0

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom.

    Cremede osteruller

    Smelter på tungen

    Portioner 1 p, Tilberedningstid: 120 m

    Ingredienser

    • Til dejen:
    • 2 æg
    • 100 ml olie
    • 4 spsk sukker
    • ½ spsk salt
    • 350 ml lunken mælk
    • 50 g revet parmesan
    • 10 g tørgær eller 37,5 g gær
    • 750 g hvedemel
    • Til garnering:
    • 2 spsk smeltet smør
    • Revet parmesan
    • Til fyldet:
    • 250 ml mælk
    • 2 tsk salt
    • 3 spsk majsstivelse
    • 1 spsk smør

    Vejledning

    • Hæld æg, olie, sukker, salt, mælk og ost i blenderen, og blend blandingen i 1 minut.
    • Bland mel og gær i en stor skål. Hæld blenderens indhold i melet, og ælt blandingen med mikseren, indtil den er lind.
    • Form dejen til 25-30 boller (i mandarinstørrelse), og lad dem hvile på et stykke smurt bagepapir i 1 time. Forvarm ovnen til 190 °C.
    • Bag bollerne i ovnen i 20 minutter, indtil de er gyldenbrune. Tag bollerne ud ad ovnen, pensl med smør, og drys dem med parmesan.
    • Bland derefter alle ingredienser til fyldet, undtagen parmesan. Opvarm blandingen på en pande, indtil det begynder at tyknes. Sluk derefter for varmen, og rør parmesanen i.
    • Skær bollerne midtover, bred blandingen på den ene halvdel, og læg den anden del af bollen ovenpå. Serveres varm.
    • 2 minutters samlet forberedelsestid
    Cremede Osteruller | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.