0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Chokoladekage

    Portioner 6 p, Forberedelsestid: 10 m, Tilberedningstid: 25 m

    Ingredienser

    • 50 g blødt smør
    • 50 g sukker
    • 1 æg
    • 50 g mel
    • 1 tsk kakao
    • 50 g ren chokolade skåret i stykker

    Vejledning

    • Forvarm AirFryer til 160°C.
    • Pisk smør og sukker i en røreskål med en mixer i ca. 5 minutter, indtil blandingen er let og cremet.
    • Tilsæt ægget, og pisk det ind i smørblandingen. Tilsæt derefter mel, kakaopulver samt en knivspids salt. Bland grundigt. Tilsæt til sidst syltetøj, chokoladestykker samt revet appelsinskal, og bland grundigt.
    • Hæld dejen over i en kageform, og brug en træspatel til at udjævne overfladen.
    • Placer kageformen i kurven, og skub kurven ind i AirFryer. Indstil timeren til 25 minutter, og bag kagen, indtil den er gyldenbrun og gennembagt. Kagen er færdig, når en tandstikker, der stikkes ned i midten af kagen, kommer tør ud.
    • Lad kagen køle i formen i 5 minutter. Vend derefter kagen ud på en bagerist, og stil den til afkøling.
    Chokoladekage | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.