0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Champagnecocktail med vaniljeis

    Får dig til at føle dig som en kulinarisk dronning

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 0 m, Tilberedningstid: 5 m

    Ingredienser

    • 250 g friske eller frosne hindbær
    • 4 kugler god vaniljeis
    • 200 ml champagne

    Vejledning

    • Optø hindbærrene, hvis du anvender frosne bær. Gem 12 hindbær til pynt og purér resten med stavblenderen.
    • Fordel pureen i 4 cocktailglas og kom en skefuld vaniljeis i hvert glas.
    • Hæld champagnen forsigtigt i for at lave et adskilt lag oven på hindbærpureen. Pynt med resten af hindbærrene.
    • Samlet tilberedningstid: 5 minutter
    Champagnecocktail Med Vaniljeis | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.