Læsetid: 3 Min
Vidste du, at der faktisk findes en kemisk forklaring på, at fed mad smager bedre? De fleste af os ønsker jo at spise sund mad med så lidt fedt tilsat som muligt, men vi vil heller ikke gå på kompromis med smagen. Og hånden på hjertet, hvor sjovt er det i længden med dampet fisk og kogt broccoli..?
God mad er noget af det bedste, der findes i livet. At spise øger virkelig livskvaliteten! Men vidste du, at der faktisk findes en kemisk forklaring på, hvorfor mad med tilsat fedt smager af mere? Når du steger, bager eller frituresteger med olie, sker der en kemisk reaktion mellem aminosyrerne og sukkeret i maden. Når olien bliver varm, frigøres der en masse rige, aromatiske smagsstoffer, som gør, at maden smager af mere og får en sprød stegeskorpe.
Innovativ teknologi for god, fedtfattig madlavning
Philips har udviklet et produkt, som efterligner denne proces, men hvor der bruges luft i stedet for olie. Philips Airfryer ser ud som en fritstående ovn, men har en meget avanceret teknologi, som gør, at du kan lave alt fra lækker gratineret hummer, fritterede kyllingevinger og ovnbagt laks med brug af ingen eller næsten ingen olie. Tricket med effekten uden brug af olie er den ekstremt hurtige luftstrøm, som igangsætter den samme proces i maden, som når man steger eller fritterer i olie. Airfryeren har en patenteret søstjerneformet bund, som gør det muligt for luften at cirkulere i en ekstremt højt hastighed, jævnt fordelt i kurven.
Philips har flere produkter i serien, lige fra XL-varianter til familiehusholdningen til smidige kompakte varianter.
Premium
Airfryer XXL
HD9870/20
Premium
Airfryer XXL
HD9867/90
Airfryer
3000 Series 4.1L
HD9252/90