Pensl champignonerne let med olie. Opvarm grillpanden, og grill champignonerne i 2-3 minutter. Smag derefter til med salt og peber, og stik dem på træspyd.
Sæt rivetilbehøret i foodprocessoren, og riv osten. Opvarm vinen i en opvarmet, tykbundet gryde, og tilsæt osten ad flere omgange. Vent med at tilsætte den næste portion, til den første er smeltet.
Bland derefter majsmelet med citronsaften, og tilsæt blandingen til ostefonduen. Bliv ved med at røre rundt, indtil fonduen tyknes let. Smag til med vodka og forårsløg, og placer blandingen på en kogeplade, så den holdes varm.
Dyp champignoner, blomkålsbuketter og brødstykker i fonduen ved bordet.
Ved at klikke på linket forlader du den officielle Royal Philips ("Philips") hjemmeside. Eventuelle links til tredjepartswebsteder, der kan vises på dette websted, er kun tilvejebragt for din bekvemmelighed og repræsenterer på ingen måde nogen tilknytning til eller godkendelse af oplysningerne på disse linkede websteder. Philips giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art med hensyn til tredjepartswebsteder eller oplysningerne deri.