Hvorfor er det så vigtigt at få styr på din astma? Enheder til astmabehandling kan hjælpe med at give din eller dit barns medicin mere effektivt og samtidigt reducere bivirkninger1,2. Ved at få det rette niveau af medicin til dine lunger med den rette hyppighed, som din læge har ordineret, kan du leve livet med færre symptomer og mere frihed.
Mange mennesker med astma synes, at de har styr på deres tilstand, hvis symptomerne kun blusser op lejlighedsvist, og de antager, at mindre brug af deres inhalator betyder, at deres astma er mere under kontrol. Faktisk kan det betyde, at din astmabehandlingsplan ikke fungerer så godt, som den burde, eller at du ikke overholder den som foreskrevet. Men bivirkningerne fra receptpligtig medicin - som smagen eller fornemmelsen af medicinen i halsen - kan afholde dig fra at holde dig til planen.
Tag styringen! Se, hvordan vores enheder til astmabehandling kan hjælpe med at få styr på din astma.
Du har ingen eller kun mindre symptomer i dagtimerne3
Du vågner ikke om natten med astmasymptomer3
Du behøver ikke at bruge din inhalator mere end 2 gange om ugen for at behandle dine symptomer3
Har du styr på din astma?
Global Initiative for Asthma (GINA) anbefaler at bruge spørgsmål som følgende for at vurdere, om astma er under kontrol7:
1. Hvis du eller dit barn har astma, har du eller dit barn hoste, hiven efter vejret eller trykken for brystet mere end to gange om ugen? Ja eller Nej
2. Hvis du eller dit barn har astma, betyder det så en begrænsning for dig eller dit barn mht. at deltage i sport eller almindelige fysiske aktiviteter?Ja eller Nej
3. Hvis du eller dit barn har astma, vågner du eller dit barn så om natten med astmasymptomer?Ja eller Nej
4. Hvis du eller dit barn har astma, bruger du eller dit barn så en inhalator mere end to gange om ugen for at behandle astmasymptomer? Ja eller Nej
Hvis du svarede ja til nogen af disse spørgsmål, er der muligvis ikke så godt styr på din eller dit barns astma, og du bør få en tid hos lægen for at tale om symptomer og gennemgå din astmahandlingsplan.
Luften i vores hjem er ofte 2-5 gange mere forurenet end luften udendørs. De daglige aktiviteter - som madlavning, rengøring og leg med kæledyr - frigiver allergener og luftforurenende stoffer i hjemmet. Vi trækker vejret ca. 24.000 gange hver dag, så luften i vores hjem kan virkelig påvirke vores liv. Bedre luftkvalitet hjælper med at forebygge eller afhjælpe allergier, astma og vejrtrækningsproblemer, så vi alle kan trække vejret lidt lettere. Philips Air-løsninger fjerner fire vigtige faktorer, der påvirker luftkvaliteten i rummet, og som kan være med til at udløse et astmaanfald: PM 2,5 - mikroskopiske luftforurenende stoffer, der er almindelige udløsere af et astmaanfald. Allergener - som f.eks. pollen, der kommer udefra, støvmider, dyreskæl (hudflager) og mugsporer. Bakterier og vira - indånding kan forårsage influenza, almindelig forkølelse, tuberkulose og andre infektioner, men også øge risikoen for astma. Fugtig eller tør luft - dette kan forværre allergier, astma og andre luftvejssygdomme.
Philips-luftrensere fjerner 99,97 % * af luftbårne allergener, herunder pollen, husstøvmider og dyreskæl.**
Appen giver feedback i realtid på luftkvalitet via displayet og samt råd til allergihåndtering.
Philips-luftrensere er certificeret af myndigheder som f.eks. AHAM, ECARF.
Takket være eksklusiv AeraSense-teknologi, en partikelsensor, der registrerer selv den mindste ændring i luften og sikrer, at renseren er justeret til at reducere luftbårne allergener.
* Partikler mellem 0,3 og 10 mikroner ** Testet på filtermedier for effektiv enkeltgennemstrømning ved luftstrøm på 5,33 cm/s, af et tredjepartslaboratorium.
Philips-luftfugtere bevarer et behageligt fugtighedsniveau i dit hjem ved at opretholde en konstant og ensartet, relativ luftfugtighed på mellem 40 % og 60 %.
Philips-luftfugtere spreder 99 % færre bakterier sammenlignet med ultrasoniske luftfugtere *** takket være eksklusiv NanoCloud-teknologi.
Philips-luftfugtere fordeler fugtet luft ligeligt i rummet.
