1
Luftrenser og luftfugter

Philips Luftforbedringsprodukter

Få styr på din indendørs luftkvalitet

Luftrenser
Allergier

Philips luftrenser opfanger effektivt partikler og allergener som eksempelvis pollen, dyreskæl og bakterier.

Luftfugter
Tør luft

Har du et tørt indeklima? Philips' luftfugter giver dig optimal luftfugtighed på en naturlig og hygiejnisk måde.

Kombiprodukt
Optimal luftkvalitet

Få en bedre indendørs luftkvalitet og optimal luftfugtighed med en kombineret luftfugter og luftrenser fra Philips.
Alle produkter

Din indendørs luftkvalitet

 

Luften indendørs er oftest mere forurenet end luften udendørs. At have ren luft i hjemmet er lige så vigtigt som at spise sundt. Se mere information herunder. 

Læs mere 
Indendørs forurening kan komme fra bl.a. madlavning, rengøringsprodukter og husdyr. Nye møbler og ny maling eller nye tapeter kan også afgive gasser og flygtige organiske forureninger. Desuden blandes den allerede forurenede indendørsluft med forurening udefra. Selv med lukkede døre og vinduer kan allergener og småpartikler på under 2,5 mikron komme ind gennem ventilationen. Pollen fra træer, græs og planter er faktisk almindelige allergener indendørs, der kan give allergisymptomer. Et andet indendørs allergen er støv, der indeholder støvmider, mineraler og andre partikler, der kan give svære allergiske reaktioner og astma.

For at undgå at skimmelsvamp, bakterier og vira vokser eller spredes, bør luften i hjemmet holde en fugtighed på 40–60 %. Et rum med optimal luftfugtighed er mere bekvemt at opholde sig i, gør det lettere at trække vejret og gør, at huden ikke tørrer ud.

Frisk luft

 

Mange tror, at de er beskyttet i hjemmet, men luften i vores hjem kan være 2–5 gange så forurenet som udendørsluften ifølge Verdenssundhedsorganisationen, WHO*. At indånde frisk og ren indendørsluft kan bidrage til forbedret sundhed og bedre velvære i hverdagen. 

Ren indendørsluft

med Philips luftforbedringsprodukter

 

Uanset om du er pollenallergiker eller har tør hud, så har vi et produkt til dig. Teknologien i vores luftforbedringsprodukter kan forbedre din sundhed og modvirke symptomerne, når du er hjemme. 

Naturlig luftfiltrering

Naturlig filtrering

VitaShield IPS-teknologien filtrerer ultrafine partikler på helt ned til 20 nanometer som eksempelvis allergener, bakterier, støv og vira.

AeraSense
Gør det usynlige synligt
AeraSense måler luftens kvalitet indendørs, indstiller automatisk luftrenseren for en optimal luftrensning og giver samtidig feedback om luftkvaliteten i realtid.
Optimal och hälsosam luftfuktighet
Optimal og sund luftfugtighed
NanoCloud-teknologi sikrer optimal luftfugtighed (40–60 %) og reducerer også spredningen af bakterier, vira og støvdannelse.

Testet af ECARF for allergikere

 

En klinisk test, der udførtes af ECARF, en af verdens førende organisationer indenfor allergiforskning, viste, at pollenallergikere, der bruger Philips Air Purifier, får betydeligt færre symptomer på pollenallergi, som nys, røde og løbende øjne, kløende og løbende næse og hudproblemer.

* Efter 90 minutters eksponering med Philips luftrenser sammenlignet med eksponering uden filter – Klinisk testet af ECARF

Vores teknik opfanger

Pollen och allergener
Pollen og allergener
Damm och kvalster
Støv og mider
Bakterier och virus
Bakterier og vira
Torr inomhusluft
Tør indendørsluft
Matlagning och matos
Gasser og lugt
Partiklar och avgaser
Partikler

Se også

Mere inden for rengøring

Robotstøvsugere

Skapa ett rent och 
hälsosamt hem