1
Øretelefoner

Trådløse Bluetooth®-hovedtelefoner

  Trådløse Bluetooth®-hovedtelefoner

  Lyd i høj opløsning

  Philips SHB9250 med Bluetooth-forbindelse eliminerer behovet for kabler, uden at reducere lydkvaliteten, og leverer dyb bas og perfekt klarhed. Skift nemt fra musik til opkald, og nyd komfort på farten takket være ørekapsler med blød polstring. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Lyd i høj opløsning

Philips SHB9250 med Bluetooth-forbindelse eliminerer behovet for kabler, uden at reducere lydkvaliteten, og leverer dyb bas og perfekt klarhed. Skift nemt fra musik til opkald, og nyd komfort på farten takket være ørekapsler med blød polstring. Se alle fordelene

Trådløse Bluetooth®-hovedtelefoner

40mm drivere/lukket bagside, On-ear, Bløde ørepuder SHB9250/00 Find lignende produkter

Lyd i høj opløsning

med dynamisk basforstærkning

 • Justerbare ørekapsler og hovedbånd til perfekt tilpasning

  Justerbare ørekapsler og hovedbånd til perfekt tilpasning

  Hovedtelefonerne er ergonomisk designet til at passe perfekt til dig, takket være de justerbare ørekapsler og hovedbånd – til ægte komfort og sikkerhed på farten.

 • Ergonomisk pudeprofil til lang tids bærekomfort

  Ergonomisk pudeprofil til lang tids bærekomfort

  De ergonomiske ørepuder er udformet af blødt skum, der giver perfekt lydforsegling såvel som fremragende bærekomfort i længere tid. Omhyggeligt justerede klemmer giver en sikker pasform og sikrer optimal nydelse af lyden i timevis.

 • Bluetooth-teknologi sikrer trådløs frihed og komfort

  Bluetooth-teknologi sikrer trådløs frihed og komfort

  Par dine hovedtelefoner med Bluetooth-enhed for at nyde krystalklar musik – trådløst. Selv når batterierne er ved at løbe ud, behøver din musiknydelse ikke være slut. Du skal blot tilslutte kablet og lade musikken spille videre.

 • Design med lukket bagende optimerer lydisolering

  Design med lukket bagende optimerer lydisolering

  Designet med lukket bagside isolerer din musik fra udefrakommende lyde, så du kan nyde alle de fine detaljer og den fyldige baslyd fra den originale optagelse.

 • NFC-tilslutning med et enkelt tryk, der gør parring enkel

  NFC-tilslutning med et enkelt tryk, der gør parring enkel

  Automatisk vækningsenhed med enkel NFC-parring med et enkelt tryk gør det muligt at slutte dine Bluetooth-hovedtelefoner til en hvilken som helst Bluetooth-aktiveret enhed – med blot en enkelt berøring.

 • Hurtigt reagerende og brugervenlige berøringsfunktioner

  Hurtigt reagerende og brugervenlige berøringsfunktioner

  Berøringsfunktioner er hurtigt reagerende og brugervenlige, hvilket giver mulighed for bevægelsesstyring af lydstyrke, fremadspoling, tilbagespoling, afspilning, pause og besvarelse af opkald.

 • Trådløs styring og nydelse til musik og opkald

  Trådløs styring og nydelse til musik og opkald

  Par blot din smart-enhed med dine hovedtelefoner vha. Bluetooth, og nyd friheden og fornøjelsen ved krystalklar musik og telefonopkald – uden besvær med ledninger. Med de intuitive knapper kan du nemt styre musik og opkald med ét tryk.

 • Multi-point afspiller musik og opkald på to enheder på én gang

  Multi-point afspiller musik og opkald på to enheder på én gang

  Multi-point giver dig mulighed for at tilslutte dine Philips Bluetooth-hovedtelefoner med to Bluetooth-aktiverede enheder samtidigt. Du skal blot parre de to enheder for at kunne nyde film og musik, mens du uden besvær modtager opkald undervejs.

 • Lyd i høj opløsning gengiver musikken i dens reneste form

  Lyd i høj opløsning gengiver musikken i dens reneste form

  Lyd i høj opløsning giver det bedste inden for lydgengivelse og en mere virkelighedstro genskabelse af de originale masteroptagelser i studiet end CD-formater på 16 bit/44,1 kHz. Denne kompromisløse kvalitet gør lyd i høj opløsning til musikelskerens foretrukne ledsager inden for lyd. Disse hovedtelefoner lever op til de strenge standarder, der kræves for at opnå kvalitetsstemplet for lyd i høj opløsning.

 • 40 mm neodymdrivere giver dyb bas og klar lyd

  40 mm neodymdrivere giver dyb bas og klar lyd
 • Fladt foldedesign for nem opbevaring på farten

  Dine Bluetooth-hovedtelefoner, der er smart designet til at give dig den bedste oplevelse på farten, kan nemt foldes sammen, så de er nemme at transportere og opbevare. De omhyggeligt udvalgte komponenter, herunder beslag, der giver mulighed for at bevæge hovedtelefonens dele lettere, gør disse hovedtelefoner til din perfekte rejsekammerat.

 • Aktiver Siri og Google Now med et tryk på ørestykkeknappen

  De nyeste Philips Bluetooth-hovedtelefoner, som er kompatible med Siri og Google Now, gør det endnu nemmere at bruge din virtuelle assistent. Du behøver blot at trykke på ørestykkeknappen for at aktivere Siri på iPhone- eller Google Now på Android-enheder.

Se alle specifikationer
 • De faktiske resultater kan variere
 • Ved brug af det medfølgende hovedtelefonkabel

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i