AVENT

Philips AVENT

Digital dampsterilisator

  Philips AVENT

  Digital dampsterilisator

  Altid klar til brug

  Den digitale Philips AVENT-dampsterilisator arbejder hurtigt og konstant og holder indholdet sterilt, indtil det skal bruges. Og du sparer tid til andre gøremål. Se alle fordelene

 • Altid klar til brug

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Altid klar til brug

Avanceret teknologi til 24 t sterilisation

 • Avanceret digitalt display og lydalarm

  Avanceret digitalt display og lydalarm

  Displayet og lydalarmen fortæller dig, når steriliseringen er udført, og hvor længe genstandene er sterile. Displayet viser også, om du har kommet for lidt eller for meget vand i sterilisatoren, så du altid er sikker på, at steriliseringen er blevet udført nøjagtigt og pålideligt.

 • Indholdet bliver sterilt og klar til brug på ca. 6 min.

  Indholdet bliver sterilt og klar til brug på ca. 6 min.

  Fordelen ved dampsterilisering er, at det er meget hurtigere (og mere sikkert) end den traditionelle metode med at koge flaskerne i en gryde på komfuret. Med den digitale sterilisator tager det ned til 6 minutter at sterilisere en fyldt maskine med 6 flasker, flaskesutter og beskyttelseshætter.

 • Rummer op til seks Philips AVENT-sutteflasker

  Rummer op til seks Philips AVENT-sutteflasker

  Sterilisatoren har et smart design, der fylder mindre i køkkenet, men som alligevel har plads til seks Philips AVENT-flasker eller to Philips AVENT-brystpumper. De to kurve kan sættes sammen til én kurv til opvaskemaskinen, hvilket gør det meget nemmere at rengøre mindre genstande som sutter og flaskesutter.

 • Tilsæt kun vand, fyld delene i, og vælg funktion

  Tilsæt kun vand, fyld delene i, og vælg funktion

  Ved siden af den avancerede funktionalitet er den digitale sterilisator enkel og nem at bruge. Du skal bare tilsætte vand, placere flasker, brystpumpe eller tilbehør i sterilisatoren og vælge indstilling. Med indstilling 1 kan du køre en enkelt steriliseringscyklus, der er praktisk, når du vil ordne alle genstandene på én gang. Indstilling 2 er beregnet til 24-timers sterilisering, hvilket er meget praktisk, hvis du ønsker at opbevare genstandene i sterilisatoren natten over, eller når du kun vil tage en flaske ad gangen ud i forbindelse med madning. Lige meget hvilken rutine du har, vil denne sterilisator gøre den daglige sterilisering nemmere.

 • Holder indholdet sterilt hele døgnet

  Holder indholdet sterilt hele døgnet

  Denne avancerede sterilisator sørger for, at du altid har sterile flasker ved hånden ved at holde indholdet sterilt i 24 timer. Den steriliserer automatisk indholdet med 6 timers mellemrum. Med den praktiske pauseknap kan du også tilføje eller fjerne genstande, når du vil, og den digitale sterilisator steriliserer automatisk indholdet igen.

 • Ekstra beskyttelse gennem naturlig dampbeskyttelse

  Sterilisering handler udelukkende om at beskytte din baby mod bestemte mælkebakterier, indtil immunsystemet er stærkt nok. Philips AVENT-sterilisator bruger hospitalsmetoden med dampsterilisering, der er hurtig, nem og effektiv - og uden kemikalier.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris
 • Flaske følger ikke med dette produkt

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i