*** Sammenlignet med almindelig ultralydsteknologi (ikke varm dis). Philips NanoCloud-teknologi udsender op til 99 % færre naturlige bakterier i luften, som testet i 8 uger i et 1 m3-kammer og certificeret i en uafhængig benchmarkundersøgelse i laboratorium hos Rabe HygieneConsult i juni 2012 (Rabe HygieneConsult 2101p_12.116).
Philips 2-i-1 luftaffugter og luftrenser reducerer fugt og allergener for et hjem med et mere tørt og sundt indeklima.
Philips 2-i-1 luftaffugter og luftrenser filtrerer ultrafine partikler helt ned til 0,02 mikroner**** takket være NanoProtect-filteret.
Få feedback i realtid fra indikatoren for luftkvalitet og digital visning af luftfugtighed.
***** Filteret er testet med NaCl-testaerosol iht. DIN71460-1 i IUTA
En astmahandlingsplan er et dokument, som du kan oprette sammen med din læge, der beskriver, hvornår og hvor meget forebyggende astmamedicin du eller dit barn skal tage dagligt for at administrere jeres tilstand, hvor ofte I skal bruge anfaldsmedicin, og hvilke yderligere skridt der skal tages, hvis symptomerne bliver værre.
Et enkelt grøn-gul-rød-format gør det nemt at holde styr på, om I har det godt, eller I er ved at få det værre, og hvad I kan gøre ved det. Brugt sammen med en flowmåler til at registrere din lungefunktion kan handlingsplanen hjælpe dig med at holde fast i din behandling for at opnå bedre overordnet astmakontrol.
Trafiklyssystemet med tre zoner med Philips PersonalBest-flowmåler
Bedre medicinering
Medicin ender ofte i mund, hals og mave, når man bruger en inhalator alene. Et opbevaringskammer med ventil (også kaldet en åndingsbeholder) forbedrer leveringen af medicin til lungerne, hvor den skal bruges, med så meget som op til 4 gange4. At få den rette mængde medicin kan medvirke til at reducere daglige symptomer og holde dig i den grønne zone2.
Registrer dit peak-flow for bedre kontrol over din astma
En flowmåler anvendes til at måle, hvor hurtigt du kan puste luft ud fra dine lunger.
En flowmåler bruges også til at afgøre, om dine astmasymptomer placerer dig i gul eller rød zone af din astmahandlingsplan.
Få medicin til dine lunger, hvor den skal bruges
Lægen kan ordinere anfaldsmedicin leveret af en pMDI-inhalator eller forstøver til respirationsbehandling af forværrede astmasymptomer. Forstøvere forvandler flydende medicin til en fin tåge, der er lettere absorberes ind i dine lunger. Målet er at få dig eller dit barn tilbage til den grønne zone og have det godt.
Leverer medicin på så lidt som 4 minutter6.
Slankt og strømlinet design og nem betjening
Stort set lydløs levering af medicinen, derhjemme eller på farten
Enkel 2-delt konstruktion for nem rengøring
Det indbyggede genopladelige batteri giver op til 30 behandlinger (120 minutters anvendelse) mellem hver opladning
Philips InnoSpire Go bærbar netforstøver er hurtig, effektiv og brugervenlig, og den er designet til at afkorte astmabehandlingstiden med 25 %5, så din medicin kan leveres på så lidt som fire minutter.6 InnoSpire Go er stort set lydløs, og den er lille, transportabel, diskret og kan bruges overalt.
Se InnoSpire Go, og lær, hvordan den fungerer
InnoSpire Go
Maske
HH1344/03
Din læge eller apoteker kan være værdifulde ressourcer til at forstå brugen og fordelen ved at inkludere astmabehandlingsenheder som en del af en astmahandlingsplan. Nogle astmabehandlingsenheder fås kun på recept.
ANSVARSFRASKRIVELSE:
Oplysningerne på denne hjemmeside er kun vejledende og bør ikke erstatte rådgivning fra en læge.
FODNOTER: [2] Asthma.org.uk. Advice/inhalersmedicines.treatments/inhalers-and-spacers. Accessed January 2016. [3] Asthma.org.uk. Advice/manage-your-asthma. Accessed January 2016. [4] Gardenhire D., Arzu A., Dean H., Myers T. A guide to aerosol delivery devices for respiratory therapists 3rd edition, American Association for Respiratory Care, 2013. [5] I forhold til forgængeren Aeroneb Go. [6] Ved brug af 2,5 ml inhalationsmedicin.
[1] Newman, S.P., et al. Improvement of pressurized aerosol deposition with Nebuhaler spacer device. Thorax, 1984; 39(12) 935-41
[7] ginasthma.org. 2017-gina-report-global-strategy-for-asthma-management-and-prevention. Assessment of Asthma page 29. Accessed November 2017.
You are about to visit a Philips global content page
Continue