WardrobeCare

Integreret strygebræt

  WardrobeCare

  Integreret strygebræt

  Halvt så meget arbejde, maksimalt udbytte

  Det integrerede Philips Wardrobe Care GC9940/05-strygesystem giver problemfri strygning fra opsætning til opbevaring. Et aktivt strygebræt kombineret med et kraftfuldt strygejern giver dig professionelle strygeresultater derhjemme. Se alle fordelene

 • Halvt så meget arbejde, maksimalt udbytte

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

WardrobeCare Integreret strygebræt

Ikonisk trolleydesign, sammenfoldeligt bræt GC9940/05 Find lignende produkter

Halvt så meget arbejde, maksimalt udbytte

Integreret strygesystem

 • DualProtect anti-kalk-system til problemfri strygning

  DualProtect-antikalk-systemet er designet til at holde systemet 99% kalkfrit. Dette brugervenlige antikalk-system beskytter systemet mod kalk og forlænger systemets levetid. Den dobbelte beskyttelse sikres ved hjælp af de specielle antikalk-patroner, der forhindrer, at der opstår kalk i systemet, og en ekstra rensecyklus, når patronerne udskiftes. Dobbelt beskyttelse, så du kan nyde en problemfri strygning uden at spekulere på kalk.

 • Aktivt strygejern med blæse- og sugefunktion

  Et perfekt strygeresultat uden besvær. Det aktive strygebræt har en ventilator med blæse- og sugefunktion. Brug blæsefunktionen, når du stryger på en luftpude, som især er velegnet til lette og fine materialer, idet der hverken opstår utilsigtede folder eller skinnende områder på mørkt materiale. Med sugefunktionen kan du holde materialet fast på brættet, så du kan lave perfekte pressefolder i bukserne.

 • Skjorteformet ende giver nem strygning af skjorter

  Nu er det endelig blevet nemt at stryge en skjorte. Takket være den unikke facon på strygebrættet, hvor den ene ende er specielt formet til skjorter, er det både nemt og hurtigt at stryge skjorter. En skjorte passer perfekt rundt om den ende af strygebrættet, der er formet som en skulder, og du kan hurtigt placere skjorten rigtigt til strygning. Både bagsiden og skulderområdet stryges på én gang, således at du sparer både tid og kræfter.

 • Unik OptimalTemp: problemfri strygning, uden behov for indstilling

  Det unikke og revolutionerende OptimalTemp-system har altid den perfekte kombination af damp og temperatur til alle typer tøj og fjerner effektivt og blidt folder fra tøjet. Strygning kan overstås både fredeligt, sikkert og hurtigt. Der er ikke behov for at indstille temperatur og damp mere, der er ingen risiko for at brænde fine stoffer, og det er ikke længere nødvendigt at vente på, at strygejernet varmer op eller køler ned mellem forskellige typer tøj.

 • Ikonisk trolleydesign med sammenfoldeligt bræt

  Ikonisk trolleydesign med sammenfoldeligt bræt. Philips WardrobeCares unikke design gør det til det bræt, der er nemmest at sætte op og opbevare, på markedet*. *Testet mod den førende konkurrent, SLG, i maj 2011.

 • Hurtig strygning: op til 6 bar damptryk, 120g/m damp

  Hurtig strygning: op til 6 bar damptryk, 120g/m damp

  Hurtig strygning med op til 6 bar damptryk og op til 120 g/min kontinuerlig damp. Takket være den effektive ydelse og OptimalTemp-teknologien er det hurtigere at stryge med WardrobeCare end med noget andet integreret strygebræt på markedet.* *Testet mod den førende konkurrent, SLG, i maj 2011.

 • Integreret strygebræt med dampstation

  Integreret Philips-strygebræt med dampstation.

 • Lodret strygning og dampning

  Lodret strygning og dampning

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i