi det hele tiden genopfriskes af aktiv ilt, har det en levetid på op til 5 år.

 • Øjeblikkelig sterilisation af vira og bakterier

  Øjeblikkelig sterilisation af vira og bakterier

  Den aktive ilt, der genereres af Corona-partikelfilteret, steriliserer skadelige bakterier og vira, der bliver opfanget i ESP-partikelfilteret.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i