1
Kontor

Philips-kontorskærme  bedste køb

LCD-skærm med PowerSensor
LCD-skærm med PowerSensor
Smart Ergo Base
3-sided
LowBlue
4K Ultra HD LCD-skærm
43" 4K UHD-skærm
4K
MultiView
IPS
Buet UltraWide LCD-display
Buet UltraWide LCDdisplay
Buede
Freesync
Ultra Wide-Color

Vælg den størrelse, der passer dig bedst

Skærmstørrelse


34-43"
Skærmstørrelse


23-27"
Skærmstørrelse


17-22" 

4K UHD LCD-skærm med PowerSensor

UltraClear 4K UHD, IPS-teknologi med 1 million farver i kombination viser de kritiske detaljer ved vigtigt arbejde.

SoftBlue-teknologi

SoftBlue Technology
SoftBlue LED anvender en intelligent teknologi til at reducere skadeligt, blåt kortbølgelys uden at påvirke skærmens farve eller billede. SoftBlue LED-teknologi er godkendt af det internationale testinstitut TÜV Rheinland til at kunne reducere skadeligt blåt lys. 

Bæredygtighed

EPEAT


EPEAT (Electronic Product Environmental Assessment Tool) er et system baseret på miljøpræstationsstandarden IEEE 1680-2006 (Institute of Electrical and Electronics Engineers) til vurdering af, hvor grønne elektroniske produkter er. EPEAT omfatter i øjeblikket stationære computere, bærbare computere og skærme.

 

I erkendelse af, at miljøpåvirkningerne i stigende grad bliver af afgørende betydning, er både indkøbere og producenter i gang med at udarbejde fælles miljøregler, der kan definere et grønt produkt. EPEAT imødekommer behovene hos begge parter. Med standardkriterierne kan indkøbere sammenligne produkter, mens producenterne kan få at vide, hvordan de kan gøre produktdesignet grønt. Produkter med EPEAT-logoet betragtes som grønne produkter, der mindsker miljøpåvirkningen.

 

Som en del af EPEAT Gold-standarden tilbydes gratis genanvendelse af materialerne til pap- og skumfyldemballage omkring Philips-skærme. Oplysninger om genbrug af emballeringsmateriale fås hos dit lokale servicecenter.

Genbrug


Vi ønsker at forbedre menneskers livskvalitet gennem relevante nyskabelser, og det stræber vi efter at opnå ved at anvende jordens begrænsede ressourcer på en bæredygtig måde. Dette kræver, at vi løbende arbejder med at forbedre vores produkters miljøvenlighed. Brugte skærme fra Philips og tilhørende emballage genanvendes i overensstemmelse med al miljølovgivning. I den forbindelse arbejder vi sammen med en række forskellige organisationer.