0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Ostefondue med grillede champignoner

    En sand nydelse, der nemt kan deles

    Portioner 4 p, Tilberedningstid: 25 m

    Ingredienser

    • 250 g halverede champignoner
    • 1-2 spsk olivenolie
    • friskkværnet sort peber
    • 300 g skorpefri goudaost
    • 300 g skorpefri cheddarost
    • 500 ml tør hvidvin
    • 1 spsk citronsaft
    • 3 spsk vodka eller gin
    • 1 forårsløg i skiver
    • 200 g rå blomkåls- eller broccolibuketter
    • 8 skiver ristet brød i tynde strimler
    • - grillpande
    • - træspyd
    • - foodprocessor med rivetilbehør

    Vejledning

    • Pensl champignonerne let med olie. Opvarm grillpanden, og grill champignonerne i 2-3 minutter. Smag derefter til med salt og peber, og stik dem på træspyd.
    • Sæt rivetilbehøret i foodprocessoren, og riv osten. Opvarm vinen i en opvarmet, tykbundet gryde, og tilsæt osten ad flere omgange. Vent med at tilsætte den næste portion, til den første er smeltet.
    • Bland derefter majsmelet med citronsaften, og tilsæt blandingen til ostefonduen. Bliv ved med at røre rundt, indtil fonduen tyknes let. Smag til med vodka og forårsløg, og placer blandingen på en kogeplade, så den holdes varm.
    • Dyp champignoner, blomkålsbuketter og brødstykker i fonduen ved bordet.
    • 25 minutters forberedelsestid
    Ostefondue Med Grillede Champignoner | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.