• Betal med Klarna

  • 30 dages returret

  • Gratis forsendelse fra 250 KR

0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Quinoa-tabouleh

    Quinoa kan anvendes som en kornsort, men teknisk set er den mere i familie med planter, da den er glutenfri og rig på proteiner og vitaminer.

    Portioner 4 p, Forberedelsestid: 5 m, Tilberedningstid: 25 m

    Ingredienser

    • 200 g quinoa
    • 550 ml bouillon
    • 1 spsk fennikelfrø
    • Hakkede, friske rosmarinblade
    • Som afslutning på tabouleh'en:
    • 2 hakkede tomater
    • 1-2 håndfulde hakkede, friske krydderurter:
    • Basilikum, persille, koriander
    • 2 spsk citronsaft, eller 1 spsk eddike
    • 3 spsk olivenolie
    • 50 g hakkede valnødder eller mandler
    • Efter eget valg: Smuldret gedeost

    Vejledning

    • Put ingredienserne i Soup maker, og vælg programmet til kompot.
    • Når den er klar, lader du quinoaen stå i apparatet i 5-10 minutter for at gøre den helt mør.
    • Færdiggør opskriften ved at blande quinoaen med resten af ingredienserne.
    • Server direkte, eller gem den i køleskabet til senere.
    • Tip: Du kan erstatte quinoa med bulgur, som virker med samme kogetider og vandmængde.
    Quinoa-Tabouleh | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.