PerfectCare Elite

Strygejern med dampstation

  • KA

  PerfectCare Elite

  Strygejern med dampstation

  Den kraftigste damp til den hurtigste strygning*

  PerfectCare Elite er det bedste og mest effektive dampgeneratorstrygejern fra Philips. Med teknologien OptimalTEMP kan du nu stryge både jeans og silke uden behov for indstilling af temperaturen. Garanti mod beskadigelse af al beklædning, der er egnet til strygning. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 2.899,00
 • Den kraftigste damp til den hurtigste strygning*

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

PerfectCare Elite Strygejern med dampstation

Maks. tryk 6, 5 bar, Op til 450 g dampskud, Vandtank med 1, 8 liters kapacitet, Aftagelig vandtank GC9622/20 Find lignende produkter

Den kraftigste damp til den hurtigste strygning*

med ultralet strygejern

 • Stor aftagelig vandtank for nem påfyldning

  Stor aftagelig vandtank for nem påfyldning

  Den aftagelige vandtank kan nemt fyldes op når som helst uden afbrydelse af apparatet. Den har et stort påfyldningshul, så du kan sagtens fylde vandtanken op under hanen. Den har en kapacitet på 1,8 l, så du kan nyde op til 2 timers kontinuerlig brug uden behov for opfyldning af tanken.

 • Spar energi med ECO-tilstand

  Spar energi med ECO-tilstand

  Med ECO-tilstand kan du spare energi, uden at det går ud over strygeresultatet. ECO-tilstand anvender en mindre mængde damp, men stadig tilstrækkeligt til at stryge alt dit tøj.

 • Stryg cowboybukser og silke efter hinanden uden at ændre temperaturindstilling

  Stryg cowboybukser og silke efter hinanden uden at ændre temperaturindstilling

  Med OptimalTemp-teknologi behøver du ikke længere spilde tid på at ændre temperaturindstillinger, vente på, at temperaturen justeres, eller sortere tøjet på forhånd. Stryg cowboybukser og silke efter hinanden med garanti for, at tøjet ikke beskadeiges pga. for høj temperatur takket være en perfekt kombination af temperatur og et konstant, effektivt damptryk.

 • Sikker transportlås

  Sikker transportlås

  Dit strygejern med dampstation har en sikker transportlås, der fastgør strygejernet til basisenheden uden risiko for glidning eller berøring af den varme strygesål. Den sikrer sikker og nem transport mellem brugssted og opbevaring rundt omkring i huset.

 • Du kan roligt lade den varme strygesål blive på strygebrættet

  Du kan roligt lade den varme strygesål blive på strygebrættet

  Innovativ OptimalTemp-teknologi garanterer mod beskadigelse pga. for høj temperatur i fb. m. alle strygbare tekstiler. Det giver tryghed under strygningen og betyder, at du kan lade den varme strygesål stå direkte på strygebrættet i bomuld uden nogen beskadigelse. Det hjælper med til at reducere ubehaget i dit håndled, da du ikke behøver løfte det fra basisenheden så ofte

 • Automatisk slukning af hensyn til sikkerhed og energibesparelse

  Automatisk slukning af hensyn til sikkerhed og energibesparelse

  Sikkerhedsfunktionen til automatisk slukning slukker automatisk strygejernet med dampstation, hvis det ikke har været i brug i et par minutter. Det sparer energi og giver sikkerhed og ro i sindet.

 • Testet og godkendt af uafhængige tekstileksperter

  Testet og godkendt af uafhængige tekstileksperter

  Strygejernet er testet og godkendt af uafhængige tekstileksperter hos forskningsinstitutter såsom DWI, IWTO og Woolmark for sin fremragende strygeevne. Woolmark Appeal Care-programmet hjælper kunderne med at finde kvalitetsvaskeprodukter, der er godkendt af The Woolmark Company til brug på uldprodukter. Philips er med den patenterede OptimalTEMP-teknologi indtil nu det eneste mærke, der har formået at blive certificeret med guldstandarden fra Woolmark. Du kan have tiltro til, at vores Woolmark-godkendte tøjplejeprodukter passer perfekt til uldtøj af enhver art.

 • Philips' bedste glideevne og mest ridsefaste strygesål

  Philips' bedste glideevne og mest ridsefaste strygesål

  T-ionicGlide er Philips' mest eksklusive strygesål, der sikrer overlegen glideevne og mere effektiv og hurtigere strygning. Den har en base i rustfrit stål, der er hårdere og mere holdbart end aluminium, og et integreret titaniumoxidlag, der sikrer avanceret ridsefasthed. Desuden giver den omhyggeligt designede form og ventilationshullerne en endnu bedre dampfordeling til hurtigere fjernelse af folder.

 • Kraftig damp fjerner folder effektivt

  Kraftig damp fjerner folder effektivt

  Med revolutionerende teknologi kan du få en ultrahurtig strygeoplevelse. Den kraftige og konstante damp klarer selv ujævne folder, og tykkere materialer glattes hurtigt ud uden besvær. Og der er et ekstra dampskud, hvis det er nødvendigt – perfekt til lodret strygning eller vanskelige folder.

 • Let og behageligt at håndtere

  Let og behageligt at håndtere

  Dampstrygejernet har den ideelle vægt: Utrolig let og behageligt at håndtere. Det glider nemt hen over dit tøj, fjerner de mest genstridige folder på ingen tid og reducerer belastningen af dit håndled. Det gør også lodret dampning meget nem og effektiv. Nu kan du ved lodret behandling nemt og effektivt fjerne folder på dit sarte tøj som f.eks. silkebluser, kjoler, jakker og endda tøj med plisseringer, dekorationer, knapper osv., som ellers er vanskeligt at stryge.

 • Let og effektivt afkalkningssystem

  Let og effektivt afkalkningssystem

  Regelmæssig afkalkning beskytter dit strygejern og sikrer, at du fortsat opnår den allerbedste dampproduktion. Den eksklusivt designede og ideelt placerede Easy De-Calc Plus-funktion er den ideelle måde at undgå kalkdannelse og forlænge strygejernets levetid på. Strygejernet minder dig med både lys og lyd om, når det er tid til rengøring og afkalkning. Når apparatet er koldt, skal du blot fjerne Easy De-Calc-knappen, hælde kalk og snavset vand i en kop og tømme den.

Se alle specifikationer
 • Strygejernets vægt og dampmængde (norm IEC60311) sammenlignet med de 10 bedst sælgende dampgeneratorer. Testet dec. 2014

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i