Der findes to forskellige juicemaskiner til presning i hjemmet – juicere og slowjuicere. En juicere findeler først ingredienserne i mindre stykker og separerer derefter frugtjuicen fra frugtkødet ved hjælp af centrifugalkraft. Slowjuicere kværner langsomt frugterne eller grøntsagerne og presser på den måde frugtsaften ud af ingredienserne. Juicer, som er friskpressede med disse to metoder, er i gennemsnit lige næringsrige og fulde af vitaminer, men der er et par andre forskelle. En juicere er særligt effektiv og hurtig til at presse hårde grøntsager og frugter, mens en slowjuicer kan presse ingredienser som grønkål og hvedegræs – ja oven i købet mandler! Læs mere for at finde ud af, hvilken juicemaskine der passer dig bedst.
Hjemmelavet og friskpresset grøntsagsjuice, er en nem måde at få flere grøntsager i den daglige kost på. Verdenssundhedsorganisationen anbefaler, at man spiser mindst 400 g frugt og grønt hver dag: "Spis varieret og gerne friske råvarer”. Da juicen er hjemmelavet, er den med garanti helt frisk.
You are about to visit a Philips global content page
Continue