Quinoa kan anvendes som en kornsort, men teknisk set er den mere i familie med planter, da den er glutenfri og rig på proteiner og vitaminer.
Portioner 4 p, Forberedelsestid: 5 m, Tilberedningstid: 25 m
Ingredienser
- 200 g quinoa
- 550 ml bouillon
- 1 spsk fennikelfrø
- Hakkede, friske rosmarinblade
- Som afslutning på tabouleh'en:
- 2 hakkede tomater
- 1-2 håndfulde hakkede, friske krydderurter:
- Basilikum, persille, koriander
- 2 spsk citronsaft, eller 1 spsk eddike
- 3 spsk olivenolie
- 50 g hakkede valnødder eller mandler
- Efter eget valg: Smuldret gedeost
Vejledning
- Put ingredienserne i Soup maker, og vælg programmet til kompot.
- Når den er klar, lader du quinoaen stå i apparatet i 5-10 minutter for at gøre den helt mør.
- Færdiggør opskriften ved at blande quinoaen med resten af ingredienserne.
- Server direkte, eller gem den i køleskabet til senere.
- Tip: Du kan erstatte quinoa med bulgur, som virker med samme kogetider og vandmængde.